חרפה וביזיון

חרפה וביזיון

מה שקורה בעניין הנשיא הוא חרפה וביזיון נוראים. אם הנשיא לא אנס ושמו הוכפש בטיעון כל כך נורא רק כדי שיגיעו לעסקת טיעון נוחה, הרי זהו מעשה חמור מעין כמוהו, שפיכת דם נקיים ממש, מעשה שלא יסולח. אם הנשיא אנס וכתב האישום נגדו בוטל משיקולים פוליטיים או לחצים - זוהי שחיתות נוראה. לעניות דעתי על היועץ המשפטי להתפטר.

shellyland

New member
אתה יודע כמה שאנסו באמת

בסוף סגרו עם עסקת טיעון? וכמה שסחרו בנשים?

אם מאשימים נשיא מדינה באונס

ואין ראיות מספקות להוכיח אונס בבית משפט, זה לא אותו דבר כמו איזה סרסור שרוצים לחסוך בגללו הוצאות משפט. זהו מעשה שלא יעשה, בעיני חמור עד כדי כך שהעושים אותו צריכים להיות מודחים מתפקידם. ומה הקשר לסחר בנשים? אה - אצלך הכל קשור לסחר בנשים.

shellyland

New member
מה הקשר בין אונס לסחר בנשים? ../images/Emo6.gif

אתה שואל ברצינות?

בוודאי שאני שואל ברצינות

הנשיא סחר בנשים? כל אנס סוחר בנשים? כל סרסור אונס? אבל ממש איןלי כוח לדון בזה שוב

Geek God

New member
וכשישנה הזדמנות ללבן את זה

ולהוכיח קבל עם, עדה, עולם ואשתו שאין פשרות והמדינה תרדוף כל אנס (וסוחר בבני אדם), המדינה שומטת את הקרקע תחת תחנות הצדק. המקרה של קצב חייב להיות אבן בוחן, ואם כך מתמסמסת התביעה, אחרי כל הרעש שהיה סביבה, מהי הבשורה לכל עברייני המין???

Geek God

New member
קראתי את הפוסט

ואני מסכים כמעט עם כל מילה. הדבר היחיד שאיני מסכים איתו הוא "ועכשיו תהליך ביזוי הנשים הישראליות מגיע לשיאו". אינני אישה ובכל זאת אני חש שזה שבמעמד מורשע בעבירות מין ביזה גם אותי. הוא ביזה את כלל האזרחים במדינה ללא הבדל מין! אם עד עכשיו אכן ציפיתי לנשיא שיהיה משכמו ומעלה - איש רוח, מדען, מדינאי, הרי שעתה כל מה שנותר לצפות הוא שידע לשמור על תכשיטיו בתוך מכנסיו וידיו בכיסיו.

"פרשת גביעי הכסף"

בנוסף לעבירות המיניות שנמחקו, גם פרשת גביעי הכסף נמחקה מכתב האישום במסגרת הסדר הטיעון. בטיוטת כתב האישום נכללו בעניין זה סעיפי אישום של מרמה והפרת אמונים וקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, לאחר שקצב הואשם שהעניק באירועים פרטיים עשרות גביעי כסף שנרכשו מקופת בית הנשיא. מזוז החליט למחוק את הפרק הזה כולו מכתב האישום, תמורת התחייבות של קצב להשיב לקופת בית הנשיא את התמורה הכספית של הגביעים שהוענקו באירועים. באשר לסעיפי שיבוש מהלכי משפט והטרדת עד, שהוספו לכתב האישום לאחר שקצב שאל את אחת המתלוננות נגדו, עובדת בית הנשיא, מה נשאלה וכיצד השיבה בעדותה במשטרה, הוחלט להשמיט את סעיף שיבוש מהלכי משפט ולהשאיר את סעיף הטרדת עד. כל האמור לעיל מעיד לדעתי על קטנוניות ורשעות שאין כמותן של התביעה.

ע נ נ ת

New member
זה באמת בושה וחרפה

אני לא יודעת אם הנבצר המבוצר אשם או לא, אבל כל הפרשה כולה לדעתי חייבת להגיע למשפט עכשיו. אחרי שנה שלמה שהיועמ"ש מסביר לנו שיש דברים בגו, אסור להגיע לעסקת טיעון - ודאי שלא לעיסקה מגוחכת כל כך. איזה מסר הם מנסים לשדר? זה ממש מדכא. שמעתי הבוקר את תכניתה של מירב מיכאלי, שהוקדשה לנושא ומאד הסכמתי עם רונית ורדי שאמרה על זה - ההר כאן לא הוליד עכבר, אלא ג'וק או פשפש מסריח וקטן. עורת דינה של המתלוננת המכונה א' אמרה שהם מתכוונים לעתור לבג"צ כנגד עסקת הטיעון. בכל מקרה, יום רע לדמוקרטיה ולמערכת המשפט. מישהו אמר "הון ושלטון"?

אם הגיעו לעסקת טיעון

סימן שלא ניתן היה להוכיח אונס. א' הנ"ל המשיכה לעבוד בבית הנשיא ,ביחסים מצוינים עם הבוס שלה עשר שנים, ורק משזה סרב לשלם לה כסף, והתלונן הוא בעצמו במשטרה, נחשף העניין. התלונה על אונס יצאה גם רק אחרי שהמשטרה הפצירה בא' להתלונן. כנראה שזה היה אישום באונס על כרעי תרנגולת

לא הבנתי מה אתה מציע ../images/Emo141.gif

האם, לשיטתך, התביעה אמורה לשמור בסוד את החקירה על חשד באונס עד שיש לה תיק מוצק, "הרשעה בטוחה" ?

למעלה