חשבון נפש...

חשבון נפש...

הרבה אנשים פה צריכים באמת לעשות חשבון נפש ודחוף! ואני כל כך כועסת וכל כך פגועה כל פעם מחדש מרגישה עד כמה אני נאיבית ועד כמה אני מאמינה באנשים, אני משתדלת לתת מעצמי ולא לצפות מהאחר, אבל לפעמים רק לפעמים -אני מצפה ליחס ולו הכי קטן מאדם שקרוב אלי אני יושבת וחושבת למה אנשים מצפים ואף פעם לא מתנהגים כמו שהם מרגישים? פעם אמרו לי משפט וכנראה שהוא נכון ומדויק "כגודל הצפייה גודל האכזבה" אבל אני כל פעם נשרפת מחדש, כמו ילדה טועה בוטחת נותנת מעצמי, ומקבלת בחזרה יריקה, ככה נראה העולם? ככה נראים האנשים? איפה בכלל העולם היפה אם ישנו בכלל, האם יש אנשים יפים בעולם הזה בכלל? ואם יש אנשים יפים בכלל איפה הכתובת איפו מוצאים אותם?? בכל מקום יש צביעות יש רכילות יש ממש גועל, אני משתדלת כל הזמן לדפדף את האפור לשם ממולי רק ורוד, אבל האפור והשחור כל הזמן עולים כאילו שבלתי ניתן לברוח מהם, למה ? אני שואלת למה? כנראה שאני ישאר אני אף על פי שאני משתדלת להתאים את עצמי לסביבה אבל לא יכולה...וכנראה שאראה עוד הרבה יריקות בחיי ואצטרך עוד לעבור מספיק אכזבות.. חשבון נפש בזאת פתחתי אני את שלי עשיתי השאלה אם העולם עושה את שלו?? האם יש בכלל מושג כזה אצל האנשים חשבון נפש???

איזה חשבון ואיזה נפש

הפרדוקס הוא מי שיש לו נפש לא זקוק לחשבון מי שאין לו נפש לא יעשה חשבון ממילא. אנשים יפים יש בכל מקום רק צריך למצוא אותם ואם במקרה ירקו עלייך תחשבי שזה גשם ותמשיכי הלאה. חתימה טובה.

קסומה

New member
דרדי יקרה....

אין לי מושג על מה מדובר, ומי הפוגע... אבל, צריך לקחת את המקום הזה בפרופורציות הנכונות. כמו שאמרת.... גודל האכזבות כגודל הציפיות. אני בטוחה שמעגל החברים הקרוב שלך לא יגרום לך לתיסכול כפי שאת מרגישה כעת. מאחלת לך שנה טובה וגמר חתימה טובה ידידתך קסומה

האמת,

אני ממש מזדהה איתך, ואני בטוח שעוד הרבה אבל השאלה אם את מזדהה עם עצמך? לא פעם פגעת כאן באנשים ואז העולם שלך נראה ורוד? טוב אני בטוח שתעני ישר שהתנצלת אבל עדין העולם לא היה כל כך ורוד כך שנכון אני מסכים איתך יש פה צבועים בפורום הזה ויש רכלנים בשפע אבל שוב זו מדיה ורטואלית, ואסור לקחת את החיים פה ברצינות מדי, נכון אנשים נפגשים ונוצרים פה קליקות ואולי גם מתקשרים בדרכים אחרים אבל שוב גם בחיים כמו במדיה צריך לקחת אנשים בערבון מוגבל. אני מאחל לך שנה טובה, תעשי שוב חשבון נפש עם עצמך. ואני מאמין שלא תצליחי לשנות פה כלום אם תצעקי כי אנשים צבועים לא יכולים להשתנות, ואני כאחד שחבר פה שנתים יכול לומר לך שלא תצליחי לשנות כלום גם אם תצעקי עד השנה הבאה. מה שחשוב הוא שתשבי על עצמך טוב ואל תקחי ללב כמו שתמיד את נוהגת לעשות אנשים פה לא שווים את זה מנסיון.

אממממממ.......

מבלי קשר לתוכן הדברים, סתם שאלה למחשבה.... "מה שחשוב הוא שתשבי על עצמך טוב ואל תקחי ללב כמו שתמיד את נוהגת לעשות אנשים פה לא שווים את זה מנסיון." זה היה ציטוט שלך.... והשאלה היא: אם האנשים כאן לא שוים לקחת אותם ללב, אז למה אתה כאן כבר שנתיים?

