חרמנית ומשתגעת...

Single Malt

New member
אז מה את רוצה תכלס?

למה אין לך איפה להכיר אנשים? את סגורה בתוך כלוב בתוך מרתף? בכל מקום אפשר לפגוש ולהכיר אנשים.. בטח ובטח שכאן ברשת יש לך כמויות עצומות של אנשים שלא היית מגיעה אליהם בשום דרך אחרת..רק שכאן עבודת הסינון מעט יותר בעייתית אבל עם מעט סבלנות מוצאים כל מה שמחפשים...

just 20 f

New member
אני אגיד לך מה...

אני במבוי סתום כי פה אני מעדיפה לא להכיר אנשים למרות שזה הכי קל ואני לא יוצאת אז... אני יודעת שאני לא צריכה להתפלא, סתם פרקתי מה שהיה לי על הלב (ועל ה...- מה שאתם חושבים ישר). : /

Single Malt

New member
בלי עצבים אה...

בסך הכל ניסיתי להבין איפה הבעיה ולעזור.. מי שקפץ למסקנות זו את עכשיו..

צצצ2

New member
שלום לחרמנית

קודם כל אין לך מה להישתגע זה טיבעי תצרי איתי קשר במייל שלי ואני אוכל לעזור לך בכייף הנאה מובטחת [email protected] מחכה........

daniella1980

New member
אי אפשר לדעת מראש

אפשר להתאהב בכל אחד גם אם מכריזים עליו כיזיז.

daniella1980

New member
לא בדיוק

התכוונתי שאהבה לא מתכננים והיא יכולה ליפול משום מקום עם מי שהכי פחות תצפה, כלומר הגבתי לגבי "אל תסתבכי עם רגשות" - זה לא משהו שאפשר לצפות. לגבי יזיז - לא התאהבתי לרגע ונהנתי מכל רגע.

לא התכוונתי לזה

שהיה לך יזיז אבל מסכים אם מה שאמרת על התאהבות זה באמת דבר בלתי מתוכנן

לא התכוונתי לזה

שהיה לך יזיז אבל מסכים אם מה שאמרת על התאהבות זה באמת דבר בלתי מתוכנן

אני מדברת מניסיון אישי

אני יודעת ששאלת את דניאלה, אבל בכל זאת עניתי כי אני כן עשיתי את זה אחרי תקופת יובש ארוכה ביותר. באמת שלקחנו סיכון עם רגשות אבל זה הלך סבבה. עד שנגמר

אני חושב שעם הסקס

עם היזיז טוב זה יכול להגביר רגש שנמצא אצלך כלפי הפרטנר כי אתה גם רוצה למצוא אצלו משהו מעבר לסקס כי לא כיף לשכב עם משהי הרבה פעמים שאין רגש אולי בהתחלה זה טוב . כמה זמן הייתם יחד?

שמע, כן הייתה משיכה וגם חיבור

פיזי, אבל בחיים לא היינו מתאהבים גם אם היינו מתעקשים. אנחנו לא מתאימים בשיט..אם הייתי איתו היינו הולכים מכות כל היום, אז היה טוב כמו שהיה. והיינו "יחד" 3 חודשים בערך

את הולכת מכות?

את נשמעת בחורה עדינה אז לא פיתחת רגשות בעצם רק בקטנה לפי מה שאמרת

לא פיתחתי רגשות בכלל. רק חשבתי

שהוא בחור חמוד. אבל לא בקטע רומנטי. בקשר למכות- אני עדינה עד שמעצבנים אותי
למשל, אם ההייתי רואה את החרדי שרוצה לבגוד, הייתי מרביצה לו. אולי לא מנצחת, אבל לפחות מנסה

איזה חרדי?

ולמה אלימות זה אף פעם לא טוב אז בעצם סתם אמרת שפיתחת רגשות בהתחלה לא?

מתי אמרתי שפיתחתי רגשות?

רק אמרתי שהייתה משיכה. לא צריך רגשות בשביל משיכה...הבנאדם חמוד, אבל זהו.... אלימות זה טוב בכמה מקרים- בוגדים, שמאלנים, צרפתים (למרות שיש לנו כאלה במשפחה) וכמה אנשי או"ם.

אז אם היית רואה אותי

הייתי הולך לאשפוז (שמאלני) למרות שמסכים בקטע של הצרפתים

למעלה