חרפ צריפין

LamLamos

New member
חרפ צריפין

אמא שלי יכולה להיכנס איתי לחרפ לפגישה עם רופא מומחה או שאין כניסה לאזרחים ?

alex9913

New member
בעקרון אין כניסה

בעצם יש כניסה בליווי מפקד, אבל הקטע בעייתי, רק אם עושים הרבה בעיות אפשר אולי להכנס. בכל מקרה ראיתי שלמרפאת שנלר נכנסו ככה כמה אמאות. אבל איך מתעבים אצילנו את החיילים האלה שבאים יד ביד עם אמא בגיל 20+! אני הייתי מתבייש לבוא ככה. אם יש קושי פיסי להגיע היתי מעדיף לבוא עם איזה חבר או עם קביים אבל לא עם אמא בטוח. די כבר עברנו את הגן חובה.

mori17

New member
איזה תשובה ילדותית בגרוש!

זה רופא מומחה לא קצין העיר. יש דברים שאותו בנאדם לא מרגיש והסובבים כן רואים...ואמא רואה יותר מחברים ובכל מיני מצבים נגיד חבר בא איתך לקצין העיר ואתה עם חום ועוד שניה מתמוטטת לו מול הפנים הוא יכול להילחץ אמא זה אמא היא תדע מה לעשות בלי קשר לצבא או לא יום טוב
מורי

alex9913

New member
מקווה

מקווה שהבנת בעצמך מה רצית להגיד, קראתי את התגובה שלך 3 פעמים ולא הצלחתי לקלוט את הקשר בין המשפטים. לי זה נשמע יותר כמו נסיון להצדיק את הקטע של ללכת מאחורי החצאית של אמא כל החיים. טוב, כל אחד עושה מה שטוב לו. אני רק אמרתי את דעתי. יום טוב גם לך.

mori17

New member
אז בוא והסביר לך שכן תבין.

יש לי אפילפסיה והיה לי בתקופה של לפני שהתגייסתי רעד ביד לפעמים הייתי מרגישה ולפעמים לא או שיש לי מיצמוצים אתה לא יכול להעיד על עצמך שיש לך משהו שאתה לא מרגיש ושהסובבים כן רואים אז איך בדיוק הרופא יכול לעזור לך... עכשיו כן מובן ההודעה?
ויש עוד הרבה בעיות רפואיות אחרות שזה שיש לו אותה לא תמיד מרגיש בדברים שקורים קח את זה למחשבה
מורי

ככה זה הולך

אמא באה עם ת.ז מגיעים לש.ג. ומבקשים שיתקשרו למרפאה הספציפית, ואז מדברים עם הפקידה והיא אומרת להם להכניס את האמא זה קורה לא מעט (במרפאת נוירולוגיה בעיקר לפי מה ששמתי לב)

varui

New member
אני נגד

להכניס הורים לרופואים כי הם מזיינים שכל לכל צוות שם

mori17

New member
שטויות במיץ

מקסימום משגעים ת'רופא עצמו חחח והם בד"כ לא! ורופאים רגילים לחיילים שמשגעים אותם ורופאים בכלל עם מוזר שונאת רופאים בעע מורי

varui

New member
אמממ

לפני שאני מכניס הורים בכלל לחר"פ אני אומר לרופא שהם יכולים לשגע אותה חבל שהוא צריך לעשות את כל שכולים שלו אבל לבסוף הם מכנסים הורים

אווו אין לך מושג על מה אתה מדבר

אני למדתי בדיעבד שהדרך היחידה להסתדר עם סברינה (כן כן ההיא מהאישפוז יום) זה להגיע לפעם הראשונה עם אחד ההורים... ואז היא לומדת לשבת בשקט בלול... אחרת אתה עלול למצוא את עצמך דורך על רגל עם שבר שאסור לך אפילו לחשוב על לדרוך עליה.

למעלה