מכיוון,

ש... 1. יש לי פה חברים טובים שאני קורא אותם ומתקשר איתם כאן(והם מעטים מאוד תאמיני לי ממש בודדים) 2. תמיד יש פה תנועה של חדשים שאתם עוד לא הספקתם לגעת בהם(ואני מתכוון לצבועים באופן גלובלי לא אישית חלילה) 3. כי אני יוצר מכור וקשה לי להפסיק יצירות. ותרשי לי לשאול אותך שאלה מנהלת כמה זמן המקום הזה קיים? מספיק זמן ואני חייב לציין שהמסיבות שנערכו לחברים כאן בזכותך אני מדגיש לא חשבת פעם על לגבש את הפורום במקום לתת לאנשים פה להרגיש פגועים? זו לא פעם ראשונה שאני פוגש פה בשנתים שאני כאן אנשים כועסים וממורמרים? מה שניסיתי להסביר לדרדסית שחבל לה לצעוק כי היא לא הראשונה ובטח שלא תהיה האחרונה כאן, כי מה חבל ועצוב אבל אילו הם אופי ופני המקום ואני חושב שאם הייתם מתאמצים יותר דברים היו משתנים. ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוון אל תפתי אותי לפרט. מקווה שסיפקתי בתשובותי

אמממ....

לפי מה שקראתי בדבריך אני מרגישה שאתה מצפה לאיזושהי הודעת התגוננות מצידי.... אז לא תקבל הודעה כזאת, מכיוון שאני לא מרגישה צורך להתנצל בשם אחרים. צריך לזכור שהאנשים שכאן הם אותם אנשים שאתה רואה יום יום מולך עוברים ברחוב, יש כאן מכל וכל. יש את המנומסים והאדיבים, יש את הליצנים המצחיקים, יש את הרומנטיקנים ללא תקנה, יש את המתנדבים לעזור ועוד כהנה וכהנה טיפוסים בלתי מזיקים, ויש כמובן את החארות שאתה פוגש גם בחיי היום יום, אם זה בעבודה, שכנים וכו´. אני אומנם המנהלת כאן, אבל אני לא יכולה להיות אחראית על מגוון האנשים שכאן. אין לי את הזכות לעשות את הסלקציה בכניסה כמו כל הסלקטורים במועדונים למינהם. אני משתדלת למחוק הודעות שפוגעות (ואם לא שמתי לב להודעה מסוימת כי די קשה לקרוא את כל ההודעות שנכתבות כאן כל יום, אז שולחים לי מסר ואני משתדלת להענות לבקשה במהירות האפשרית), אני משתדלת לעזור לפונים לעזרה, אך מעבר לכך אינני יכולה לעשות דבר. הרשת הוא מקום פתוח לכולם וגם אם אחסום משתמש הוא תמיד יכול להכנס בשם חדש לאחר מספר דקות מועט. אני רוצה לציין עוד דבר קטן שבדרך כלל לא חושבים עליו. בדרך כלל (מניסיוני האישי) כשמתנקלים לך כנראה שגרמת לכך אם בכוונה או ללא כוונה תחילה, לפעמים כדאי לשים לרגע את הנפש הפגועה בצד ולנסות להבין מה גרם להתנכלות, יש לפעמים שרק בראיה ברורה ולא מטושטשת מפגיעה מצליחים להבין מה גרם להתנהגות זאת אצל האחר. מניסיוני האישי אני יכולה להגיד שהרבה פעמים כשאנשים התנכלו אלי או פגעו בי, רק לאחר שישבתי עם עצמי בשקט וניסיתי באמת להבין מה גרם לכך, הצלחתי לראות שאולי גם אם אני חושבת שאני צודקת כנראה שהאחר נפגע ממני ואני מנסה להסביר את העמדה שלי ואם אני רואה צורך אני אף מתנצלת על התנהגותי. לא תמיד האנשים מצליחים לראות את עצמם באובייקטיביות (האמת שזה כמעט בלתי אפשרי) והם משוכנעים כי אצלהם הכל בסדר והם לא עשו דבר שיגרום להתנהגות הזאת אצל האחר, אך טעות היא בידם. חשוב לי שוב להדגיש כי אין קשר בדברי להודעה המקורית כאן והתגובות שלי נכתבות אך ורק כתגובה לדברים "אל תקחי אנשים כאן ללב" אני חושבת שאם אתה לא לוקח אנשים מכאן ללב, כנראה שמקומו של הלב שלך לא כאן.

ליהי יקרה ככה..

