חרפה וביזיון

טופז2

New member
נכון עצוב, הכאב

והפגיעה באמונן של הנשים הנפגעות, והמסר - שאין להן מגן, ושאין ביכולתו של האזרח הפשוט להוציא את הצדק לאור מול אדם רב כוח. מדוע תרצנה לנוכח שדר שכזה להתלונן ולעבור מסכת יסורים נוספת על מה שכבר עברו? שלא לדבר על ההרגשה של ניהול מערכת חוק רופסת.

אלי ו.

New member
אבל ביהמ"ש כבר קבע

שמעשים מגונים בכח אין בהם קלון..

Geek God

New member
ועכשיו שהוא במעמד מורשע בעבירת מין

(אליבא דהיוע"מ מזוז) ועונשו החמור הוא התפטרות (ועוד כמה פרטים משניים במיוחד לאור מעמדו החדש), מעניין אותי אם כנשיא לשעבר, זה שבמעמד מורשע בעבירת מין, יקבל את כל ההטבות של נשיא לשעבר? אני רותח! כמשלם מיסים, אינני מוכן לשלם עבור הטבות חריגות של מישהו במעמד מורשע בעבירת מין. מישהו שהמיט קלון על מוסד הנשיאות במדינה וכתוצאה מכך, המיט קלון על המדינה כולה ועל אזרחיה (כאילו שבאמת היה צורך גם בכך, כאילו שהמדינה חפה מכל קלון גם בלי זה שמבמעמד מורשע בעבירת מין). ואני שב ומזכיר מדברי היוע"מ מזוז: ממעמד של האזרח מספר אחת של מדינת ישראל - עבר הנשיא למעמד של מורשע בעבירת מין.

Geek God

New member
נ.ב.

לאור הודאתו של זה שבמעמד מורשע בעבירת מין, אני כמשלם מיסים, כן הייתי מוכן לתרום חלק ממיסי למימון שהייתו בכלא...

אלי ו.

New member
אלה הטבות המגיעות לו על פי חוק

בלי קשר למעשיו. גם לטעמי הן חריגות אבל זה לא קשור להרשעה, ההרשעה רק גורמת להראות את המופרכות של ההטבות האלה. הוא לא הראשון, איציק מרדכי, אריה דרעי, עזמי בשארה, גונן שגב, חיים רמון ועוד אנשי ציבור אחרים נהנים מזכויותיהם גם לאחר שנפל בהם רבב.

Hadas B

New member
וזאת בעיה

אבל כמה חברי כנסת אימיצם יש לנו שיחוקקו חוק כזה: שמי שמורשע בעבירות מושהה לצמיתות מהכנסת, ומוותר על כל ההטבות המגיעות לו.

Geek God

New member
אז כיון שהוא לא התפטר מן הכנסת

בתור עונש על עבירות מין אלא מן הנשיאות, אולי יקומו כמה חברי כנסת ויחוקקו חוק כזה!

האמת הנוראה יוצאת לאור

"משה קצב הוא אנס, משה קצב הוא עבריין מין סידרתי, הוא סוטה. הוא דמות מעורערת ואף אחד לא יכול להגיד לי לא. עבדתי איתו שנתיים ועברתי שם התעללות מינית. אני הייתי שם, אני מקור ראשון והנה אני מתחייבת מול מדינת ישראל שאם יפנו אליי בעוד חמישים שנה אדע לספר את מה שחוויתי שם. אני המומה וכואבת מהחלטתו של היועץ המשפטי לממשלה, שאני מאוד מכבדת אותו. זה לא מגיע לי. מדובר פה בבנאדם סידרתי שהשתמש בשיטה". נשיא מדינת ישראל הוא פושע מין מהסוג הגרוע והמחליא ביותר. אני מאמיןלכל מילה של האשה האמיצההזו ולוקח בחזרה את פקפוקי בפשעיו של החלאה. נראה אותו עכשיו תובע אותה עלהוצאת דיבה - נבל,חלאה, פושע מתועב.

renjintso

New member
ווי ווי ווי נט

איזו כותרת הם מצאו לנכון לתת לאייטם הכאוב הזה. גם התקשורת לא הוסיפה לעצמה כבוד בפרשה הזאת.

איש אחת

New member
איך זה שהופעה אחת

גורמת לך לשינוי של 180 מעלות? אולי היא שחקנית טובה? אולי הזעם על ביטול האישום באונס מוציא ממנה נאום חוצב להבות? אין לי מושג מה האמת: אם הנשיא הוא מטריד ואנס סדרתי שיצא בזול מחוסר הוכחות, זה נורא. אם הוא חף מפשע ותפרו לו תיק, זה לא פחות נורא. אם הוא אשם והיועץ המשפטי נכנע לכוח ולכסף, גם זה נורא. אני לא יודע, פשוט לא יודע, וההתלהמות של צד זה או אחר היא לא מה שיפזר את הערפל - לא הנאום הידוע שלו, ולא מסיבת העתונאים שלה.

טופז2

New member
קוראת הבוקר את העיתונים ומזועזעת

אינני מתיחסת כבר לעובדה שדורשים מהיועץ המשפטי ללכת מכיון שנטען שכל מוצא אחר יאיים על האמון שרוחשים אזרחי המדינה למערכת המשפטית - אמון שהוא קריטי במדינה מתוקנת ולהבדיל ממה שקורה במדינות העולם השלישי.. אלא כל הכיעור, ההשמצות, השקרים, והאם יש אמת לחלוטין בדבריה של המתלוננת א' (מה שיכול היה להבדק עד סופו רק במשפט) ואם לא אז עד איזה איבוד פרופורציות זה הגיע. עד עתה צידדתי והאמנתי כמעט ללא עוררין לדבריה, אבל עולות במקביל תהיות שונות לגביה, שאלות קשות ועדויות סותרות שבגללם אומרים שהסתיגו מהאשמת האונס. רק במשפט כאמור היה אפשר לבדוק בודאות את הדברים. בינתיים מה שנשאר זה לחשוב שאם אין אמת מוחלטת בטענותיה מה שקרה מזעזע מעל ומעבר למה שבינה יכולה לקלוט

מוגג

New member
מה לתבן את הבר?

אם עד עכשיו רק פקפקתי בטמטומו של איתן הבר, לאחר קריאת דבריו הבוקר בידיעות אחרונות השתכנעתי סופית בכך. כמה טיפש ואטום אפשר להיות. כך כותב מר הבר: "המראה של נשיא כבול באזיקים יושב על ספסל הנאשמים איננו מתקבל על הדעת במדינה נורמלית... נכון שהנשים נפגעו... אבל המדינה ומצבה הבינלאומי חשובים ברגע זה יותר מכל. אי אפשר להפריז בחומרתו של הנזק שהיה נגרם למדינה בעקבות משפט" כמובן, אם יתברר שלא הוא כתב את הדברים הללו, אני חוזר בי חלקית מדבריי.

למעלה