חרפה ובושה ! ! !

חרפה ובושה ! ! !../images/Emo46.gif

פעיל נוער שלא אזכיר את שמו כדי לשמור על פרטיותו... כתב בפורום נוער בליכוד כשהכותרת : "אני מרצ אני .." " ליכודניכים בני זונות לכו להזדיין יא חראות לכו לשרון שיסדר לכם חדר בסיטי טאוור ימנים לכו להזדיין בחדר ששרון סידר "יש לנו מרצ לעשות,לבנות,לשנות סדרי עדיפויות להביא את התקווה באהבה למדינה הזאת. יש לנו דרך היגיון חזון להחזיר תבטחון הכלכלי שלך שלי להביא אותב בצדק חברתי אחותי"......... מתוך הג'ינגל הענק של מרצ מקווה שלא תחזיקו מעמד אפילו יום אחד.... אימייל לתגובות*****_*@nana.co.iך" פתוח לתגובות ומי שבאמת מעוניין לדעת מי זה שיטרח ויעבור לפורום של נוער הליכוד

Yanchu

New member
בושה וחרפה!!!

כפי שנכתב כאן, מישהו הציג את מרצ כביזיון. לכו להגיב שם (כפי שאני הגבתי), כדי שלא נהיה בושה בפני הציבור, למרות שאנו לא כאלה. הגיבו בהמוניכם!

high hopes

New member
אני מניחה שזה סתם מישהו שמנסה

לבזות את השמאל.. לא צריך להתייחס אליו הוא בטח בכלל לא מהצד השמאלי של המפה הפוליטית

Yanchu

New member
לפי מה

הכותב ההודעה הראשונה כתב, זה כנראה מישהו ממרצ... אם כן- מאוד חבל.

Yanchu

New member
אממ.. לא ממש...

אבל מי שכתב את ההודעה הראשונה כתב: "פעיל נוער שלא אזכיר את שמו כדי לשמור על פרטיותו..." - אז אולי הוא מכיר את מי שכתבת את ההודעה... לא הגיוני? (בטח יותר מזה שאת מלכת אנגליה
)

high hopes

New member
חחחחח :)

חשבתי שדיברת על האיש שכתב את ההודעה בפורום של הליכוד טוב, אני באמת לא יודעת..:) ואני רוצה להיות מלכת אנגליה!!

lulla b

New member
אני יודעתשאת רוצה להיות מלכת אנגליה

אבל אין ממש מה לעשות... את לא בת מלוכה..:) אלא אם תתחתני עם אחד הנסיכים... סתם את יודעת שאני מתה עליך...

Alexco

New member
שני ???

את לא מלכת אנגליה??? אז בשביל מה התחתנתי איתך??? סתם... מילא את מלכת סניף הרצליה - זה גם משהו!

high hopes

New member
:) משעשעים אתם!

ואם היית מכירה אותי באמת, ענת, היית יודעת שאני בכלל לא רוצה להיות מלכת אנגליה אני רוצה להיות פיה ואולי אני כבר פיה? לעולם לא תדעי :)

lulla b

New member
...

אני מכירה אותך... כמה שאת נותנת לי להכיר אותך... הבנתי כבר שאת לא רוצה ליהיות מלכת אנגליה...:)

high hopes

New member
תודה אבישי :)

אתה יודע שאני פייה אמיתית כזאת עם כנפיים מתחת למעיל..

high hopes

New member
../images/Emo186.gif כמובן, לא ידעת אלכס?

ואתה טוען שאתה מכיר אותי... בושההה...

Alexco

New member
כן! זה מסביר הכל!

הטענה שתמיד קר לך היא רק התירוץ! איך לא עליתי על זה קודם!

high hopes

New member
עכשיו שאתה יודע

אין לך שום תירוץ לכבות לי את החימום וכאלה בסניף

שיגיד שהוא ממרצ אבל אם אלו הדברים

שהוא אמר אז הוא לא מרצ. יותר קרוב לחירות אם הופכים את דבריו.

למעלה