חרמנות במחזור

shachar39

New member
חרמנות במחזור

זה רק נדמה לי או שאתם נעשות חרמניות בתקופת המחזור??

shachar39

New member
אישית אני חושב....

אני נהנה מהמין הכי טוב דווקא בתקופת המחזור של זוגתי. היות ואי אפשר לקיים יחסי מין יש קירבה ואינטימיות גדולה ומזמוזים עד לטירוף חושים ולסיום יש מין אוראלי שרק המחשבה עליו מחרמנת אותי לחודש שלם. כמובן שגם אני דואג לה ומביא אותה לאורגזמה ע"י זה שאני נוגע בה בכל מיני מקומות שעושים לה את זה (בלי חדירה כמובן). בקיצור בזמן האחרון אני מצאתי את עצמי ממתין לתקופת המחזור של זוגתי ועכשיו שאני כותב את זה. זה נשמע לי משונה בקיצור לילות רטובים ולא מזעה

עצור, אתה...

נוAה לא מבינה... האם היא רואה נכון???
וכי למה אתה חושב שאי אפשר לקיים יחסי מין בזמן מחזור??? אנא פרט, נמק ו... הדגם!

טאטו 3

New member
../images/Emo9.gifלמה לא????????

יש לי ידידה שאני שאנחנו הכי חרמנים שהיא במחזור וזה לא מונע בעדי לשכב איתה בכלל לפעמים זה אפילו יותר כייףףףףףף

ni5ni

New member
יכול להיות שיש בזה משהו

אצל בת זוגי זה באמת קורה אבל רק לקראת סוף המחזור, ביום-יומיים האחרונים. כי בהתחלה זאת לא הרגשה הכי נעימה. לי אישית לא הייתה מעולם בעיה לקיים יחסי מין בזמן מחזור, כולל חדירה. אז מתכסים בקצת דם והזין יוצא בכל מיני צבעים... בכל מקרה הוא אמור לצאת רטוב ואני לא נגעל מהדם של המחזור. אבל לצערי, רוב הנשים שהייתי אתן לא הסכימו לכך ולדעתי זה לא כל כך בגלל שהן לא אהבו את זה אלא יותר בגלל שהן חששו שאני אגעל. רק מי שבאמת שלמה עם עצמה ואוהבת את עצמה (כולל המחזור) הסכימה.

הטיZרית

New member
אני....

דווקא בימים של המחזור.....{אצלי 3 ימים פעם ב 3-4 חודשים} אני ממש אבל ממש לא חרמנית.. בימים רגילים החרמנות אצלי חוגגת חופשי..

דנטל

New member
לפעמים כן, לפעמים לא

יש מחזורים שעוברים בקלות ויש כאלה שבא לי לטפס על הקירות, אבל הימים הכי נוראיים היו במחזור.

night mistress

New member
מסכימה עם דנטל..

אני יכולה לזכור כמה פעמים שטיפסתי על התיקרה ושרטתי את הקיר מרוב תיסכול והאקס שלי לא היה מוכן לגעת בי עם מקל.. אויי.. אבל אחרי שזה נרגע הוא קיבל את המנה שלו (או יותר נכון לא קיבל..)

sunset3

New member
אצלי זה

בעיקר שבוע לפני. במחזור קצת פחות. אולי בחורות חרמניות במחזור כי הן לא יכולות לעשות כלום. ובד"כ רוצים לעשות מה שאסור. וזה מלהיב יותר.

קארין29

New member
חרמנות במחזור

אני מאוד מזדהה עם הדעה שממש לפני המחזור הגירוי עולה מכיוון שכלי הדם בנרתיק מתגדשים בדם ואז מרגישים חשק גם בלי קשר למגע עם גבר... ובימים האלה אני מסוגלת לאנוס את בעלי (וכמובן גם בימי הביוץ שבאמצע החודש) ואיני מוכנה לקבל "לא" כתשובה... בימי הדימום הראשונים זה לא הכי נעים כי יש כל מיני מיחושים אבל לאחר היומיים הראשונים אפשר לחזור לסקס. אגב, מנסיון, זה לא נורא בכלל לחדור גם בזמן הדימום (הלא כבד). ומי שזכתה בבן זוג שלא מתרגש מקצת דם (באילו שסקס בכלל הוא פעולה סטרילית) הרוויחה בגדול!!! מגבת שפורסים על המיטה פותרת את כל הבעיות. ובנים - צאו מהפרימיטיביות והדעות הקדומות. הגיע הזמן!!!

זוכר פעם שלא ידעתי שהיא במחזור

והנה כל הזין שלי אדום ולקח לי זמן להבין שזה ממנה.

זה אתן וכן בהחלט יש לבחורות נטייה

להיות יותר חרמניות בזמן מחזור בגלל שאי אפשר ודבר שני : אני חרמנית 24 שעות ביממה אז תאר לך איזה מסכן החבר שלי כשאני במחזור חחחחחחחחחחחחחח

למעלה