*חרם!*
|איאווין|

n o g i t

New member
זה ממש מעצבן

אם בא לכן לעשות חרם, לכו תעשו את זה במקום אחר. חרם זה עד הסוף! וזה לא נקרא חרם. אם אתן לא רוצות לשמוע מהבנות- הבנות לא צריכות לשמוע מכן, ככה זה חרם. אין מה לעשות

i l i

New member
חתיכת מסכנה!

יא חסרת חיים עלובה.. מי את חושבת שאת, את יומיים בפורום ותפסת גובה?! על מה ולמה את עושה עליהם חרם? מה את כיתה ב'? חתיכת עלובה.. את מקנאה בהם שהם מפורסמות ופוגשות את כל הסלבס'? אין לך חיים כל היום יושבת ובודקת מה כן ומה לא? לא להאמין שיש אנשים שרואים דברים טובים ורוצים להרוס אותם!! פשוט עצוב.. חשבתי שענת מסכנה, אבל את הגעת לשפל, וגם את חומי, יופי תצאי גבר שעשית עליהם חרם? מה זה נותן לך!? אה?! יא מושפלת!!!!!! לא התבגרת, בטח את בת אחת עשרה שכל מה שמעניין אותה בחיים זה להיות מקובלת.. חתיכת אהבלה.. אז בכל אופן חרם לא יעבוד לך פה, יש כאן אנשים בוגרים בניגוד אלייך, אז זה לא ילך לך, למעשה הדבר היחיד שילך פה זאת את.. אז ביי.. ואל תקחי את זה אישי.. באמת.. או.. שכן!

C honey

New member
וואו אילי... |אראגורן||בנחוש|

מה קרה את תוקפנית כזאת?! עזבי את הילדה המסכנה... היא לא רק יומיים בפורום אלא יותר!!, זה קודם כל!! והן לא עושות את זה כדי להיות מקובלות אלא את יודעת בדיוק למה... ואת אפילו הסכמת עם זה אם-אני-לא-טועה...!! אז אל תתקפי ככה בבקשה.. אני אומנם לא כ"כ מסכימה עם הקטע של ה"חרם" אבל לא צריך לתקוף ככה.. שיעשו מה שהן רוצות!!

i l i

New member
C תקשיבי.

קודם כל קצת כבוד. זה הפורום שלהם, ונראה אם מישו יכנס אליך הביתה ויגרש אותך.. נראה אותך!

C honey

New member
אוי נו אילוש... |אראגורן||בנחוש|

זה לא אותו דבר בכלל.. הן לא מגרשות אותן!!.. הן רק קצת מתעצבנות על משהו..., זכותן!!! תני להן ללבן את זה עם הבנות...

i l i

New member
שמעת על מסרים?

שילבנו את זה עם הבנות.. ולא כדאי שיכנסו לעניין של חרם.. כי זה מה זה לא בוגר ומעפן!

gilliosh

New member
הסברים../images/Emo41.gif|איאווין|

תודה על כל המחמאות אילי! חרם= זה נורא מעצבן שמביאים לך תמונה של קומיקס ואומרים לך שזה המנהל של הפורום שלך!!! אני וחומי (למשל) חשבנו שזה יכול גם להיות איזה זקן או משו (בלי להעליב!!!) שיושב וכותב כמה הבגד ים של זאתי יפה וכמה ענת מגעילה.... אבל אחרי כשהסברתם לנו הבנו שיש לכן חוזה! ואני מניחה שאתן מאוד רוצות שנעזוב עכשיו (או שאני יעזוב) ואני לפחות (וגם חומי אני חושבת) מבקשות סליחה.... זאת (איך אומרת המורה שלי:) ''רק אי הבנה....'' אז תודה למי שסלחה ולמי שלא יכולה לשלוח לי מסר כמה אני מגעילה ופקמה וכמה היא רוצה שאני יעזוב אוקיי? מוסכם? ואם יהיו הרבה הודעות כאלה אני יעזוב....... אם זה מה שאתן רוצות. אפשר גם לדבר איתנו במסנג'ר ואנחנו נלך לחפש את מקומנו בפורום אחר! מאיתנו גילי ויסמין ותודה לסי האני על העזרה מוווואה!..

אז...

ביי לכולן!!! נהנתי כמעט כל רגע...(פסדר כמעט עד הרגעים האחרונים..) אוהבות אותכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

i l i

New member
הסברים2

א.בבקשה (על המחמאות, סתם זה היה פרץ של עצבנות יתר) ב.אפחד לא אמר לך ללכת... זה גם לא היה הכוונה. ג. אני מקווה שאת מבינה שזה מה זה לא במקום לבוא לאיזה פורום להיות פה שבוע שבועיים, ולהכריז חרם על לא פחות ולא יותר מהמנהלות שלו. גם אם את צודקת, זה לא במקום בכלל, זה לא הדרך להראות שאת צודקת, ותחשבי שאם את טועה- מה את רוצה שהם יעשו, יעקפו תחוזה ויפטרו אותם. ובמקום ישר להכריז חרם, שמעת על לשאול למה אי אפשר לשים את התמונות! זה מה שאני עשיתי!!! וסליחה שהתעצבנתי.. אנלא כזאת בד"כ אבל אני ממש מתנגדת לחרם, לא משנה שזה פורום ולא בצפר. אני מבינה (פחות או יותר אף פעם לא עשו לי חרם תצד השני) וזה חרא של דבר, גם אם זה בצחוק! וכדאי שתורידי תקטע "בנות" ותחזרי לבנות רגיל.. או שזה לא את אנלא יודעת כבר!

C honey

New member
תגובההההה..... |אראגורן||בנחוש|

חומיל'ה, את לא הולכת לשום מקום!!! וגם גילוש לא!!!.. מה קרה, נעלבתן קצת אז הולכים? חלאס!!, ליבנו\סידרנו את הדברים ועבר!!!.. אפילו אילי הסבירה הכל, והיא לא כ"כ כעסה... רק רצתה להבהיר ת'מצב.. בקיצור, הכל הסתדר ואין לך מה לדאוג!! אף אחת לא יגרש אותך מפה ואם כן-אני לא ארשה!!! כי זכותכן להישאר ולא עשיתן משהו כזה רע... זה לא גרם לכלום וסתם התעצבנתן!!.. העניין יובהר אני מקווה ונגמור עם זה!!!.. לא צריך לעשות חרם ולא צריך ללכת!! חומי, אל תיכנעי בכזאת קלות... אף אחת לא כועסת עלייך והכל עבר בשלום... בקיצור, אתן לא הולכות כל עוד אני כאן!!! (אלא אם תיהיה סיבה מיוחדת וכו'..) מובן??!

למעלה