לא צפיתי לתגובת התגוננות בכלל ואת יודעת למה? כי אני מכיר אותך טוב לעומק(ולא אחשוף את עצמי)ולגבי הלב שלי תאמיני לי שהוא פה רק נמצא במצב רדום בכל הקשור לגבי חברותה עם אנשים ותיקים ו... לגבי התנהגותך אני לא שופט ופה זה לא בית משפט רק ציינתי כמה נקודות חשובות שכדי לבדוק אותן. ו.. אני חושב שמיצינו את העניין ניסיתי לדבר לליבה של דרדסית שאומנם אני לא מקבוצת החברים הקרובים שלה אבל עוקב אחריה כאן והיא בחורה מאוד איכפתית ורגישה יתר על המידה אך יחד עם זאת כמו שקראתי היום את מישל איך שכתבה לפעמים היא קופצת מהר מדי לגבי זה שזעקה כאן לעזרה זה היה ניכר בהודעה המקורית כאן למעלה ובסך הכל רציתי לציין שלא כדי לקחת ללב מהאנשים כאן כי לא תמיד הם שווים את זה אני לא יודע מי פגע בה ולמה אבל מה שבטוח חבל לקחת ללב כנראה שהוא לא שווה את זה כמו כמה שאני מכיר פה יופי. אני חוזר ומציין אני אוהב את הפורום הזה בעיקר בגלל כמה אנשים אבל ממש קומץ של אנשים מיוחדים שקרובים ללבי ואני יוצר מכור לכן אני כאן ויש לי לב אבל פה אני מקפיא אותו ולא מתיחס לתפל. ולך דרדסית שקראתי את כעסך עלי אני לא התכוונתי להכעיסך נהפוכו להבהיר כמה נקודות קטנות שכדי שתשימי לב אליהם, בסך הכל אני חושב שאת יוצרת נפלאה, אבל קצת קופצנית בכל הקשור לשאר. לגבי מי שפגע בך אל תתיחסי ואל תקחי ללב כנראה שהוא לא שווה אותך ככה אני תמיד עושה. חג שמח לכולם אני סיימתי כאן.

קראתי אותך....

ולקחתי לתשומת ליבי מספר דברים שכתבת. אגב, סביר מאוד להניח שאם אתה כאן כבר שנתיים, אתה אמור להכיר אותי (לא יודעת עד כמה לעומק, אבל מספיק בשביל לדעת לצפות לסוג התגובה שלי) ולכן יש לך איזשהו יתרון עלי מכיוון שאינני יודעת מי אתה. (והאמת שגם לא מנסה לנחש) ערב טוב לך

תגיד חשבון

אם כל כך רע לך כאן, ואנשים כאן צבועים וחארות, אז מה אתה עושה כאן שנתיים תמימות?

סליחה??????????????????????????????

קודם כל למה שוב בניק סמויי??? תאמין לי שאני את חשבון הנפש שלי עשית!!!!!!!!!! וכשאני מצטערת אני מבקשת סליחה יופי כמו שצריך רק שיש פה אנשים שהאף שלהם בשמים שחושבים שהם אלוהים והם פוגעים ומצפים שתתנצל פשוט הופכים את הקערה על פיה. אני את חשבון הנפש שלי לשנה הזו עשית והתנצלתי למי שמצאתי לנכון שפגעתי בו, אז אל תגיד לי לעשות חשבון נפש!!!!!!!!! ואני אצעק מה שאני מרגישה כמו שכולם צועקים פה מה שהם מרגישים!!!! דבר אחד אולי אני מסכימה איתך למרות שהיום גליתי שנשרפתי פה שוב אחרי שהאמנתי במישהו ברוב תומי, שיש פה כמה אנשים טובים אבל הם מעטים ואף פעם אני לא יודעת מאיפה הסטירה הבאה תגיע. מה שבטוח יש אלוהים למעלה ואלוהים רואה הכל ולא אוסיף עוד פן אגרע! אבל אל תהפוך את מה שרשמתי אלי אני את חשבון הנפש שלי עשיתי!!

מלאך39

New member
בתור אחד ששונא מתמטיקה.....

אז אני פטור מלענות.... אבל דרדס..... רק שאלה קטנה..... תעשי לי את החשבון בשבילי.... ותספרי לי אחרי טור החובה ואחרי טור הזכות מה קורה שם למטה בסוף? אני באוברדרפט? ויש לי סיפור חם בשבילך...... מישהו הפקיד לי בחשבון מטבע זר כמה אלפי דולרים שהיה אמור להפקיד לפני שנה!!! איכשהו הבנק נזכר להודיע לי על ההפקדה רק עכשיו רק אחרי שנה!!! מה שהבנק עשה עד עכשיו אין לי מושג.....אבל מעבר לים יש מישהו שכעסתי עליו שלא כדין הטרדתי אותו על חוב שכבר שילם ואיבדתי אותו הוא לא מוכן לגשת לטלפון אפילו ולא עונה להודעות שלי.... עזבי את כף הזכות בואי נתחיל עם כפית..... שנה טובה

מלאכוני נשמה../images/Emo25.gif

הלוואי וזה היה מעבר לים אבל זה לא לצערי, ולא אוסיף כאן מה שבטוח נפגעתי שוב והפעם אני בטוחה שלך לא יהיו תשובות לשאלות הרבות שיש לי הפעם ותאמין לי מלאכוני הייתי ילדה מספיק טובה יותר מדי טובה הפעם. געגעתי
שלחתי לך משהו...

למעלה