זה רק אני או ש... יש לידו 3 מנופים!?
D DerBleistift New member 25/9/02 #23 מי יודע... אולי זה אפילו 4 עגורנים. המגדל הזה עצום בגודלו ורוחשת סביבו המון פעילות. אתר בניה עצום עם מספר רב(3-4), של עגורנים.
מי יודע... אולי זה אפילו 4 עגורנים. המגדל הזה עצום בגודלו ורוחשת סביבו המון פעילות. אתר בניה עצום עם מספר רב(3-4), של עגורנים.
א איליה. New member 24/9/02 #18 זה כל כך יפה! איזה כיף לי שביום ששי אני נוסע לתל אביב. בגלל התמונות שפירסמת פה, אני בכוונה ארד בהשלום במקום בהגנה (שזה המקום שאני צריך להגיע אליו) כי גרמת לי לדחף בלתי נשלט לבקר בעזריאלי.
זה כל כך יפה! איזה כיף לי שביום ששי אני נוסע לתל אביב. בגלל התמונות שפירסמת פה, אני בכוונה ארד בהשלום במקום בהגנה (שזה המקום שאני צריך להגיע אליו) כי גרמת לי לדחף בלתי נשלט לבקר בעזריאלי.
א איליה. New member 24/9/02 #19 כמובן שהמלים "זה כל כך יפה" לא התייחסו לתמונה האחרונה, אלא לכל אוסף התמונות פרט לאחרונה.
D DerBleistift New member 25/9/02 #20 העונג כולו שלי. ../images/Emo13.gif ותהנה בת"א. אגב... כשאתה נוחת בעזריאלי, אתה מוזמן לצלם ולהעלות לפורום.
העונג כולו שלי. ../images/Emo13.gif ותהנה בת"א. אגב... כשאתה נוחת בעזריאלי, אתה מוזמן לצלם ולהעלות לפורום.