חרשנות צופים

MajorGad

New member
חרשנות צופים

לנועה או אלעד..בזמנו העליתי את הבחן את עצמך - עד כמה אתה חרשן צופים. לא ממזמן מצאתי על המחשב את הקובץ txt עליו ערכתי את הבחן את עצמך. חשבתי שאולי תרצו לצרף את זה למאמרים..אז אני מעלה את זה שוב.

MajorGad

New member
בחן את עצמך

עד כמה אתה "חרשן צופים"? 1. האם אתה בא לכל הפעולות בשבוע? א. בטח! ב. פה ושם מפספס, אבל משתדל להגיע ג. המממ...איך קוראים למדריך שלי? 2. האם אתה בא לימי עבודה? (חניכים, דלגו על השאלה הזו) א. למה אתה חושב אני נכשל במבחנים על ימין ועל שמאל? ב. אם אין משהו ממש חשוב לעשות אז אני בא ג. רגע, מרכז מפעלים לא עושה איזה קסם שנייה לפני המפקד אש? 3. עד כמה אתה יודע לכפות? א. אפילו לקבע יתרים אני יודע ב. אני יודע מרובעת פה, ועוד חצי כפיתה שם ג. מה זה קשר מוט? 4. האם אתה יודע מה אתה רוצה לעשות שנה הבאה? (לחניכים מתחת ל-ח': האם אתה יודע מי אתה רוצה שידריך אותך?) א. כבר הכנתי צ'ופרים לצוות העתידי שלי (חניכים: כן, התחלתי להתחנף לחמשוש הזה מועדת גינה) ב. תשמע, יש עוד זמן עד סוף השנה ג. פעיל לא צריך לבוא כל יום פעילות, נכון? (חניכים: באמת נראה לך שזה מעניין אותי??) 5. במחנ"ק, האם אתה תעשה הכל כדי שהשבט שלך יזכה בפרסים? א. תביא לי גואש בצבע של השבט ומעדר, אני צובע את עצמי ועושה פני שyח ב. תשמע, כל עוד אני לא רוצה לישון ג. מחנק כותבים בלי " יא דיסלקט! 6. עד כמה אתה עושה מוראל? א. עד שאני כבר לא יכול לדבר ב. פה ושם, כשאני בשוונג ג. אפילו בריטני ספירס לא שרה כאלה שירים טיפשיים 7. כשהגדוד שלי בונה כתובת אש אני א. כופת, מותח את החב"זים ומעצב את היוטות בצורת אותיות ב. עושה כפיתה אחת והולך לשחק כדורגל ג. מתי פעם אחרונה עשינו כתובת אש? 8. מה הראשי תיבות הבאים: ראשג"ד, מחנ"ק אומרים? א. אתה מעליב את האינטלגנציה שלי! ראש גדוד ומחנה קיץ כמובן! ב. המממ מחנ"ק זה מחנה קיץ וראשג"ד זה...זה..תן לי להיזכר..אה! ראש גדוד! ג. יש חבר טלפוני? 9. האם אתה בא עם חאקי? א. יש לי חאקי רשמי, חאקי ב' ואפילו חאקי ג'! ב. משתדל לבוא, לפעמים הוא בכביסה אתה יודע... ג. אני לחיל האוויר עדיין לא הגעתי 10. האם אתה טורח ומגיע לכל המפעלים? א. אפילו מצלמה אני מביא ב. תשמע, יש מבחן מתכונת במתמטיקה יומיים אחרי.. ג. המממ...רק אם יש סיורים מודרכים באותו מפעל..פעם אחרונה שהייתי בחיפה כימיקלים.. סיכום -> בהודעה הבאה.

MajorGad

New member
סיכום

אם בחרת בעיקר ב-א´: אתה לא חרשן צופים! אתה נרקומן צופים! זה בדם שלך, בלי זה אתה משתגע ונכנס לקריז, כולם יכולים להתפוצץ מבחינתך, מורים, הורים, ציונים אבל העיקר שאתה תהיה בשבט! כשחברים שלך בסוף יום לימודים אומרים בוא הביתה והולכים לכיוון תחנה של קו 9 אתה אומר להם "היי! הקו שמגיע לשבט זה 32!" רצוי מאוד למען עתידן ולמען עתיד ילדיך שתתחיל להתעניין גם בדברים אחרים חוץ מצופים אם בחרת בעיקר ב-ב´: אתה יודע לשלב נכון בין צופים לבין החיים האחרים, אתה משתדל לבוא כמה שיותר, אבל גם יודע מתי זה הגזמה ומתי לפעמים צריך לוותר על יום עבודה בשביל לעשות דברים היותר חשובים עבורך כגון מבחנים ודברים בסגנון. קבל ח"ח על ארגון הזמן שלך וקור רוחך. אם בחרת בעיקר ב-ג´: במילה אחת: כל קשר בינך לצופים הוא מקרי בהחלט.

בלללעעע

New member
חחחחחח בשאלה של החאקי-

צריכה להיות לי אפשרות משלי- יש לי 13 מכנסי חאקי ו-3 חולצות חאקי.... חחחח (כל המשפחה שלי הייתה בצופים- אח שלי וכל הבני דודים שלי... חחח)

מצויין ../images/Emo13.gif! זה כבר ניכנס למאמרים!

ומדריכים שיש להם פעולות על המחשב - תעלו אותן!

כמה צפוי...

יצאתי נרקומנית צופים... אלב באמת לגבי השאלה של החאקי: אין לי מדים רשמיים ומדי ב' וג' אבל יש לי שלושה מכנסיים ואיזה 5 או 6 חולצות, באורכים שונים, חלק קצרות וחלק לחורף... זה נורא נחמד אני קונה מדים כמו שבנות קונות נעליים (שונא לקנות נעליים יחיה
), יומיים לפני פתיחת קורס נתקפתי רצון לא מוסבר לקנות מדים אז קניתי

בלללעעע

New member
אצלי הכל עובר בירושה... חחח

יש לי 7 מכנסי חאקי ארוכים, 1 שלושת רבע, 1 ברמודה כזה (עד הברכיים..) ו-5 מכנסיים קצרים.... חחחח בחולצות יש לי 2 ארוכות ואחת קצרה.... אחת מהארוכות ממש מדוגמת עם המון סמלים חחחח (סיכת איידס, סיכה דומה אבל של סרטן השד (אותו הדבר אבל ורוד), סיכת חבצלת ועוד כמה סיכות... החאקי שלי כבר כבד מרוב מתכת עליו..... חחח)

פרה גאה

New member
אמממ

לי יש ארבעה מכנסים ושתי חולצות ואני צריכה לקנות עוד אחת ואין לי הרבה סמלים וסיכות אבל ברגע שאני אקנה חולצה חדשה יש לי כמה סמלים בבית שאני צריכה לשים עליה , את הסמלים הרגילים+דרגת צופה, סמל הסתדרות הצופים העולמית (יש לי ויש לי! חחח) , סיכת הבטחה וסיכה של ער (שם השכבה שלי)

למעלה