חשבון נפש כמה זה 2 + 2 ? הלכתי לחפש מחשבון.
נ נשית~37 New member 13/9/02 #3 זו שאלה נומרית.. אבל התשובה כלל לא 2+2 = 2 הורים + 2 ילדים ב- 3 ימי חופשה = ע-צ-ב-י-ם.
ש שולינקה 27 New member 13/9/02 #4 גרררררר,,,,,, כמה עצבים,, אפילו רק מ= 2 הורים,, שלא נדבר על 2 ילדים,,
מ מרי-לו New member 13/9/02 #5 זה הרבה יותר פשוט 2 + 2 = הורה אחד עם 10 ילדים (חחחחחחח הפילו עליו מסיבת פיג´מות מחר) 2 ימים בבית = אמא 1 + חברה 1 + לילה אחד באילת... מישהי דיברה על עצבים?
זה הרבה יותר פשוט 2 + 2 = הורה אחד עם 10 ילדים (חחחחחחח הפילו עליו מסיבת פיג´מות מחר) 2 ימים בבית = אמא 1 + חברה 1 + לילה אחד באילת... מישהי דיברה על עצבים?
נ נשית~37 New member 13/9/02 #6 שולילי...בואי נתעלל בחורה הזאת חחחח תגידי לה שסגרו את הדרכים האוויריות לאית חחחחחחחח (היא תאמין לך, גם היא דרמנא)
שולילי...בואי נתעלל בחורה הזאת חחחח תגידי לה שסגרו את הדרכים האוויריות לאית חחחחחחחח (היא תאמין לך, גם היא דרמנא)
נ נשית~37 New member 13/9/02 #15 תגיד ברכת הגומל שאתה לא השניצל שלי....אני דופקת חזק חחחחחחחחח שניצלים (יא ראש כחול).
מ מרי-לו New member 13/9/02 #8 פחחח היית רוצה ... בזה הרגע קיבלתי דיווח מביתה של גיסתי... הכל מוכן הכרטיסים אצלה, הסוויטה הוזמנה, ואפילו שיעור הצלילה הוזמן עבורי... אני קופצת לאילת ושכולם יקפצו הו הו הו...
פחחח היית רוצה ... בזה הרגע קיבלתי דיווח מביתה של גיסתי... הכל מוכן הכרטיסים אצלה, הסוויטה הוזמנה, ואפילו שיעור הצלילה הוזמן עבורי... אני קופצת לאילת ושכולם יקפצו הו הו הו...
מ מרי-לו New member 13/9/02 #12 ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif אני לא מאמינה... אני לא מוצאת את הקרם הגנה שלי ... חחחחחחחח 10 בנות במסיבת פיג´מות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... איך הכניסה לו הקטנה הזאת
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif אני לא מאמינה... אני לא מוצאת את הקרם הגנה שלי ... חחחחחחחח 10 בנות במסיבת פיג´מות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... איך הכניסה לו הקטנה הזאת
מ מרי-לו New member 13/9/02 #16 חחחחחחחח וואלה! 10 בנות ... חחחחחחחחחחח אני מעולפת אם היית רואה את ההבעה שלו שהיא סיפרה לו היית מתעלפת מצחוק
חחחחחחחח וואלה! 10 בנות ... חחחחחחחחחחח אני מעולפת אם היית רואה את ההבעה שלו שהיא סיפרה לו היית מתעלפת מצחוק
מ מרי-לו New member 13/9/02 #18 חחחחחח תשמעי קטע הוא שואל אותה עכשיו: איפה כולם יכנסו???? אז היא עונה: תישן בסלון גם ככה אמא איננה... ואז קם הבן הקטן והמקסים שלי וצועק: אני ישן באמצע! שולשתינו שואלים אותו: באיזה אמצע???? והוא עונה עם מבט כזה : באמצע של כל הבנות! חחחחחחחחחחחחח די יורדות לי דמעות
חחחחחח תשמעי קטע הוא שואל אותה עכשיו: איפה כולם יכנסו???? אז היא עונה: תישן בסלון גם ככה אמא איננה... ואז קם הבן הקטן והמקסים שלי וצועק: אני ישן באמצע! שולשתינו שואלים אותו: באיזה אמצע???? והוא עונה עם מבט כזה : באמצע של כל הבנות! חחחחחחחחחחחחח די יורדות לי דמעות
נ נשית~37 New member 13/9/02 #19 חחחחחחחחחחחחחחחח חבל לו על הזמן הם יטרפו אותו אופס...בשביל המורה: הן תטרופנה אותו חחחחח