חשבון עסקי???

almogila

New member
חשבון עסקי???

שלום רב, אני פותח עסק בקרוב ואני מעוניין לפתוח חשבון עסקי עכשיו מה שקורה שיש לי חשבון פרטי אך סניף הבנק ששם החשבון שלי כבר לא באזור המגורים שלי אלא בעיר אחרת ליד בית ההורים מצב החשבון הוא בפלוס כולל תוכנית חיסכון. האם כדאי לי להעביר את החשבון לבנק באזור מגוריי ולהשתמש בחשבון זה גם לעסק או לפתוח חשבון נוסף לעסק אך אלו דרישות כדטי לי לבקש מהבנק, אין לי רכב או דירה או כל בטחונות אחרים שאוכל ללת לבנק אבל אין ליצורך בהלוואה איך אוכל להשיג מסגרת אשראי גדולה ואשראי לכרטיס אשראי עסקי גבוהה ותנאים אחרים טובים? תודה לכל העוזרים

לא הבנתי את כל מה שאתה שואל

אבל אנסה לענות לך: 1. קודם כל, מומלץ מאוד שלעסק שלך יהיה חשבון נפרד מחשבונך הפרטי. יש לזה יתרונות בהרבה מובנים. 2. מטעמי נוחות, כדאי שהסניף בו מנוהל החשבון העסקי שלך, יהיה נגיש לך בצורה נוחה, אך יש לזכור שכיום כמעט ואין צורך להגיע לסניף עצמו. ניתן לקבל שירותים גם בטלפון ובאינטרנט, כך שתחשוב בעצמך כמה פעמים אתה הולך לבקר בסניף ובהתאם לכך תחליט איפה לפתוח את חשבונך. היום מיקום החשבון כבר פחות משמעותי מבעבר. 3. לגבי מסגרת אשראי - עליך להיפגש עם נציג הבנק בו אתה עומד לפתוח את חשבונך העסקי ולהציג בפניו את העסק שלך (באופן מסודר, כולל תוכנית עסקית מפורטת ודו"חות פיננסים). נסה לשכנע אותו להגדיל לך את המסגרת ע"י הצגת יציבותו וריווחיותו של העסק העתידי שלך, ויכולתך "להחזיר" לבנק את כספו. כמובן שעל בסיס התוכנית העסקית שלך תדע מהו גובה המסגרת לה אתה זקוק. מקווה שזה עונה על חלק משאלותיך..

למעלה