חרם על סלקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
חרם על סלקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש להם בעיה עם פוזלים?! אני אשרוף אותם!!! זה מגעיל אני ארצח אותם אההה!!! אני שונא אותם! איכס, איכס, זה בגנים!!! אני לא רוצה את זה זה מגעיל!!!!!!!!! סלקום אני שונא אתכם זה הדבר הכי מגעיל שקרה במקום המחורבן הזה אתם חארות!!!! ביי

morania

New member
מה ?! ....

ממ אתה רוצה להסביר..? גם אני לא בדיוק אוהבת את סלקום.. הם ניתקו לי את השיחה מזוהה לא עונים לי כשאני רוצה לעדכן את הטוקמן ובכללי הם גובים יותר מידי כסף (זונות !!!) אבל.... בעיות עם פוזלים ?! על זה לא שמעתי... =\

Dreaming Soul

New member
חח...../images/Emo6.gif

אני חושבת שהוא התכוון בפרסומת שלהם באתרים. אני ראיתי את זה בצאט של נענע. ככה זה נראה

ailag

New member
באותה מידה

אפשר להגיד שיש להם בעיות עם פירסינג וקעקועים. או שסתם הם "משדכים" אנשים לפי קריטריונים שטחיים ויוצאים מנקודת הנחה שצורה חיצונית משקפת את האדם. או שהם נגשו למשרד פרסום ואמרו "אנחנו רוצים משהו שיכניס המון המון כסף".

E l i a n

New member
לא סתם אני קוראת להם "סלכלום"..

פלאפון שולט! SK מלך העולם! טוב לא, אבל זה מה שיש לי.. הכי טוב זה ESC, לא? :) או אורנג'... רק לא סלכלום! ומה הכי מצחיק? לרוב עובדי תפוז,אם אני זוכרת נכון,יש בכלל פלאפונים של "פלאפון". ... תמוה. -אליאן-

eorion

New member
אהה...

אני מעריך שהניחוש של גליה נכון, אבל עם כל הכבוד לזונות, למה להיטפל לפוזלים? (אומר אחד שבינם...)

Pink Lavender

New member
אומנם צעד מסוכן אבל...

הסבר בבקשה חתימתך...|פרצוף פרויד מתעניין|

eorion

New member
אם את מבקשת

או שמא את בן? בכל מקרה: החרמון- עצבות וריקבון: פעם ראיתי מן כזה דבר שהיה כתוב עליו- הקישון פיפי ולישון, אז חשבתי לעצמי על החרמון... A.W.S : חברת סקט, וסמל שמתאים לה ZERO :חברת סקט וסמל שמתאים לה TOY MACHINE :כנ"ל BIRD HOUSE : כנ"ל GIRL כנ"ל קיר: היה פעם קטע מצחיק בבית של חבר שלו, אחותו רצה ואז הוא אמר לה: "זהירות קיר" והיא נתקעה בו... העמותה לעידוד השמצה, הסתה ופילוג בעם! : אהה... זה מדיסק אחד... בתרי זוזי אם מישהו מכיר.. סקט בורד, הכלי היעיל נגד כל גורם טפיל. : פעם יונתן עצבן אותי אז זרקתי עליו את הסקט, ופעם טסלר ירה עלי ען אקדח כזה כואב, אז גם עליו זרקתי תסקט... זהו

Pink Lavender

New member
אהה... מגניב

לא הגבתי קוםד כי המחשב שלי עשה דווקא... הוא חטף (חה חה חה)... דיברנו ביננו, הוא סיפר לי מה מפריע לו אני סיפרתי לו מה מפריע לי... הכל בסיידר עכשיו

למעלה