חשבון נפש

jasmine38

New member
חשבון נפש

מתברר שכמעט רק לי יש את הרצון להביא חוויות מהנופש. ואם כבר אני מביא חוויות, אז גם יש מי שמבקש הסברים ופולמוסים סביב עניין כזה או אחר. לא שאני נגד הדיון בתגובותיי, אך לא נאה בעיניי שמי שמבקש לשאוב פרטים נוספים, לא יתרום משהו מעצמו. וזה לא חייב להיות רק בעניין הנופש, כי אני מניח שלא כולם היו. יש בפורום הרבה צופים, קצת משתתפים פעילים שבעיקר שואלים שאלות "הכה את המומחים ואת האחרים", ומעט מאוד כאלה, שמוכנים להקריב לטובת השאר, בשיתוף הפורום בחוויות, מחשבות, תהיות וכדומה. וכמובן מסתתרים מאחרי הסיבה/תרוץ (תלוי את מי שואלים) שיש בכך לחשוף אותם. היום גם ראיתי שאחת הבוגרות ציינה שמישהו הגיב בשמה (בשם אורח). המצב מתסכל אותי לא מעט, ואני תוהה, האם הנני מעונין לנהל פה יומן אינטרנט אישי? ואם ביומן אישי (כמובן שיש את ויקויק המקסימה ועוד מעטים/מעטות), או פורום דינמי? אני מוכן לתרום מחוויותי ומזמני לטובת ניהול הפורום, אך לא לפורום כזה פיללתי, וראוי שאעשה חשבון נפש בנידון. האם אנו זקוקים לפורום סיסטיק פיברוזיס?????? בעניין הנופש, לא קראתי תגובות (בלשון המעטה) מה שמביא אותי למחשבות, אם בכלל, אנשים נהנים ממנו? , אם יש להמשיך בנופש בהמשך? האם לא עדיף לנייד את הכספים הללו למטרות שחשיבותן אף נעלה מכך? וכל זה בא מהלב

jasmine38

New member
ולמען הסר ספק

מותר ואפשר להסתלבט עלי (לפחות ממי שמשתתף קבוע), ולא נפגעתי ממשהו אישי בימים האחרונים. עדיין יש לי חוש הומור, ואפילו דמיון מפותח . גם דמיון ויצירתיות הם גנטיים, ויש לי גם את זה (לא רק CF).

vikvik

New member
נופש

אני לא הייתי בנופש השנה מכל מיני סיבות הראשונה והחשובה היא שפשוט לא כל כך רציתי
אני בתקופה לחוצה ונופש היה שובר לי את הריכוז וגם עובדת בסופי שבוע ולא ממש מצליחה להתשחרר מזה וגם האמת , לא היה לי עם מי , ופשוט לא בא לי על אחד מבני המשפחה. אז שוט השנה וויתרתי. אבל אני ממש אוהבת נופשים וחושבת שזה מאוד נחוץ. זה מאוד חשוב גם למשפחות להיפגש , לא רק לחולים , להיפגש בכל מיני סיטואציות , כמו חדר אוכל , לדבר , לראות ילדים אחרים חולים , להבין שלא רק אצלך הבעיה
. אצלי גם להיות עם חולי סיאף זה נופש בפני עצמו כי זה כיף. שלא לדבר על אוכל שלוש פעמים ביום ומנסיון שלי זה כן גרם לי להשמין מעט. וכמובן המחיר הסמלי. אני חושבת שנופש זה בהחלט דבר חשוב והזדמנות להגיד תודה לכל הדואגים לזה לויוויאן ולכל כאבי ראש שהיא סובלת מהם בתקופת הנופש
ולכל שאר שעובדים כל כך קשה מאחורי הקלעים של הנופש.

שלום לכם

הי לכולם כל כך הרבה זמן לא כתבתי שמרגישה ממש חדשה בפורום...
אנחנו היינו במחזור האחרון של החופש והיה לנו נפלא. קודם כל היה כף לראות פנים מוכרות והפעם עם הילדים - משפחות יקרות שבנחת יושבות כל פעם לשולחן אחר להחליף מילים, להכיר טוב יותר וסתם להעביר זמן - תחושה של בית. הילדים של כולם כל כך מקסימים, פתוחים, משתפים ושמחים, כולם קיבלו את כולם בשיא הטבעיות והנוחות. את הילדים שלי כמעט ולא הרגשתי, כל היום והלילה הסתובבו בחבורה שיצרו לעצמם, ובני בן ה-10 זכה בחברה ראשונה בחייו, ילדה מתוקה ויפה מכוחותינו. רחל וריקי הורגשו לאורך כל הטיול. כמארחות נפלאות דאגו לכולם ובעיקר יצרו סביבנו אווירה משפחתית ושמחה. חופש אמיתי ללא כלים, סידורים וניקיונות ועם הרבה שינה שצברתי היו שווים הכול. לנו היה נפלא, פשוט חופשה מוצלחת. וזה הזמן לתודות ענקיות לרחל, לריקי, לויוויאן המקסימה ולכל המארגנים/ות.
- שיחקתם אותה השנה ואנחנו כבר מחכים לשנה הבאה.

למעלה