חררה??

annes

New member
חררה??

רק נהיה חם, והצוציק נהיה לי דביק כל היום, ולקראת ערב נתגלה פריחה בסנטר, ובאזורים של הגב והכתפיים והטוסיק והבטן - ובקיצור, בכל הגוף. על מנת לדייק אנחנו עם אטופיק דרמטיטיס, שהיתה מתבטאת ביובש וטופלה אבל הפסקתי את הטיפול עם המשחה של הרופא (המסרטנת) ועברתי לאופציות הטבעיות - וגם שמתי לו היום ברסק פעם ראשונה פתי-בר (אבל כבר אכל דגנים, ויטביקס וכאלו) ומיץ מנדרינות - אז מה, חררה? אלרגיה? אני נוטה לכיוון החררה, כי גם אתמול היתה אותה פריחה בגב ובטוסיק ובבוקר נעלמה - אבל מה עושים? מותר קלמין לתינוקות??

אנה מ

New member
תייבשי את המקום ששם מופיעה הפריחה

(אצל הבן שלי תמיד בקפלי הצוואר). אחרי אמבטיה, על עור נקי ויבש תמרחי משחת קלנדולה של וולדה (שפורפרת ירוקה, לטיפול בעור פגום), אצלנו היא עושה נפלאות, וכבר למחרת האדמומיות והפריחה נעלמים.

annes

New member
תודה על הטיפ

אנחנו מעריצים גדולים של המוצרים של וולדה - זה אחד שעוד לא ניסיתי על הפשוש
- הבעיה היחידה שיש לו עכשיו כמעט בכל הגוף
(בינתיים התחלנו לעשות מסאג' גוף מלא עם קרם לחות של וזלין אינטנסיב קר לפני השינה, לאור בעיית האטופיק....)

אנה מ

New member
אם הוא מגיב טוב לקרמים של וולדה, אז

יש להם גם קרם גוף. אני מעריצה שלהם, במיוחד לאור התוצאות המבורכות על הפיצקי שלי.

אנה מ

New member
ומה עם הקרם הזה.?

את יכולה גם לבקש שישלחו לך דוגמאות חינם הביתה. שולחת לך קישור שלהם.

yoyo10

New member
איך אני יודעת מה בדיוק מכיל הקרם

הזה הוא תחת פיקוח גם כה העוור של עדי רגיש אפילו לקרם שיזוף אני ממש מפחדת למרוח משהו שאני לא מכירה ואין עליו פיקוח

אנה מ

New member
דומני שמופיעים שם המרכיבים, אבל אם

לא, צרי קשר עם החברה (מופיע באתר איך ליצור קשר), וישלחו לך את הפרטים שאת מבקשת. אני קיבלתי יחד עם שתי דוגמיות גם חוברת הסברה על כל אחד מהקרמים שלהם, והמרכיבים. לגבי פיקוח - הכי טוב לשאול אותם, לי אין מושג.

annes

New member
יש לנו כמעט את כל ה"ליין" שלהם

כולל הקרם גוף, קרם פנים, קרם לחיתול, קרם אמבטיה (מתה על הריח, פחות על המחיר) וקרם נגד שמש - לא כולל משחת הממליס ל... של אמא ומה שעבר עליו בהריון/לידה, ומשחת קלנדולה שאמרת שאני באמת מתפלאת איך לא חשבתי לנסות אותה. אחרי ששמענו על העניין עם המשחה שרשמו לנו, עברנו באמת לנטע הזה, שיש לו, אגב, ריח מזעזע - רק לפני יומיים הפסקתי את המשחה, והתחלתי עם הנטע וכבר כל הפנים פורחות - אבל זה שונה ממה שהיה קודם, שהיה יובש ולא פריחה, אז אני לא בטוחה אם לקשר את זה לאטופיק דרמטיטיס או פשוט לשינוי מזג האוויר...

אנה מ

New member
רגע, רגע, לפי מה שאת מספרת פה

נראה לי שמדובר בכלל בתגובה אלרגית לנטע. אולי כדאי להניח לגוף במשך יומיים, שלושה, בלי קרמים. פשוט לטהר את המערכת מרעלים, ואז לנסות את הקלנדולה של וולדה.

annes

New member
לא נראה לי

כי מרחתי לו את הנטע רק על הפנים, והפריחה הופיעה בכל הגוף

אנה מ

New member
עדיין יכולה להיות תגובה אלרגית

כמו שאם את אוכלת משהו, שאת אלרגית אליו, האלרגיה תופיע בכל הגוף. עשי ניסיון. הפסיקי את הנטע ליומיים שלושה, ואם הפריחה עוברת - זו אלרגיה.

rev07

New member
לגירוד אפשר לשים את התרחיף ששמים

נגד אבעבועות. גם גדולה שלי בת 4.5 סובלת מאוטופיק, בחורף זה יובש אז אנ ישמה לה את הקרם של אדרמה-מעולה, ובקיץ תמיד יש לה את הפצעים של החררה שמגרד לה סיוטי. אז אני שמה לה את התרחיף של האבעבועות שאומנם לא פוטר את הבעיה אבל לפחות מרגיע. במקרים קשים אנ ישמה אלקום שאומנם יש בזה סטרדואידים אבל עוזר

למעלה