חרמון

חרמון

מי שנמצא היום בחרמון נשמח לעדכון לגבי איכות השלג וכמות התורים. אני מתכנן לנסוע מחר. אם מישהו רוצה חברה לא מעיקה לדרך והשתתפות בהוצאות צרו קשר בפרטי (גולש סנובורד -4-5 שבועות גלישה נסיון). חופשת פורים בבתי הספר מתחילה מחר - מקווה שלא יהיה עמוס מדי צ'או

HelloweeN

New member
פספסתי היום, מתכוון לעלות מחר וגם אני מחפש

טרמפ - גר ברמת גן.

davesh

New member
אני עולה מחר בהסעה

אתה מוזמן להצטרף בהסעה, או סתם להצטרף לגלישה ...

איל שחר

New member
השאלה היא מהי יהיה מצב השלג לאחר כמה ימים

עם טמפ' יומיות של 7 מעלות וללא קפיאה בלילה.
יום חמישי על הכוונת.

snowbol

New member
מישהו עולה מחר?

ניסיתי לקבוע עם ההסעה עכשיו אבל נדמה לי כבר אין מקום...מישהו מאזור תל אביב עולה ויכול לקחת טרמפיסט שיתחלק בהפסדים?

eran_le

New member
יום ראשון נראה מעניין בחרמון,

לפי התחזית בערך 18 מעלות, ועדיין כמויות גדולות של שלג. בחום כזה אף פעם לא גלשתי...

איל שחר

New member
למחר צפויות 7 מעלות. בטמפ' כזו כבר גלשתי,

בקנדה.
דילמה

raanan30

New member
זה היה די מגעיל

המעלות אתמול נעו בין 5 ל-8 אבל זה הרגיש כמו 40. היה חם, אבל ממש חם.
בדר"כ, גם כשאין ערפל או מז"א מעונן ויש רק שמש, אז לפחות קר והשמש רק נותנת אפקט חימום קטן, אבל אתמול זה היה גם וגם - שמש קופחת מקרוב וחום מחריד מהצד השני. מי שגלש עם ג'ינס וטישירט או בלי חולצה ממש לא היה נראה אידיוטי, זה היה פשוט הכרחי.

לא התעדכנתי במז"א לפני כן אז פשוט התלבשתי כמו שהייתי במאיירהופן - 3 שכבות גוף עליון ו-2 גוף תחתון + ביני + חמצוואר... הגעתי הביתה עם ליטרים של זיעה ספוגים בכל פיסת בד ממה שלבשתי.

די מגעיל לגלוש ככה, בנוסף השלג היה די קרחי בבוקר, ובצהריים אמנם השתפר למעלה, אבל באיזור הכניסה וההמתנה לרכבלים עדיין היה (ונהיה יותר) סוג של דבק שלגי כזה... (קשה להגדיר את זה, אבל זה נראה כאילו מרחו שכבה של פלסטלינה שקופה\לבנבנה על השלג)

eran_le

New member
גלשתי בחרמון בטמפ' כזאת לפני כמה שבועות,

ובאוסטריה בשבוע שעבר הטמפ' גם היו באיזור הזה חלק מהחופשה. בשני המקרים זה ממש לא הפריע, ואיכשהו השלג דווקא היה טוב מאוד. פה ושם נתקלנו בשלג רטוב בצורה בולטת, ובקרח, אבל הרוב היה בהחלט טוב.

למעלה