דניאל ולא אחרת
New member
חרמנות של קיץ...
יצאתי לרקוד לשם שינוי - באמת שינוי מרענן לשנים האחרונות!!! מחמת קלסטרופוביה קלה, רצון לסקור את הקהל וצורך בתחושת זוגות עיניים רבות שבוחנות את גופי וכל תנועה שאני עושה התמקמתי על אחת הבמות (אזורים יותר מוגבהים) בדיסקוטק, כמו בימים עברו… ושוב הרגשתי בת 15 קלילה ומוכנה לריגושים חדשים. והוא חיכה לי שם. בהתחלה הוא ישב רחוק על הבר, אבל ממקומי הרם קלטתי שגם העיניים שלו הן מבין המביטות, הבוחנות… ברגע שהבנתי שהוא זה שיקח אותי משם הערב, נרגעתי והמשכתי לרקוד להנאתי. שלא כבגיל 15, מודעת הרבה יותר לגוף שלי ולמיניות שהוא משדר. לשיער המתנפנף המסתיר ומגלה את עיני, לחזה שזז יחד איתי, לאגן הנע בתנועות מעגליות ולישבן שלי, שאני לא יכולה איתו ובטח שלא בלעדיו. קופצת, זזה, חיה ומתמסטלת מהרגשת החופש, השחרור, מתמכרת לתחושה וכמעט שמוכנה לוותר על מה שמחכה לי בסוף הערב… ואז אני מסתכלת שוב על קהל המעריצים שלי והוא שם, למרגלותיי. מתבונן בי, בשמלה השחורה שלי, לתוך עיני ומזמין אותי אליו. אני יורדת, מצמידה את גופי לשלו, ממשיכה לרקוד והגוף שלו איתי. - את המבחן הראשון הוא עבר - הוא יודע לזוז. עוד כמה התחכחויות כאלה ואני מרגישה את גבריותו כמעט ומפוצצת את מכנסי הג'ינס שלו. "אז מה? אצלי או אצלך?" הוא מחייך אלי חזרה, מושיט יד, ואנחנו יוצאים מהדיסקוטק. נפלתי לא רע בכלל - נכנסים לאודי TT שלו - כמה פוזה…
המוזיקה שוב מזרימה לי את הדם בגוף. עוצמת עיניים, נשענת אחורה, מתמכרת למזגן ולמוזיקה ואופס הגענו. פנטהאוז, תל-אביב, נכנסים לדירה, הוא תופס אותי ומרים אותי על השיש. אני מפסקת את רגלי והוא נעמד בניהן. הוא מתחיל לנשק ואני מפזרת שוב את שערי, נשענת על ידי לאחור ומובילה אותו אל צאוורי. הוא מבין את הרמז וחם, חם חם… אני מורידה לו ת'חולצה, תופסת ת'ישבן ומקרבת אותו אלי. הוא הודף אותי לאחור מחליק את כתפיות השמלה ומתחיל לינוק את שדי. אני מרגישה איך התחתונים שלי כבר לא יכולות לספוג יותר. הכל כל כך חם ורטוב, ואני חייבת להרגיש אותו ממלא אותי. פותחת את כפתורי מכנסיו, אחד ועוד אחד, הלוואי ויכולתי לקרוע אותם כבר ממנו. הוא מולי, בכל הדרו - אוי איזה כלי זה! אני רוצה אותו, אני צריכה ממנו… הוא מושך את תחתוני והוא שם. עמוק. בפנים. בתוכי. אחח……. והוא נכנס ויוצא ונכנס ויוצא והגלים הכל כך מוכרים האלה עוברים לי בגב ובבטן ובידיים וברגליים ובראש וזה מתפוצץ בתוכי - בחרתי טוב… מזיזה אותו ממני, מחליקה מהשיש ועוזרת לו להפטר ממכנסו ונעליו ומובילה אותו לחדר השינה שלו. זורקת אותו על המיטה ומחזירה לו - לא אוהבת להשאר חייבת. מלקקת מעט את כיפתו ומלטפת את אשכיו. לאט, לאט יורדת ועוטפת (כמעט) את כל אונו בפי. נותנת לשפתיים וללשון שלי לשחק בו כרצונן - הלשון מתגלגלת, השפתיים מוצצות, הידיים מלטפות ואני מרגישה את הזרמים המתקרבים… אני נשכבת לידו על בטני והוא מבין שהוא חייב לחזור לפעולה. הוא מושך את ישבני אליו, מפשיל את השמלה ומזיין אותי כמו כלב… - כן, זו התנוחה המועדפת… מרגישה את אשכיו משתפשפים באיבר מיני וזה מגיע… כל כולו זורם לתוכי. נשכבים על המיטה, עוברת דקה. "לילה טוב ותודה… " אוספת את תחתוני בדרכי החוצה, מזמינה מונית, ונעלמת…
יצאתי לרקוד לשם שינוי - באמת שינוי מרענן לשנים האחרונות!!! מחמת קלסטרופוביה קלה, רצון לסקור את הקהל וצורך בתחושת זוגות עיניים רבות שבוחנות את גופי וכל תנועה שאני עושה התמקמתי על אחת הבמות (אזורים יותר מוגבהים) בדיסקוטק, כמו בימים עברו… ושוב הרגשתי בת 15 קלילה ומוכנה לריגושים חדשים. והוא חיכה לי שם. בהתחלה הוא ישב רחוק על הבר, אבל ממקומי הרם קלטתי שגם העיניים שלו הן מבין המביטות, הבוחנות… ברגע שהבנתי שהוא זה שיקח אותי משם הערב, נרגעתי והמשכתי לרקוד להנאתי. שלא כבגיל 15, מודעת הרבה יותר לגוף שלי ולמיניות שהוא משדר. לשיער המתנפנף המסתיר ומגלה את עיני, לחזה שזז יחד איתי, לאגן הנע בתנועות מעגליות ולישבן שלי, שאני לא יכולה איתו ובטח שלא בלעדיו. קופצת, זזה, חיה ומתמסטלת מהרגשת החופש, השחרור, מתמכרת לתחושה וכמעט שמוכנה לוותר על מה שמחכה לי בסוף הערב… ואז אני מסתכלת שוב על קהל המעריצים שלי והוא שם, למרגלותיי. מתבונן בי, בשמלה השחורה שלי, לתוך עיני ומזמין אותי אליו. אני יורדת, מצמידה את גופי לשלו, ממשיכה לרקוד והגוף שלו איתי. - את המבחן הראשון הוא עבר - הוא יודע לזוז. עוד כמה התחכחויות כאלה ואני מרגישה את גבריותו כמעט ומפוצצת את מכנסי הג'ינס שלו. "אז מה? אצלי או אצלך?" הוא מחייך אלי חזרה, מושיט יד, ואנחנו יוצאים מהדיסקוטק. נפלתי לא רע בכלל - נכנסים לאודי TT שלו - כמה פוזה…