חרצנתי ולכן אסיים.
D Dan_Kap_ Active member 25/6/07 #2 כבר לא נאה לך לגמור../images/Emo35.gif [ מה זו ההיטפלות הזו לפועל ג.מ.ר.? מה עם לבלוע, לטחון, לאכול, להכניס, להוציא, להביא, להתיז, להגדיל, להקטין (השמות המלאים שמורים במערכת) ] ../images/Emo190.gif
כבר לא נאה לך לגמור../images/Emo35.gif [ מה זו ההיטפלות הזו לפועל ג.מ.ר.? מה עם לבלוע, לטחון, לאכול, להכניס, להוציא, להביא, להתיז, להגדיל, להקטין (השמות המלאים שמורים במערכת) ] ../images/Emo190.gif
S shamus New member 25/6/07 #10 טעות! הם שמורים במערכת, והמערכת אינה מתחת למזרון. לפחות הנהלתה לא. המנהלת, על כל רווחיה, נמצאת כאן על המזרון. על המזרון שלי. <אליבי - אליבא דשיימוס>
טעות! הם שמורים במערכת, והמערכת אינה מתחת למזרון. לפחות הנהלתה לא. המנהלת, על כל רווחיה, נמצאת כאן על המזרון. על המזרון שלי. <אליבי - אליבא דשיימוס>
א א י ל ה New member 25/6/07 #12 האאא אז שם אני? ומה זה הציפורים האלה שמסתובבות לי מסביב לראש? ולמה הידיים שלי כפותות?? ולחךל ראלחמכגד ךףדןשחגכףםןדחגש...
האאא אז שם אני? ומה זה הציפורים האלה שמסתובבות לי מסביב לראש? ולמה הידיים שלי כפותות?? ולחךל ראלחמכגד ךףדןשחגכףםןדחגש...