חשבון בנק

Moon phase

New member
חשבון בנק../images/Emo130.gif

איפה אתם מתכננים לפתוח חשבון חייל או איפה פתחתם? ולמה דווקא שם?

mAAyAn 1

New member
דיסקונט

כי אמא שלי בבנק הזה
מה אני מבינה? אני רק יודעת למשוך כסףD:

Drorrrrrr

New member
היה לי כשנתיים לפני שהתגייסתי

והוא בדיסקונט. למה? ככה.

AndreaCorr ©

New member
לאומי

אין לי יותר מדי הסברים... רציתי לעשות ב'פועלים', הסניף היה ג'יפה והתנהגו לא יפה, נכנסתי ללאומי, היה שם מאד נחמד והתייחסו אליי יפה, אז עשיתי שם.:)

a Warming Sign

New member
בינלאומי../images/Emo194.gif

קשרים
חח מסתבר שאנשים שם מכירים אותי בערך 18 שנה
,כי אבא שלי עובד איתם. בכל מקרה,הייתי שם בערך פעמיים והם מאוד נחמדים,חשבון חייל עוד לא עשינו.

פתחתי כבר לפני שנה וחצי במזרחי

הייתי שם בדיוק שלוש פעמים - פתיחת החשבון, אסיפת כרטיס האשראי ומשיכה גדולה מהמותר/עדכון פרטי הפלאפון(הם שולחים לי סמסים עם מצב החשבון פעם בשבוע. ;[). אני מקווה שגם בעתיד לא יהיה לי מה לעשות שם. :) גם כסף אני בקושי מושכת.. שיישאר, מה אכפת לי פתחתי שם פשוט כי ההורים שלי בסניף הזה. לא ממש משנה לי איפה.. הוא עדיין מוגדר גם כחשבון צעיר. נו מילא. ;[

Taam YutvatA

New member
פועלים../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

בעקרון פתחתי שמה חשבון עוד לפני שנתיים וחצי, שעשיתי את הכרטיס אשראי, ופתחתי שמה כי ההורים שמה. ואז עכשיו רק שינתי את החשבון מצעיר לחייל.

jenngirl

New member
בינלאומי../images/Emo82.gif

סבתא פתחה לי שם מזמן חשבון אז החלטתי להמשיך שם. בנוסף דודה שלי עובדת שם אז זה נחמד...

DreamS_HunteR

New member
לא לעשות בלאומי!../images/Emo121.gif

הם פשוט חרא. אולי זה רק באילת.. אבל השירות שלהם על הפרצוף. אני רוצה לעבור.. אוצר החייל לדעתי הם הכי טובים.. או פועלים.

shiran™

New member
פתחתי חשבון צעיר

בבנק הפועלים. ובע"ה אמשיך שם גם לחשבון חייל בקרוב מאוד. למה? ההורים שם, האח הגדול שם, אני ממשיכה. לא הרגשתי צורך לחפש לי בנק אחר.. ולא מרגישה גם בינתיים חחח לא כ"כ משתמשת בזה חוץ מהכספומט.

רק אני באגוד?

סתם.. כי זה נראה לי הבנק הכי נורמאלי ברחובות (גם צוות גם עמלות וכל אלו..) רציתי לנסות ת'בינלאומי אבל אפ'חד מהמשפחה שלי לא שם.. אז אולי בעתיד.. שאני ארצה לפתוח עוד חשבון (אם בכלל..)

למעלה