חרם צרכני

חורה

New member
חרם צרכני

אני מבינה את התסכול שכולכן עוברות מדי יום גם אני עוברת אותו דבר. כל פעם שאני צריכה לרכוש מוצר קוסמטי בארץ זו חוויה מעצבנת מחדש. מהחמיר דרך הדיילות עד חוסר הדוגמיות. ואחרי שסיימתי לרכוש אני מרגישה שעבדו עליי כי יכולתי לרכוש את אותו המוצר בחצי מחיר ברשת. אבל עצומה באיזה אתר לא תעשה שום דבר. אנשים צריכים לדעת שעובדים עליהם בעיניים. קודם כל צריך לכתוב מאמר שישקף את המציאות. מה חסר בדיוק ברשתות בארץ. לצרכנים יש כוח עצום, אם הישראלים ידרשו את מה שמגיע להם הם יקבלו. צריך ליצור מודעות לנושא, כי אין. אני מוכנה להשקיע בנושא כולל לפנות לתקשורת. אני צריכה עזרה כמובן. אשמח אם תעזרו לי

ספרפור

New member
אולי אפשר גם וגם? ז"א גם לכתוב משהו שבאמת

יהיה עוצמתי ואנשים יזדהו איתו (לדעתי הדרך הכי טובה היא להפיץ בפייסבוק) וגם לעשות עצומה (וגם אותה להפיץ בפייסבוק)? אני יודעת שיש פה בנות עם יכולת כתיבה טובה... חוץ מזה אני תמיד תוהה מה קורה עם אנשים שאין להם אפשרות אחרת? הרי לא כולם מזמינים מהאינטרנט ולחלק מהאנשים אין אפשרות חוץ מלקנות בפארמים (והפארמים מנצלים את זה), איך מתמודדים עם קהל כזה שרוצה שינוי במחירים אבל רוצה גם להמשיך לקנות?

אנדי120

New member
אני חושבת

שבשביל ליצור את האפקט שאנחנו רוצות, אנחנו צריכות לעשות הרבה מאוד ומהכל. זאת אומרת, גם כתבות באתרי אינטרנט פופולאריים (וואלה, ויינט), גם עצומות, גם אולי הפגנונת שתקבל סיקור תקשורתי, אולי גם לבקש מ"תוכנית חסכון" איזו כתבה.... לא יודעת כמה זה ישים, אבל זה בכל אופן מה שאני חושבת. הרבה נשים חושבות כמונו ואני חושבת שאם נדאג לפרסם את המאמצים שלנו, אז יצטרפו עוד המון המון נשים, כי ביננו, מי רוצה לשלם 400 שקל על קרם בלי לקבל דוגמית? כשחושבים על זה, יש כל כך הרבה בעיות שצריך לתת עליהן את הדעת, שמאמר או כתבונת לא יספיקו, ככה שאנחנו צריכות להרים את הכפפה ולחשוב על משהו ענק ומפוצץ סטייל מחאת הקוטג'.

Kani s

New member
זה נכון, אבל מצד שני

אין מה להשוות את המחירי הקוסמטיקה בארץ למחירי קוטג' שהרי הוא מוצר בסיס ואיפור מה לעשות הוא מותרות.. הרבה אנשים שדיברתי איתם על הנושא הסתכלו עליי ושאלו אם זה באמת מה שמעניין אותי בעוד כל הדברים שקורים כרגע.. אנשים שלא מתעניינים בנושא ירימו גבה תמיד.

אנדי120

New member
את צודקת

ואת מזכירה לי את הפעמים שאני מתבאסת שאין לי כסף לקנות את הצלליות בקולקציה החדשה של מאק, ואז רואה הומלסים שאין להם מה לאכול ותופסת את עצמי בידיים....

חורה

New member
זה לא אומר שאפשר

לעבוד עלינו אנשים פשוט לא יודעים שהם יכולים לשלם פחות

rotemoosh

New member
אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק..

ומשם להתחיל לאסוף אנשים, במקביל לפתוח עצומה.. המחירים בארץ באמת מופקעים, זה נורא מעצבן שצריך לשלם פי 3 על מוצר איפור שנמכר בחול בגרושים.. אני מאמינה שאם נתחיל לעשות יצטרפו עוד אנשים..

