חרם צרכני

אנדי120

New member
וואי, שילב זאת בכלל חנות נוראית

למה שאני אקנה לתינוק שלי בגד ב100 ומשהו שקל, שעוד חודש גם ככה הוא לא יוכל ללבוש?? עם קצת מזל, הוא גם בטח ישלשל בו או יפלוט עליו... כאילו, הוא לא יוכל ללבוש את זה שוב!

אני תומכת

כמו שכבר אמרתי בפורום הרבה פעמים, אני לא קונה כלום בפארמים בישראל. ממש כלום. אני גם משתדלת שהסביבה הקרובה לא תקנה, ומתנדבת לקנות להם בחו"ל או להזמין להם מהאינטרנט. אני אשמח לעזור ככל שאוכל.

מצטרפת בכיף

בכל מקרה קונה שם אחת למיליון קניות אחרות, וקונה 99% ברשת בדיוק בגלל הסיבות הללו. אני חושבת שאם כולנו נתחיל לדבר על זה ולהעלות את המודעות משהו כאן יזוז...

חורה

New member
השוואת מחירים

התחלתי לאסוף מחירים של מוצרי איפור ממותגים שנמכרים בפארמים השונים מכל מיני רשתות בעולם. בהזדמנות הבאה שאני אוכל לקפוץ לסופר פארם אני אלך עם פנקס ועט וארשום את המחירים של המוצרים לפני הנחות ומבצעים מה שנקרא מחיר לצרכן. הנה כמה דברים שמצאתי בטרגט למשל שפתון ColorBurst רבלון- 24.6 ש"ח איילינר קולורסטיי רבלון- 24.6 ש"ח מסקרה Grow Luscious רבלון- 23 ש"ח מייקאפ PhotoReady רבלון- 45 ש"ח מייקאפ קולורסטיי רבלון- 38 ש"ח מייקאפ True Match לוריאל- 32 ש"ח מסקרה Voluminous Million Lashes לוריאל- 26.5 ש"ח והמחירים האלה הם לפני הנחה, מחיר לצרכן! ויש לי עוד המון, זה פשוט לשבת ולהמיר מחירים של כל מיני רשתות.

ספרפור

New member
נראה לי יכול להיות מגניב לבנות מן תוכנה כזו

לא משהו מסובך, שמקישים שם של מוצר וזה נותן את המחיר שלו בחו"ל, ואז את זה להפיץ וכל אחת תכתוב את המוצר האהוב עליה ותראה כמה היא משלמת פי 200 עליו... אבל זה סתם רעיון אני לא יודעת להתעסק בדברים האלו

אנדי120

New member
חחחח ענק

חבר שלי מסיים תואר בדיוק בזה, אפשר לסנג'ר אותו.. למרות שנראה לי שחצי מבנות הפורום ירוצו לחתוך ורידים

ספרפור

New member
חחחח תכל'ס... אבל אולי זה יעודד אנשים

להתחיל לקנות באינטרנט ולהפסיק את הקניות בפארמים

Dmorrigan

New member
אני שנה שלישית במדעי המחשב ועושה פרוייקט השנה

נתת לי רעיון

אין בעיה לארגן תוכנה כזו

(גג שעה עבודה..) הבעיה זה תוכנה שיודעת לעדכן בעצמה מחירים ואז זה באמת פרוייקט (למי שאמרה למטה)

Dmorrigan

New member
מה דעתכן לפתוח מסמך google docs משותף

ושם לעשות השוואת מחירים בין הפארמים בארץ לחנויות באינטרנט ובחו"ל? ואז אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק ולשתף שם את המסמך הזה. נתרכז בחברות דראגסטור מוכרות כמו רבלון ולוריאל וכו', זה יכול לייצר מודעות

Alinaa10

New member
אני בעד לארגן כמה ימים בהם כולנו לא נכנס

לפארמים. ונחזור על כך כל כמה זמן. אני חושבת שעצומה זה משהו שהוא בלתי נמנע,שכן הוא מייצג את ה"מצע" שלנו ואת המטרות של כל מה שאנחנו רוצות להשיג ואיך היינו רוצות לראות את חווית הקנייה שלנו ואת תגי המחיר (שפויים!!!). עם זאת,צריך גם לפעול וחרם צרכני של ממש,כמה ימים אחת לכמה זמן (נניח שבוע אחת לחודש?),יעביר את המסר. אם הדבר יחלחל גם לתקשורת,אני מאמינה שההענות גם תגדל.

רעיון מעולה ! הרי יהיה קשה להחרים לחלוטין את רשתות הפארם.. אם נרכז את המאמצים ליום קבוע בחודש ונפיץ את זה גם בפייס, בלוגים וכ"ו זה יהיה יותר אפקטיבי

Alinaa10

New member
שניגש לעבודה?

נקבע יום? עם זאת,חשוב לי להדגיש כי עצומה כלשהי/מכתב עדיין צריך לנסח.צריך להגדיר בדיוק מה אנחנו רוצות! לדרוש "מחירים הוגנים" או "דיילות לא מציקות" זה לא מספיק. צריך להגיד ב-ד-י-ו-ק את מה שאנחנו רוצות.

אנדי120

New member
חבר שלי העלה נקודה חשובה

את צודקת, אבל חבר שלי העלה נקודה חשובה ששווה לבדוק קודם לעומק מי אחראי למחירים המטורפים? האם זה המכס, האם זה משרד הבריאות, רשתות הפארם...? ככה יהיה לנו יותר קל להאבק

Alinaa10

New member
מסכימה לגמרי

אני חושבת שחשוב לבוא מוכנות מבחינת הידע. אני בטוחה שכל אחד מהגופים שציינת,ועוד כמה נוספים,מרוויחים משרשרת החלפת הידיים.עם זאת,אין לי מושג מהם בדיוק הגופים שהמוצר עובר בדרך לסניף. אם יש כאן מישהי שיודעת,אנחנו יותר מנשמח לתשובות!

למעלה