חרקים

לקשמי

New member
חרקים ../images/Emo177.gif

כן, זה הגיע גם אליי. (טוב, זה היה צריך להגיע מתישהו). ג'וקים. אני קמה באמצע הלילה אחרי כמה שעות טובות של שינה, והולכת לכיוון המטבחון כי אני מתה מצמא. ואז אני רואה ג'וקון מסתובב לו באזור של הכיור. אני מ-מ-ש שונאת לעשות את זה, תמיד מנסה להימנע עד כמה שאפשר, אבל אני מחליטה שאין ברירה, אני חייבת לרסס. (אם יש אחד, הוא מרמז על כך שיש עוד הרבה. הם לא חיים בגפם). ולמרות שכבר החלטתי לעשות מעשה שלא ייעשה, אחרי שאני מוציאה את ה- K300 איתו אני מתכוונת לבצע את זממי, אני מגלה מן הסתם שהוא כבר לא בתוקף. התוקף שלו פג לפני יותר משנה. (רק מראה עד כמה נמנעתי מלהשתמש בו). אין ברירה, מחר אני מתכוונת לעשות מבצע ניקיון יסודי. (דבר נדיר אצלי) ולקנות תרסיס חדש. (כשאין ברירה אז אין ברירה). אבל מה עושים עם המיכל שיש ושפג תוקפו? כתוב שאסור לזרוק אותו כשהוא מלא. מצד שני אני לא יכולה להשתמש בו. להשאיר אותו אצלי כל הזמן?

מותר לי

New member
לי יש סיפור עם נמלים...

בכל מקום, בכל פינה, משומקום לשומקום אחר... לפחות 3 סוגים אם לא יותר... ואני לא מרססת כי יש לי חתולה בבית
(חוצמזה שזה סירחון היסטרי והם תמיד יחזרו אחר כך...) עוד רגע אני יוצאת מדעתי מהכמויות והמקומות שהם מגיעים אליהם (זה הגיע לרמה שכל בוקר אני צריכה לרוקן את המים בקומקום ולבדוק שלא נשארו שם עוד גוויות...) ואל תגידו לי "ניקיון", אתמול ניקיתי יסודי את האסלה של השירותים, והיום ראיתי שיירה לתפארת לאורך האסלה
(ב"עיגול" שיושבים עליו...)

חתול הוא הדברה טבעית בעצמו

שלי צדה לי מכל הבא לי והבית יחסית נקי מחרקים מאז שהיא פה.

מותר לי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

שלי יודעת רק להתעלל בחרקים (שאיתם דווקא אין לי בעיה, מטאטא והחוצה) ובסוף כשהם מתים היא חוצה אותם ומחביאה כל חצי במקום אחר
לא פעם גיליתי ראשי תיקנים, חלקיקי עכבישים וזנבות של שממיות
(סתם נזכרתי באיש השוקולד
) ומשום מה דווקא אליהם הנמלים לא מגיעות

yaara44

New member
עוד פיתרון לבעיית חרקים

(חוץ מריסוס כל הפתחים של הבית - חלונות ודלתות, שזה באמת חשוב ועוזר): תשפכי אקונומיקה נוזלית לתוך פתחי הכיור. הרבה פעמים החרקים שמסתובבים לנו סביב הכיורים עולים בעצם מהצנרת, דרך פתחי הכיור. תקני אקונומיקה ב - 5 שקלים, תשפכי קצת לתוך הפתחים, ותראי שהחרקים יתמעטו בהרבה...

לקשמי

New member
תודה

אבל עדיין לא הבנתי, מה לעשות עם ה-K500 שפג תוקפו. (ושאני לא יכולה לזרוק כי הוא מלא).

לקשמי

New member
?!

איך? אם תרסיס שהוא עדיין בתוקף כל כך מסריח, תאר לך איך יהיה תרסיס שפג התוקף שלו.
אני אולי רוצה להרוג כמה ג'וקים (בלית ברירה ממש) אבל לא רוצה גם להרוג את עצמי בדרך...

תארזי בקופסה

ושלחי לרמת חובב, או בחזרה ליצרן. ואם את באמת מודאגת (אני מאמין שאת באמת מודאגת) - בטח יש מספר של שירות לקוחות על המוצר, והם יוכלו להגיד לך מה הדבר הכי בטוח לעשות.

Laybe

New member
אוי ויי

ברוך השם לא הגיעו עדיין אליי. זכורה לי חוויה הכוללת משפחה של עכברים שהיו יוצאים ונכנסים כאוות נפשם מפתח נסתר בחדר שלי. עד שבמבצע של הכוחות המשולבים איתרנו את הפתח וסתמנו אותו לנצח.

למעלה