*חרם!*
|איאווין|

../images/Emo46.gifאז"ש!!!

עובדה שכן... שמנו לב ועכשיו גם אי אפש רלרשום כלום בפורום בלי שהיא תציק חוץ מזה אני גם לא מרגישה ממש רצויה כאן... בינינו את יודעת שלא הסתדר כלום ואין לי מה לחפש כאן! אני לא נכנעת פשוט כבר לא כיף לי כאן...ואין לי בשביל מה להישאר!!!!

C honey

New member
חומי... |אראגורן||בנחוש|

נהיה לך לא כיף כי עשית משהו שהכעיס כמה בנות.. זה לא שאת לא רצויה כאן!-זה ממש לא זה... אפילו תשאלי את אילי אם היא רוצה שתלכי!!.. ואילי, את באמת קצת תוקפת את חומי. כלומר, כל מה שהיא אומרת את נוגדת אותה (ושמתי לב.. גם בשרשורים אחרים!!) אז אילי, בבקשה תשתדלי לא להיות תקיפה.. וחומי, אל תרחמי על עצמך ואל תיכנעי.. את פשוט נותנת לעצמך להיעלב... זה ממש לא נכון שלא רוצים אותך פה!!!.. זה ממש שטויות.. אני בטוחה שאפילו המנהלות שמחות לקבל ילדות חדשות והן לא שמחות כשילדה עוזבת.. ואני לא חושבת שהן ירצו שתעזבי..
בקיצור, אני בטח שבטח לא רוצה שתעזבי ולא חושבת שזה נכון לעזוב הכל וללכת... כי כן כיף לך פה!! תודי... או לפחות עד עכשיו היה לך!!, רק כשהעניינים החלו להסתבך וכולם התחילו לריב אז טיפה נהיה מגעיל.. אבל למה זה לא יכול להסתדר ולחזור למצב הקודם? בטח שזה יכול!! אף אחד לא כזה כועס עלייך... יש בנות אפילו שלא הגיבו לזה!!.. בקיצור, תשאר, תשארי ותשארי!!! וכולן תסכימו איתי...

C....

תאמיני לי שהיא רוצה שאני ילך... כן לא פלא שהם לא שמחות שעוזבים את הפורום שלהם...כיח עוזבים אותו כי חושבים שהוא- חרא! לא אמרתי שלא היה לי כיף...פשוט עכשיו כבר לא כיף ואני לא רוצה להיות פה זה לא כמו מקודם... טיפה מגעילים? את בטוחה שרק טיפה!? אני לא! ולא!!! זה לא יחזור להיות כמו קודם!

i l i

New member
טוב מה שתגידי...

הפורום חרא בגלל שאת התחלת.. חשבתי שהתבגרת והבנת.. אבל כנראה שעדיין לא.. אז ביי

למעלה