חשבון נפש

ד ו ל ה

New member
חושבת

שיש לך מה לתרום מנסיונך לאחרים כאן יודעת שאצלי לפחות תגובותיך מעוררות מחשבה נוספת אבל יודעת גם שמסרים עוברים טוב יותר ללא בוטות כי אז יותר אנשים מוכנים לנסות לקבל אותם. מסכימה מאוד עם אלה שאמרו לפני שעיקר הנהנים מדבריך הם אלה שעברו בעצמם כברת דרך ויודעים לעשות את ההבחנה בין עיקר וטפל והדרך בה נאמרים הדברים אינה מאיימת עליהם, להיפך... אחרים, השקועים עדיין עמוק בביצת חייהם מתקשים הרבה פעמים לסנן את ה"מה" מה"איך" ומפספסים את הנאמר...חבל... דולה

my sunshine

New member
חשבון נפש

עושה זה אשר מילותיו של האחר נגעו לליבו ולו במעט... השאלה מדוע. וכאן רק לך הפתרונים. בנוגע אלי, אני רואה אותך כאחד אשר כותב את דעותיו בדיוק כפי שכתבת, מהמקום שלך, מהנסיון שלך,ולא בהתנשאות. אכן יש בכתיבתך מן הציניות לעתים, אז
אני אוהבת , ואמשיך לקרוא אותך... |4u|

גלי10

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

לסטארט-אפ. תקים צמד. אתה תכתוב כמו שאתה כותב והשותף/ה יבואו תמיד לקשט אחוריך ת'הודעות. סתאםםםם. גלי אוהבת כתיבה RCלייטית למרות ואף על פי שגם נעקצה כמה וכמה פעמים ממנה...
גלי וועדת קישוט ב :

מצוטטת

New member
yes yes yes

ני מאחורייך....
על אף שגם לי 'תה מעצבן ת'מעי לא פם!....ואתה נמנה על הכותבים שעלו לי תדירות השימוש ב-lipglos עונת לך בכי פשוט וגלוי דעת הסביבה לאופי הכתיבה כקליפת ה....<השלם> *כל עוד מכבדים את נחלת הפרט *כל עוד מצליח כותב לנתב לי מחשבה לכוון <גם אם לא מסבר אוזנייה> *כל עוד "מנערים" לי לא בכדי להתחשבן איתי באיש *<מה ש'ע"פ התרשמותי 'תה לא> מקובלת עלי כתיבתך כי מאמינה שגם אם לא תמיד זה את הצורך של הכותב דעותיך ובסיס אמונתך יכולים לשרת גם קוראים אחרים!!! עינאל ראבאקקקקק תראה איזו סחיטת מחמאים חטפת? דביק לך לפחות
יאלה קח אוויר ואיזה כוס
או
כי מבחינתי ת'צובע יופי כאן ת'חיים בגוונים....

יערית

New member
"האוטינג"?../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

כפרה,אני עדיין לא רואה את החתימה שלך,קבענו לא?
ענקית ,יש תקווה לערסלייט !

ויש לציין

שאתה עדין מגיב כותב ומחכים באותו אופן שהתחלת.. בקיצר נשארת אחלה כפי שהגעת!

דמדומים

New member
חושב בכנות

אנשים לוקחים עצמם בהרבה יותר מידי רצינות.יומרנות,שלא בכוונה...כשבפועל להשפעה על האחר,אחראי האחר,הרבה יותר.

d a n i e l s 5

New member
מה אני אומרת?

האמת מצחיק אותי שחשוב לך מה אני (או אחרים ) אומרים/חושבים עליך, או על הכתיבה שלך.... וזה מעיד על כך שאתה לא "לייט" אלא "סופר לייט" . כתבה דרדר ועוד כמה (בסגנון זה או אחר) "אם המטרה היא לעזור , אתה חוטא למטרה שלך" לדעתי היא צודקת רק במקרה של כותב ההודעה (ושוב לא כולם), להבדיל ממנה כאחת שקוראת את כל התגובות של כולם (במקרה של הודעה שאני רוצה להתייחס אליה) אני חושבת שהתגובות שלנו לא תמיד מיועדות רק לכותב ההודעה , לעיתים גם לנסות לפתוח בשיח או לחילופין לקחת תגובות מסוימות לעיננו בלבד ולהתעסק איתן גם מחוץ לכתובים. ומכאן אתה יכול להבין את מה שאני אומרת.... אני אומרת שאתה גורם לי לחשוב וזה כבר שווה מניות אצלי . (רק על עצמי לספר ידעתי )

יערית

New member
שווה מניות?../images/Emo12.gif

דניאל 5 ?תגידי אם כבר ערס לייט פתח פתח להידברות, מתי תלמדי להשתמש באייקונים שנדע ,מה הלך מצב הרוח שלך בתגובה?

d a n i e l s 5

New member
ג'ין ד'לעמאר....

הגיע הזמן שתדעי שאני משקיעה במניות שהן בנסיקה ! או שהמדד ג'ונס שלהם מורה על שווי 9.3 ומעלה...... בעברית....מי שמגרה לי את המחשבות אני בעדו !

יערית

New member
שיט

קצר בתיקשורת...אני חשבתי מיניות,ואת בכל דיברת על מניות
, הראש שלי לא במקום הנכון,זה באמת אומר דרשני-יערית,דחוף צריכה להכנס לשוק העבודה ומהר!

N D R

New member
וואי וואי וואי יערית

נסחי מחדש את הפסקה הזו....

יערית

New member
עומדת איתנה מאחוריה../images/Emo6.gif

למרות שבאה אחרי הקשר זדוני,אני חייבת עבודה ולא בתחום הזדוני,ראבקקקקקקקקקקקקק הבטיחו תשובה היום,למה לא מקבלת?
{אחחחחח שיבושי לשון ופיסקאות זה מרענן לפעמים לא?}

יערית

New member
לא חיכיתי

הרמתי טלפון...ולצערי הרב-דוחים את המישרה לנובמבר, עד נובמבר אלוהים גדול,מתיש כבר אמרתי?

שאתה איש חכם. (כבר אמרתי)

שאני קוראת אותך ולמדה מדבריך. לא קראתי מכתוביך דברים בוטים.
לעידוד.

למעלה