חשבון בנק באנגליה

xdrt111

New member
חשבון בנק באנגליה

הי, מישהו יודע מה צריך בשביל לפתוח חשבון בנק באנגליה? אם יש רק חוזה שכירות ללא חשבונות דירה על שמי, יסכימו לפתוח חשבון? מה זה חשבון פספורט?

sestypas

New member
תשובה חלקית

עד כמה שידוע לי, חוזה שכירות אינו מספיק לפתיחת חשבון. צריך חשבון כולשהו. מה שאנחנו עשינו הוא ללכת לעיריה ולהעביר את חשבון הארנונה (Council tax) על שמנו, נתנו לנו טופס שמאשר את זה ואז פתחנו חשבון.

xdrt111

New member
תודה, כמה זמן זה לוקח?

מה צריך להביא לעירייה כדי שיעבירו את הארנונה על שמנו? האם חוזה שכירות מספיק? תודה.

sestypas

New member
עד כמה שזכור לי

חוזה שכירות + דרכון עם ויזת שהייה. אבל יכול להיות שזה אינדיבידואלי לכל עירייה, אז הייתי מתקשרת ושואלת לפני.

אשנתי

New member
בעיריה שלנו

אמנם הסתפקו בהצהרה בע"פ, אבל זה היה בטלפון ולקח לחשבון חודשיים להגיע... הכי טוב זה לשאול בבנק איזה הוכחת זהות / כתובת הם מקבלים, זה משתנה בין הבנקים (יש איזה כלל עקרונית שכולם מחוייבים לעמוד בו אבל סוגי המסמכים משתנים ויכולים לכלול גם מכתב מהמעביד בחלק מהמקרים, לדוגמא) חשבון פספורט למיטב הבנתי זה חשבון שיכול לפתוח גם מי שגר פחות מ-3 חודשים בבריטניה ב-HSBC והוא דורש פחות הוכחות זהות וכתובת, בעקרון מיועד לסטודנטים.

sestypas

New member
לנו נתנו את האישור במקום

ואמרו שהחשבון יגיע בדואר. עם האישור הזה הלכנו לבנק, ופתחו לנו חשבון. אשנתי צודקת, הבנק הספציפי שלך ידע לענות על השאלות האלו יותר טוב מאיתנו.

למעלה