חררררר..

Ms UnderstOod

New member
אני מקווה בשבילם שלא..

כי אני הולכת להפוך את העולם אם כן. מישו יודע איך הולכים האחוזים, כמה הערכת מורה, כמה מתכונת, כמה מבחנים וכו'?

הדרדרית

New member
אני אשרוף אותם!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

פרסמו את הציוני הגשה באתר, שלפי מה שהבנתי נראים כמו הצרות שלנו. הנה האבסורד: ההנהלה המחורפנת החליטה לעשות איזה מיקס לא ברור מהציונים ובקיצר לדפוק את כולנו כשהטבלת ציוני הגשה במבחנים שפורסמה באתר היא זו: מבחנים
35% בחנים
10% מטלות
15% הבאת ציוד
2% שעורי בית
2% מעורבות, מטלות כיתה
3% נוכחות
8% מתכונת
25%. עכשיו תבינו. המורים בעצמם לא מודעים לעניין הזה, אז ההנהלה מחליטה על איזו דרך אקראית לחישוב שהיא לא לפי האחוזים האלה, ולכולם כמעט יורדות ממש ממש ממש הרבה נקודות, כי אין ערך כמעט להערכת מורה, אלא לציונים יבשים. זה פשוט שורף לי את הפיוז ששוב צריך ללכת להתווכח איתם על נקודות, שכן החישובים שלהם דופקים את כולם. אפילו מבחינה משפטית העניין הזה לא היה עובד, והם מחוייבים לתת את הציון הגבוה מבין השניים במידה ומפורסמו 2 דרכים שונות לחישוב הציון. מקווה שעקבתם. בכל אופן, אם למישהו יוצא ציון הגשה נמוך מהציון שיתקבל ע"פ החישוב הנ"ל פנו למוריכם ותנסו להבין איך העניין הזה עבד. אני מגישה ערעור עוד היום. בצפר מטומטם אוכל יושביו

Ms UnderstOod

New member
עכשיו אני עוד יותר כועסת.

תפוז מטומטם!! אתה פרי אידיוטי!!!! א. נמאס לי מדרך חלוקת הציונים של ליאורה.. "הממ מי הכי נחמד? הוא יקבל 100" (ע"ע גיורא) חוצמזה, לא מתאים לי לגשת לבגרות עם ציון שמעיד על האופי שלי. אולי אני קצת חצופה, אבל הייתי רוצה ציון הגשה שבאמת ייצג את ה~ציונים~ שלי. ב. מי מסביר לי איך שמונים ומעלה בכל המבחנים (חוץ ממבחן אחד 74), ו-75 במתכונת, משתקללים ביחד ל-75 ציון הגשה.. אני פשוט... ארררררר.

Fat Danken

New member
יא בכיינית אחת

לא אכפת לי שתתלונני כמה שאת רוצה, אבל תבססי את הדברים שלך. סתם לדבר שטויות חסרות ביסוס, ועוד על חברים שלך? אני את הציון הגשה מקבל אחרי הרבה מאמצים שאני משקיע ולומד.

Ms UnderstOod

New member
כן גיורא, אבל לא רק אתה למדת והשקעת

אני למדתי טוב טוב וקיבלתי ציונים טובים!! אז איפה זה עכשיו?

Ms UnderstOod

New member
לא נכון.

הממוצע שלי גבוה יותר, מה שדפק לי זה בטח הערכת מורה או משהו.

אתם מפלגים את העם

חוץ מזה דסי רק חבר כבוד בOFIF הוא משחק אותה קשוח מדי בשבילנו

למעלה