חשבון באנססטרי

חשבון באנססטרי

שלום לפני כמה ימים שאלתי כאן שאלה בקשר לאשה שנולדה אי שם בתחילת המאה ה19 והיגרה לארה"ב. לפי הידע שהיה לי שמה אגא רייזל רובינסון [באירופה כנראה נקראה רובנישטיין, וכן קרויה אצל צאצאיה החסידים], לפי המידע שהיה לי בתה קרויה לאה דרשוביץ. עדיק3 טרחה ומצאה לי מידע, וצירפה את התשובה הבאה: עץ משפחה ובו מופיעה האישה אותה אתה מחפש תחת השם Aiga Raizel Rubinson. בעלה Berish. אבא של חנוך. הבת מופיעה כ- Chana Dershowitz כדאי לך להרשם לאתר - שבועיים ראשונים בחינם, וליצור קשר עם בעל העץ. אז קודם כל תודה ענקית לעדיק, מעט האינפורמציה כבר עזר לי וקידם אותי. ואכן העובדה שציינתי שבתה קרויה חנה עזרה למצוא תוצאות גם בגואיש גן, בעץ שם לא מופיעה רייזל זו, אך מצאתי עץ עם הרבה פרטים לא ידועים לי. וסידר לי קצת את הפאזל. ואכן חמותה של חנה קרויה לאה. ומכאן הטעות. נסיתי להתחבר לאנססטרי, הוא דורש כרטיס אשראי, האמת היא שפחדתי, אך הסקרנות גברה על הפחדנות. הבעיה כנראה שכרטיס האשראי תקף בישראל בלבד. בכל אופן נסיתי, וכמובן זה לא עבד. רציתי לשאול את החברים האם הם מכירים פתרון לנושא. אני מודה גם לשרי סילבר שטרחה להעיר כי האשכול לא מוקפץ משום מה, ולכן כדאי לפתוח הודעה חדשה. אגב האם יש איזהו כלל מתי האשכול מוקפץ ומתי לא.

האשכול מוקפץ כל עוד ההודעה הראשית בו

(זו שמסומנת בעיגול כתום) היא בת 72 שעות לכל היותר, ובתנאי שתוכן התגובה הוא בן 10 תווים לפחות. לגבי הבעיה עם אנססטרי - אני לא מכיר פתרון חוץ מאשר להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי. ארנון

למעלה