חשבון הנפש שלי....

AngelTLV

New member
חשבון הנפש שלי....

בפעם האחרונה שכתבתי כאן הייתי קצת שוברה מסיום יחסי עם אותו איש שהיה איתי. נעלמתי לי באפלת חשבון הנפש בכדי להחליט מה אני רוצה לשנה החדשה שעומדת להתחיל. אחרי שישנתי כדי לא לחשוב, אכלתי כדי לא לחשוב ועשיתי כושר כדי לא לחשוב החלטתי לחשוב והגעתי לכמה מסקנות... 1. היא שאולי זה נגמר אבל זה לא סוף העולם, עברתי את סיוט הגירושים בגיל צעיר יחסית והתגברתי אז גם זה יעבור (עניין של זמן) 2. שההחלטה שלקחתי היא הטובה מכולן, כי לא יכולתי להמשיך ככה בלי לדעת איפה מערכת היחסים שבינינו עומדת, ואם זה מצריך התנתקות ממנו אז... So be it 3. שלמרות שהסיום לא היה אי יאי יאי (בטון פולני משהו) אותו איש נתן הרבה, הוא חיבר אותי לרגש שבי, לצורך בבן זוג אחרי המון זמן שלא חשתי כך ואלה שני דברים מאוד חשובים שנעלמו ממני אחרי אותה מערכת יחסים עם בעלי לשעבר. זהו, החלטתי להתחיל שנה חדשה עם חיוך
וכך עשיתי. בשבוע הבא יש לי יומולדת
אני אהיה בת 29 (ביום כיפור, כמה נורא) ואני מתחילה את הגיל הזה בצורה חיובית (או לפחות מנסה).

חשבון הנפש שלי ../images/Emo13.gif

גם כזה מוזר..נגמר נטרק הכל מתחיל בחיים שוב מחדש דרך חדשה מסלול אחר ואולי לפתוח דלת אחרת טובה יותר מאחלת לך להמשיך ולחשוב רק חיובי

spivak12

New member
לא מקרי העניין של יום כיפור

יום כיפור הוא יום של חשבון נפש, של נקיון והטהרות. זה היום הנפלא ביותר להתחיל עם ראש מורם כלפי מעלה, לחייך חיוד ענק אל החיים ולצעוד מאושרת בשבילי החיים. כל מערכת יחסים תורמת לנו להתפתחות האישית. גם דרך מערכת יחסית שלילית ניתן להפיק המון חיוב אם רק משכילים לקחת ממנה את השיעורים הנכונים. אני מאחלת לך שפע של אושר ואור בשנה הבאה ובשנים הבאות אחריה. המון טוב.

Angel חשבון נפש...

ראשית גם לי יש יום הולדת אומנם ב8.10 אבל לפי העברי נולדתי ביום כיפור עצמו.השנה פיספוס של יומיים. שנית-להתחיל דרך חדשה זה מצויין ובהצלחה מכל הלב אבל רק מבקש לאמר שכל מה שתלוי בנו אישית לפי רצוננו ודרכינו ניתן ליישם.במערכת שמלווה בעוד אדם/בן זוג לא תמיד ניתן ליישם את דרכנו.לטנגו צריך שניים. לפעמים זה הולך להצליח לפעמים לא.רק לקחת בחשבון שגם אם משנים או משתנים או יוצאים לדרך חדשה לא תמיד היא מתנהלת כמו שחלמנו והעיקר לא להישבר. כשטוב למישהו/י טוב לי.

זו השנה של השינויים

אתה מתחיל שנה חמישית לפי הנומרולגיה השנה של השינויים מרגישים כח לשנות סדרי בראשית אם יש משהו שאתה רוצה לשנות מיום ההולדת ואילך תרגיש שהעזרה מגיעה מכל הכיוונים

r e d head

New member
גם לי היה חשבון נפש...עם עצמי

בחג הזה... עדיף היה בכלל לא להתחיל. חשבון פתח חשבון וכך הלאה... יצאתי עם ראש מנופח ומבולבל, במיוחד כשהתחלתי לשתף חברים במחשבות שלי. וזה ממשיך וממשיך וכל מה שכתבתי כאן, בהומור כביכול זה אמיתי. אני חושבת שלפעמים עדיף פשוט לחיות ולא לנבור בחיים. וזה נכתב בציניות שלי עם עצמי ולא מכוון לכותבת ההודעה.

מאדי 1

New member
מזדהה מאוד עם סעיף 3... (../images/Emo6.gif)

מאוד נגע בי מה שכתבת "הוא חיבר אותי לרגש שבי". גם אני חוויתי את זה פעם אחת. מעין זעזוע כזה, כאילו שיש שם עמוק בפנים סכר רגשות שעומד להתפרץ. אבל הבנתי שמצידו אני ידידה מיני רבות (זה נפלט לו בשיחת טלפון). אז הפסקתי לרדוף אחריו. כמו שחשבתי, הוא לא יזם המשך של הקשר
אבל זו היתה מעין תזכורת כזו, שאני עדיין מסוגלת לאהוב

AngelTLV

New member
החשבון....../images/Emo48.gif

קראתי את כל התגובות שלכם,וזה עשה לי ממש טוב. אמנם אני מאמינה כי למרות הגישה החיובית בטוח שיהיו לי ימים של נפילה. אבל בנקודת הזמן הזאת השנה החדשה נראת לא רע. אני

למעלה