חר* של עולם!

יפתח14

New member
חר* של עולם!

יש איזו אחת שאני מסתובב איתה הרבה וזה נראה כאילו שנינו רוצים להיות ביחד. היום שאלתי אותה עם אכן היא רוצה שנהיה חברים והיא ענתה לי שלא מכיוון שהיא אוהבת מישהו אחר. אחר-כך חברה שלה שאני מדבר איתה באיסיקיו אמרה לי שאותה אחת נימקה את סירובה בזה שהיא פשוט לא רוצה לאבד אותי כידיד טוב שלה. מה הסיבה שהיא הייתה צריכה לשקר לי?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאולי היא לא רצתה לפגוע

בך
אולי היא חשבה שאם היא תגיד את האמת היא תפגע בך...

יפתח14

New member
שני דברים.

1. לדעתי יותר פוגע להגיד שהיא אוהבת מישהו אחר. 2. לדעתי גם יותר פוגע שהיא שיקרה לי.

shahar 6

New member
תאמין לי שבנות יותר רגישות והיא ידע

ידעה שאם תסכים לך היא תאבד אותך אחרכך כידיד ממש טוב והיא תהיה עצובה ואולי אפילו תבכה על זה? ולעמותך אתה תמשיך בחיים שלך כי בנים לא רגישים כמו בנות ולכן לא הבנת אותה נכון וחשבת ההפך ממה שהיא חושבת !

nobodys girl

New member
הי אתה :)

מסכימה איתך.. אין סיבה לשקר והרבה יותר כואב לשמוע שהיא אוהבת מישהו אחר מאשאר שאתה חשוב לה מכדי לאבד את הידידות לכן.. אני חושבת שאתה צריך "להמין" למה שהיא אמרה.. אתם ידידים טובים, ואני לא חושבת שאתה אמור לבקש הסברים למעשים שלה ממישהו מלבדה מעבר לזה... אני גם מאמינה שברוב המקרים מוטב שידידות תשאר כזו, ולא תהפוך לקשר רומנטי אבל.. כל מקרה לגופו זה לא נשמע שאתה מאוהב מעל הראש, או ממש רוצה אותו.. (תקן אותי אם אני טועה)... והזמן יעשה את שלו... דחייה זה תמיד אירוע לא נעים מה שכן.. תשתדל לא להתרחק ממנה כי הבנת לא נכון באמת שחבל לאבד אנשים היום :) נשיקות אני

אמ..

לדעתי היא פחדה שלא תבין אותה... או שתריבו ביגלל זה...לכן היא בחרה דווקא את הסיבה הזאתי שהיא תמיד מוצדקת...

יפתח14

New member
מספר הנחות יסוד שלא בהכרח נכונות...

בנות- לא תמיד יותר רגישות. בנות- לא תמיד בוכות. היא ממש לא נראת לי אחת רגשנית כזאת... ומי שכתבה שלא נראה לה שאני מאוהב בה...לפי מה בדיוק את אומרת את זה?

אתה צודק..

יש גם בנים רגשנים ויש בנים שגם בוכים אבל לדעתי הפיתרון הכי טוב זה ללכת לדבר איתה ולשאול אותה למה באמת היא עשתה את זה כי אף אחת/ד מאיתנו לא יכול/ה לדעת למה היא בדיוק עשתה את זה.... אתה מבין אותי?

nobodys girl

New member
השתמשת בהגדרה "מסתובבים ביחד..."

זה אפילו לא ידידים... ככה נראה לי.. אמרתי.. יכול להיות שאני טועה

יפתח14

New member
אווקי

*הוספה- אנחנו כל הזמן בבית אחד של השני, כל הזמן מדברים בטלפון ובאיסיקיו, מדברים על הרבה דברים ואנחנו מרגישים מאוד פתוחים אחד ליד השני...זה לא ידידות? ואני אכן אדבר איתה על זה..

יפתח14

New member
וואי אדוה..

בכלל לא שמתי לב שזאת את שכתבת לי את ההודעה! מה המצב אחות שלי?! מלא זמן לא דיברנו...

Crazy blond

New member
אמממ.... זה קל... כנס...

היא בטח פוחדת כי הרבה אנשים איבדו את הידידים שלהם בגלל קשר יותר רציני... והיא פוחדת לאבד אותך... תבהיר לה שזאת לא הכוונה...

יפתח14

New member
אני פה עוד הרבה לפנייך...

פשוט אני מגיע בקדנציות... זוהי הקדנציה השנייה/שלישית(?) הותיקים כמו אדוה ומלאכית טבריינית בטח זוכרות אותי..

Crazy blond

New member
../images/Emo68.gif

חחח.... יש צורך יש צורך... מה לעשות???? גם חברות שלי כועסות עליי בגלל שאני מנומסת...

shahar 6

New member
תשמע אני חושבת שתדבר איתה על זה וזה

תגיד לה לפני שאתה מדבר איתה לא משנה מה תגיד אתה לא רוצה לאבד אותה בתור חברה ככה במילים אלה תגיד לה.......

nobodys girl

New member
לא הצגת את הדברים ככה בהתחלה...

ושוב- דעתי היא לדבר על זה לשאול אותה למה היא שידרה שהיא מעוניינת כשהיא בעצם לא.. :) אני בסדר נזרקתי, חזרנו ונזרקתי שוב עכשיו שקועה ברחמים עצמיים

למעלה