חשבון בנק באנגליה

idofr123

New member
חשבון בנק באנגליה

הי, אני כרגע חי בגרמניה אבל בגלל הרבה חברים קרובים אני מגיע הרבה מאוד ללונדון, הנוהל בכמה שנים האחרונות הוא חוץ מלהחזיק פה בגדים וכלי רחצה, גם לשמור כמה מאוד פאונדים בכספת ואז אני יכול לא להמיר כסף כשהשער לא טוב. עלתה לי אבל המחשה שאולי זה קצת מפגר, קודם כל אני תמיד חייב להסחב עם מזומן, לזכור לקחת אותו איתי וכ'ו ודבר שני הכסף שיש לי בכספת מאבד את ערכו לאט לאט.
חשבתי אולי לפתוח פה חשבון בנק ולהעביר אליו את כל הכסף, להכניס אותו לאיזה פיקדון צמוד למדד ולהוציא כרטיס דביט.
אני יכול כמובן להשתמש בכרטיס הגרמני אבל זה כולל עמלות שקצת חבל לי לשלם.

מישהו יודע כמה בלאגן זה יעשה לי לנסות לפתוח פה חשבון? מה הנוהל? מה אני צריך להביא\להראות?

תודה

TrigATUSA

New member
תהיה חייב להוכיח כתובת בבריטניה

שזה מסובך אלא אם מישהו החברים שלך מוכן לרשום חשבונות שלו על שמך

לדעתי יהיה הכי פשוט אם יש לך חשבון עם בנק שפעיל גם בגרמניה כמו Citibank הם יאפשרו לך על בסיס החשבון בגרמניה לפתוח שבנו בבריטניה. במקרה כזה גם העברות של כסף מחשבון לחשבון יהיו חינם

idofr123

New member
אין מצב שכתובת בגרמניה תספיק?

מה אם אני רושם כתובת בבריטניה והבעלים של הכתובת חותם על איזה שטות שמאשרת שהכתובת קשורה אלי?

airdene

New member
לא מספיק אבל קרוב.

השוכר/בעלים יכול לחתום על חוזה סב-ליס איתך. אתה גם יכול לחתום על חוזה חדשי מתגלגל עם ספק תקשורת כלשהי (חוזה שאורך חייו 30 יום ואם לא שלחת הודעת ביטול הוא מתחדש אוטומטית) ולבקשם לשלוח לכתובת שלך את החשבונות, קבלות וכו'. או אתה יכול להתקשר למרשם התושבים ולבקשם להוסיפך לרישום הדרים בכתובת ואת המכתב שישלחו לך לנצל כהוכחת כתובת. יש עוד דרכים רבות ולגיטימיות להשגת הוכחת כתובת. עם שתי הוכחות כאלו אתה יכול לגשת לכל בנק ולבקשם לפתוח לך חשבון רגיל.

elley

New member
הכרטיס הגרמני זה דביט או קרדיט?

כי לדעתי בכרטיס דביט גרמני (מה שנקרא EC) לא משלמים עמלות כשמשתמשים בו במדינות גרמניה האחרות.

relocation3

New member
פתיחת חשבון בלוידס בנק (Lloyds tsb)

שלום,

חברת רילוקיישן ג'ובס מציעה פתיחת חשבון בבנק לוידס ( חשבון offshore)החשבון נפתח בתנאים אטרקטיביים:
אין מינימום הפקדה, אין דמי ניהול בשלושת החודשים הראשונים, אין עמלה על העברות בנקאיות, מקסלים כרטיס דביט שבאמצעותו ניתן למשוך כסף בשלושה סוגי מטבע בכלמכל מקום בעולם.
פתיחת החשבון היא דרךרילוקיישן ג'ובס בתל אביב וניתן לפתוח את החשבון גם מרחוק. יש להציד דרכון , רישיון נהיגה והוכחת כתובת ( לא חייב כתובת באנגליה).

למידע נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 073-2757747

http://relocationjobs.co.il/services/offshore_bank_accounts

בהצלחה!

www.relocationjobs.co.il

airdene

New member
3 חודשים ללא דמי ניהול אינם דיל 'אטרקטיבי'

חשבון רגיל בNATWEST או בHSBC אינו מחויב בשום עמלה במשך השנתיים הראשונות לקיומו. קצת יותר אטרקטיבי.

relocation3

New member
חשבון בנק בלוידס

כל אחד צריך לעשות את הבירורים שלו ולהחליט מה אטרקטיבי מבחינתו.

בלוידס: בשלושת החודשים הראשונים אין עמלת ניהול בכלל, לאחר מכן במידה והיתרה החודשית הינה מעל 2,500 אירו- אין עמלת ניהול חשבון- ללא הגבלת זמן!!!!!

למעלה