חשבון בנק שלום אני איש קבע תגידו לי בבקשה איפה כדי לי לפתוח חשבון בנק? תודה לכולם...
I izerman New member 1/3/06 #1 חשבון בנק שלום אני איש קבע תגידו לי בבקשה איפה כדי לי לפתוח חשבון בנק? תודה לכולם...
D david603 New member 2/3/06 #3 ממליץ בחום על בנק אוצר החייל!! יש להם תנאים מצויינים לאנשי קבע, פה ושם גם פטורים מדמי ניהול ח-ן כולל מסגרת אשראי מאוד גמישה. היחס שלהם אדיב ושירותי מאוד. מניסיון!!
ממליץ בחום על בנק אוצר החייל!! יש להם תנאים מצויינים לאנשי קבע, פה ושם גם פטורים מדמי ניהול ח-ן כולל מסגרת אשראי מאוד גמישה. היחס שלהם אדיב ושירותי מאוד. מניסיון!!
מ מ ס ט י ק New member 4/3/06 #5 הבעהי עם הבנק הזה שאין לו הרבה סניפים. הכי חשוב לדעתי בבנק הוא שהסניף שלו יהיה קרוב למקום המגרוקים - במקרה של אוצר החייל כמות הסניפים של מעטה מאוד.
הבעהי עם הבנק הזה שאין לו הרבה סניפים. הכי חשוב לדעתי בבנק הוא שהסניף שלו יהיה קרוב למקום המגרוקים - במקרה של אוצר החייל כמות הסניפים של מעטה מאוד.
H hayonkoby New member 5/3/06 #6 המרחק לא רלוונטי בעידן האינטרנט אני מבצע את כל הפעולות הבנקאיות שלי דרך האינטרנט , לא זוכר מתי הייתי בפעם האחרונה בסניף הבנק שלי .
המרחק לא רלוונטי בעידן האינטרנט אני מבצע את כל הפעולות הבנקאיות שלי דרך האינטרנט , לא זוכר מתי הייתי בפעם האחרונה בסניף הבנק שלי .
D deathcaster New member 7/3/06 #8 קובי כמוני כמוך אבל אני לא צריך להגיד לך כמה אנשים עדיין לא בוטחים ב"עולם הוירטואלי". חבל שאי אפשר לקחת כרטיס ישרכארט במקום אחד שפג תוקף מהאינטנרט אחרת באמת הבנק לא היה רואה את הפרצוף שלי
קובי כמוני כמוך אבל אני לא צריך להגיד לך כמה אנשים עדיין לא בוטחים ב"עולם הוירטואלי". חבל שאי אפשר לקחת כרטיס ישרכארט במקום אחד שפג תוקף מהאינטנרט אחרת באמת הבנק לא היה רואה את הפרצוף שלי