בודאי שכןחשבון בנק משותף
שלום! אבא שלי מחוסר הכרה. בחשבון הבנק שלו אני שותפה, החשבון על שם שנינו. אני מנהלת את החשבון כמובן. האם כשהוא ימות האחים שלי יוכלו לבקש דין וחשבון על מה שנעשה בחשבון שלו, שהוא גם חשבון שלי? מצפה לתשובה ו תודה מראש
אבל רק על מחצית?!?!??בודאי שכן
אם כאשר אביך נכנס למצב בו אינו מסוגל לקבל החלטות היו בחשבון X ש"ח, את חייבת לקחת בחשבון כי על מחצית מהכסף עלייך לתת דין וחשבון לאחייך.
כל מה שתעשי בחשבוןאבל רק על מחצית?!?!??
????????????????????????????????????
מאחר והחשבון הינו משותף - חצי שייךחשבון בנק משותף
שלום! אבא שלי מחוסר הכרה. בחשבון הבנק שלו אני שותפה, החשבון על שם שנינו. אני מנהלת את החשבון כמובן. האם כשהוא ימות האחים שלי יוכלו לבקש דין וחשבון על מה שנעשה בחשבון שלו, שהוא גם חשבון שלי? מצפה לתשובה ו תודה מראש
חשבון משותףמאחר והחשבון הינו משותף - חצי שייך
לך וחצי שייך לאביך. כמובן שמשפחתך תוכל לדרוש דין וחשבון לגבי המחצית של אביך ולגבי הפעולות הכספיות שנעשו בחשבון. אם נכנסת לחשבון באופן פורמלי בלבד, אחייך יכולים להגיש תביעה לגבי כל הכספים שבחשבון בטענה שאת נרשמת אך ורק באופן פורמלי, וכי אביך לא התכוון להקנות לך כל זכות קניינית בחשבון, למעט זכות חתימה/יפוי כוח וכו'.
ניתן לבקש מינוי אפוטרופוס במצב זהחשבון משותף
חשבון משותף אין משמעו דווקא שלכל אחד מחצית מהסכום בחשבון, אלא יש כל מיני סוגים של חשבונות משותפים. תלוי במידה רבה בכוונת הצדדים השותפים בחשבון, ובחוזה שחתמתם עם הבנק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.