חרם צרכנים

twigy

New member
חרם צרכנים

ו בעקבות החלטת החברות הסלולאריות להעלות את המחירים, יתקיים ב 29/12/2002 חרם צרכנים. 29 בדצמבר, יום ראשון, יום ללא שיחות! כולנו ביחד, כל עם ישראל מתאחדים ועושים יום ללא שיחות! ביום זה אנו נראה לחברות הפלאפונים שבלעדינו הם לא שווים כלום ושאנחנו אלה שנותנים להם את הכסף אז שיורידו את המחירים וייתנו לנו לדבר במחיר הגיונים כמו בכל העולם. כך נראה להם שהם לא לבד וגם לנו יש מה לומר, חרם צרכנים!!! הגיע הזמן שגם בישראל יעשה דבר כזה, ואולי נצליח כמו במדינות אחרות להשפיע! אז לא לשכוח לכבות את הניידים ביום ראשון 29/12/02, כדי שגם לא נקבל שיחות.

Superdror

New member
אני מאמין מאוד שאני אשבות

עם הפלאפון שלי ביום ראשון..... לא ממש בגלל שהחרם הזה מזיז לי....אלא יותר כי אני לא מוצא את המטען של הפלאפון ואתמול גיליתי שקט נפשי מהו :)

Hamall

New member
אני אתמוך בחרם גם.

אבל רק מכיוון שאין לי פלאפון.

Superdror

New member
לא נראה לי בכלל שמישהו יתמוך בחרם

הזה.... אנשים כל כך מכורים לפלאפונים שלהם.... זה ממש לא יעבוד. יש גם אוכלוסיה עצומה בישראל שהפלאפון שלהם הוא המקור לפרנסתם, בלי הפלאפון הם לא עובדים.........

twigy

New member
אם כל אחד יגיד שזה לא יקרה

כי אחרים לא יעשו (ואז למה בכלל להתאמץ אז גם אני לא יעשה) אתם רק תתנו למונופולים האלה לעשות בכם מה שהם רוצים כדי שהם יתעשרו יותר. אני יודע שגם עם כל בן חמישי שיש לו פלאפון ישתתף בחרם הזה הם ירגישו את זה טוב מאוד בכיס שלהם באירופה האזרח יודע להלחם אצלנו גם אם ימכרו לנו את הנשמה אנחנו נסתכל על זה מהצד כי לאף אחד לא אכפת.

Eddiez

New member
טוב לא להגזים!

אבל לשבות אני מוכן!!! להחרים את כולם!!!!! אולי זה יעזור!!

twigy

New member
כן אפרת מיס טכנולוגיה 2002

את יכולה יום אחד לוותר על הפלאפון במיוחד כשהפטליסטים האלה מתכננים להתעשר על חשבון האזרח הקטן. נ.ב כתבו על החרם בעיתון וחברות הסלולר יודעות שהוא מתקיים- הם בודקים אותנו !

T3k

New member
שביתה???

תמיר אתה באמת חושב שזה יעזור במשהו הם העלו מחירים כמה ומתי שהם רוצים והם לא שאלו אף אחד וחוץ מזה אין סיכוי שכולם ישבתו אולי רק 20 אחוז ישבתו וזה לא ממש יעזור.

twigy

New member
20 אחוז במונחים של חברות הסלולר

זה משהו כמו 250 אלף אנשים משמע משהו כמו מליון ש"ח ביום שלם.

T3k

New member
החרם

נו תמיר החרם כביכול היה לפני 3 ימים זה עז במשהו??? וכמה אנשים באמת שבתו באותו יום???

למעלה