חרק מוזר

מורןLA

New member
חרק מוזר

מצאתי חרק מאוד מוזר בבית של חברה שלי, החרק נראה בשילוב של עכביש כדול ובטן של גולם של פרפרת בעל 4 ידיים ושני רגליים, 8 אצבעות כמו צפורניים שחורות על כל יד ורגל, יש לו שתי עיניים שחורות ואף שחור נראה כמו החייזרים שמראים בטלויזיה. בחיים שלי לא נתקלתי בחרק מוזר שכזה. האם ידוע לכם איפה ניתן למצוא אינפורמציה על חרקים מוזרים. אני טוענת שזה מעין בייבי חייזר - אנא עזרו למצוא אינפורמציה בנושא.

inbale

New member
סליחה אבל הרגת מ ../images/Emo6.gif

אולי תנסי לשאול בפורום שאלה קטנה? יש להם כל מיני תשובות מוזרות נשמע לי מאוד מתאים לשאול אותם. אוחחחחחחח אני מה זה צוחקת פה מהתיאור שלך.

מורןLA

New member
שמחה שגרמתי לך לצחוק

ושמעתי להצעתך - אפילו לא ידעתי שקיים פה פורום כזה.... תודה.

מורןLA

New member
מגניב - תודה בדיוק מה שחיפשתי

אני יעדכן אם ימצא וישלח תמונה שלו בהקדם

הצעדן

New member
ראיתם את הגלויות ../images/Emo15.gif

משובבות הנפש שאפשר לשלוח מהאתר הזה ? מעתה, אל תאמר: - "מה ?" - "תפוח אדמה !" אמור: - "מה ?" - "באג תפוח האדמה !" הצעדן, בדיחות מאד מטופשות בע"מ.

תותי-בת

New member
אלוהים!!!! איזה מגעיל!!!!!!!!!!!! איכס!!! זהו יותר אני לא אוכלת תפוחי אדמה! ליאת.

מורןLA

New member
הנה תמונה לא ברורה שלו

התמונה ממש באיכות גרוע - אני יחפש מצלמה עם רזולוציה גבוהה יותר

Tokyo

New member
מה פתאום!! זה שחפץ הנילוס

סתם מאיפה אני יודע לא מבין בחרקים, מקסימום בחריקות על הכביש. דרך אגב הוא עדיין חי?

יאההההההה איזה מאמי הג´וק

למה לנו אין כאלה גו´קונים בארץ הקודש? לא פייר!!! ד"א יש לכם שם ג´וקי "תמר"? כאלה מתוקים. אחי חולה עליהם.

Yaniv-DC

New member
רק שתדע שבגללם

אני לא מסוגל לאכול תמרים. למרות שנורא טעים, אני מדמיין ידיים ומחושים יוצאים מהם. היחיד שאני מסוגל, זה בדוכנים האלה של המיצי פחרות, לבקש מיץ תמרים-בננות, ולא להסתכל על ההכנה.

inbale

New member
החרק מקבל יותר תשומי מפרשת השבוע

לא נעים פנטום יחזור ויגלה שלא יתחסו לפרשה שלו...טוקיו מורן - התיחסות.

את בטוחה שהוא גם לא קרץ לך? ../images/Emo13.gif

יההההההה מזל שלא אני נתקלתי בו

inbale

New member
מורן!!!!!!!

איך לא עדכנת אותנו ...איך????? לא ישנתי בלילות מהחייזר שלך ובסוף מסתבר שמצאת מהו!!!! דרך אגב התמונה שם באתר מזעזעת...בעעעעע

מורןLA

New member
אוי - באמת לא בסדר מצידי...

לא ישנת בגללי ובגלל החייזרים<?.... מקווה שהלילה יהיה שונה מכל הלילות...שתהיה לך שינה עריבה ומתוקה.... גם אני עכשיו ישנה בשקט ושלווה, אבל אני חייבת להודות שהפנים של התפוח אדמה הזה ממש פנים של תינוק, חושבת שקצת נקשרתי אליו

למעלה