Dmorrigan

New member
הבעיה היא שהצרכן בארץ לא מבין שדופקים אותו

על בסיס קבוע. צריך להתחיל לייצר מודעות אצל אנשים (במקרה הזה בנות) שהם משלמים על מוצרים פי 10 ממה שמשלמים בחו"ל ושכ"כ קל להשיג את המוצרים האלה במחיר טוב באינטרנט

Alinaa10

New member
לייק

צונית

New member
לא ראיתי שהצעת גם

בעיני זה רעיון מעולה, אפשר להגיע להרבה יותר אנשים ככה.

חורה

New member
קרם לעיניים או עבודה בעיניים?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000609256 כתבה מעניינת על הקוסמטיקה הזולה בארץ בהשוואה למותגים היו שם כמה דברים שתפסו את תשומת ליבי "הרווחיות הגולמית של לוריאל על המוצרים היא 80%. זה אומר שאודם שנמכר לצרכן ב-100 שקל, נמכר לקמעונאי ב-60 שקל ועולה ללוריאל בין 8-12 שקל". בחברת לוריאל סירבו להגיב לדברים.

alubash

New member
וזה "רק" לוריאל... אני יכולה לדמיין מהי

הרווחיות של שאנל

השאלה היא

כמה זה באמת רציני- הבנות פה יפסיקו לקנות בפארמים ובמשביר? החרם יהיה אמיתי? כי אם עושים חצי עבודה זה לא שווה כלום... אני באופן אישי החלטתי שאני עושה שינוי - אישי! אני לא מוכנה לקנות דברים ביוקר - בעיקר כשאין לכך הצדקה... אבל זה המאבק האישי שלי... אנחנו חיים בחברה צרכנית - כלומר שרובנו ככולנו - צרכנים בצורה חולנית... הפארמים לא יתרגשו יותר מידי אם אני או את או 3 בנות מהפורום יפסיקו לקנות שם... הדיילות של הקוסמטיקה לא יפסיקו לנסות לדחוף לנו מוצרים שאנחנו לא צריכים גם אם נתלונן על כולן- הרי יביאו בנות אחרות שיעשו את זה... המחירים בארץ ימשיכו להיות יקרים - לא רק באיפור גם בביגוד, בהנעלה, בטיפוח, בדלק, ברכבים ובעיקר במוצרי הבסיס ובתרופות... צר לי אבל צריך פה שינוי אמיתי - ומחאת צעצוע לא תעזור

אנדי120

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

ואני חושבת שאת צודקת במאה אחוז. אני אישית לא יכולה להרשות לעצמי לקנות מוצרים יקרים. זה כבר לא עניין של לא רוצה, זה עניין של לא יכולה- בתור בת שירות שהיא גם סטודנטית לאיפור, אין לי גרושון על התחת, וזה פשוט לא מאפשר לי לקנות מוצרים יקרים... וגם אם יום יבוא ואני אוכל (לוטו, בעל עשיר...
) אני לא חושבת שאני אקנה מתוך עקרון. נכון שאני, בים הבנות שקונות בפארמים לא כזאת משנה, אבל אולי הדברים שאנחנו כותבות כאן כן יגרמו ליותר ויותר בנות להפסיק לתת יד לטירוף. הייתי שמחה אם היו עוד בנות שהיו מוכנות..

גם אם היה לי יםםםםםםםםםםם

של כסף (ואין לי...) לא נראה לי הגיוני להוציא כ"כ הרבה... למה בת דודה שלי שגרה בפריז... כן, כן פריז, יכולה לקנות מותגים "יוקרתיים" בסופר? היא משלמת שכ"ד לדירה מדהימה באיזור הכי יוקרתי של פריז כמו שיעלה לי פה להשכיר מחסן או חניה בת"א... די! די! די! אני אתן לכן דוגמא... לא מזמן- ילדתי וקיבלתי מתנה שוברים לשילב- אבל מה אני לא מוכנה לקנות שם - כי זה כל כך יקר!! אפילו שכביכול זה בחינם בישבילי... אני לא אשים לזה יד... אני קונה רק איפה שבזול לי... כי גם ככה הכלמיוצר באותו מקום

זה אפילו יותר גרוע אבל.

הכסף כבר נכנס לשילב, ואת אפילו לא לוקחת את המוצר, זה המצב האופטימלי בשבילם, הם קיבלו כסף על שובר, בלי לתת מוצר בתמורה.

למעלה