חרמש? o_O

Darakan

New member
חרמש? o_O ../images/Emo58.gif

מישהו שם לב שהצורה של ה-"סמל" מזכירה מאוד חרמש? העליתי תמונה להשוואה (היא לא מדגימה באופן מדויק, אבל זכורה לי תמונה שממש מזכירה את הסמל עם כל הידיות, רק שלא הצלחתי למצוא אותה). למה נזכרתי בזה? בעקרון חשבתי על הדמיון בין הצורות כבר הרבה זמן, ואז בדיוק נזכרתי במישהו שהעלה לפני כמה שבועות תיאוריה בפורום לגבי הקשר של "הירוז" ל-"ארבעת פרשי האפוקליפסיה", אז החלטתי לשתף. חוץ מזה, יש משהו מאוד מיסטי/אלוהי בסמל הזה, שלפי דעתי לא מתקשר ל-DNA/מוטציות. למה? 1. הופעה שלו באופן פיזי בתבנית ה-DNA כפי שהופיעה ב-Screen Saver של אבא של מהוינדר. 2. הופעה שלו באופן ספונטני על הכתף של ניקי/ג'סיקה. 3. הופעה שלו על החרב של הירו. 4. התליון של היישן, למרות שזה קשר לא כ"כ מיסטי (הבודד בנתיים). אני בטוח שהיו עוד כמה הופעות שלו, אבל לא זכור לי איפה.

משו אחר. שעלה פה פעם.../images/Emo58.gif

DNA והרי ידוע שהכוחות עוברים בדנ"א... ע"ע: ניקי, DL, ומייקה. מרדית', ניית'ן וקלייר.

Yoko Nakajima

New member
שמת לב

שהתמונה היא של RNA? [DNA- שני סלילים RNA- סליל אחד] זה בעצם מה שהיה בעולם לפני הDNA... ^^ אז....הם ייצורים מעידן הRNA? -_-'' o_O טחחח אז אנחנו המוטציות לא הם

משהו ששמתי לב אליו בצפיה שניה.. [לא כ"כ קשור..] ../images/Emo26.gif כשמאט היה בבית ההוא ומצא את הילדה שסילאר הרג את ההורים שלה.. חח איזה מגניב זה! לא שמתי לב בפעם הראשונה..

krispina

New member
וואלה מגניב :)

אני בעד הקשר של הסמל וסמל הד.נ.א. נראה לי בהחלט מתאים

גם אני ראיתי את זה רק בצפייה שניה

ועוד מלא מלא פעמים אחרות שהסמל הזה מופיע.

razi1376

New member
בפרק השלישי או הרביעי

הסימן הופיע על אחת מהמחברות של קלייר -- כשהיא פותחת את הלוקר שלה, אז רואים לשבריר של שניה את הסמל הזה (זה היה בפרק שכמעט אנסו אותה) כנראה שהסמל מחבר את כולם איכשהו - טוב זה הגיוני.... -__-

Yoko Nakajima

New member
הקטע של הDNA

הוא הכי הגיוני....חשבתי על זה ישר.. אולי זה מראה את הנקודות המיוחדות בDNA שאצלם הן שונות. או שאולי הם בנויים מRNA ולא DNA!! (כי זה רק סליל אחד)... טוב אבל אז הם באמת היו מוזרים XD ולא אנושיים..לא משו שאנחנו מכירים בכלל

P h o b i a

New member
המפ

אי אפשר להיות בנויי מRNA אלא אם כן אתה וירוס [שוירוס הו לא דבר חיי] הRNA משמש לתעתוק הDNA. והRNA הוא לא בדיוק סליל אחד של DNA, ז"א חצי ממנו. הRNA הוא בעצם חומצה ריבו-נוקלאית לעומת הDNA שהוא חומצה דיאוקסיריבו. בלע. =) יותר מידי לימודי ביולוגיה בזמן האחרון. זה ככל הנראה DNA [או RNA] בגלל רעיון שהם עברו מוטציה [מתי שהוא] אמפ.

P h o b i a

New member
:)

ניסיתי לקצר בהסבר ה"תקוע" שלי כמה שיותר... אבל הינה, אפשר להסבירו טיפה יותר. אוך, אפשר לדסקס על כל זה כל כך הרבה זמן.. ובסוף לתחיל להאמין שבאמת יש מצב ויש מוטנטים בעולם. [וכמובן ההפך] אה... אני צריכה למצוא מישהו שמבין לפחות כמוני [עדיפות ליותר] ולשבת על כוס קפה [שוקו למנינם] ולזבל את המוח על גנטיקה. כמובן יש אפשרות להכניס גם ביולוגיה, זואולוגיה וכל "לוגיה" אחרת. מיאו, חתולים שולטים!

למעלה