חרם על נענע.

Davidson

New member
איך אתה יודע?

ולאיזה "סוג" אנשים התכוונת, בדיוק? (קראתי את הכתבה, אין צורך להפנות אותי לשם)

רגע רגע

הם שחורים, לובשים ניטים, ומודעים יותר לסביבה.. ולפעמים עמוקים ומעניינים הרבה יותר מכל ערס שמסתובב על פני כדו"א. אתה לא יכול להיות רציני.. דיברת פעם עם מישהו שעונה לכינוי "פריק".. תדבר, תכיר, תבדוק, תשמע לפני שאתה מקטלג ושופט.. אין לך שום זכות לשפוט אותם ולשים עליו תווית ענקית של "פריק" "שונה" או "תמהוני", רק בגלל שהוא מתלבש כמוך..

Davidson

New member
לכל הרוחות, מה אמרתי?

"תדבר, תכיר, תבדוק, תשמע לפני שאתה מקטלג ושופט.. אין לך שום זכות לשפוט אותם ולשים עליו תווית ענקית של "פריק" "שונה" או "תמהוני", רק בגלל שהוא מתלבש כמוך.." יקירתי, שאלתי את גיל היקר למה הוא התכוון. לא הרחבתי יותר משורה אחת בהודעתי. חבל שאת קופצת למסקנות, זה רע בשבילך (וגם בשביל הצד השני). איך העובדה שאדם לובש משהו מסוים (שיהיה ניטים או גורמט. שניהם מכוערים, אגב) אומר משהו על המודעות שלו לסביבה? את בעצמך אומרת לא לשפוט ע"פ מראה, אבל להגיד דברים כמו "אלה אנשים נהדרים" זה לא לעשות את אותו דבר, רק לצד השני (החיובי)?

Davidson

New member
כעת אני משוכנע שלא התכוונת אליי

לשרשר נכון זו מילת המפתח.

לא דיברתי אליך..

דיברתי לנאצי.. אתה ניראה לי סבבה.. אין לי שומדבר נגדך..

Davidson

New member
איך אתה מגדיר פריק?

הרי התכוונת ל"פריקים" בכללי, לא חבריך ה"פריקים", שאני מניח שאתה כן מכיר אותם. גם אם אתה נצמד להגדרה המקורית, שהיא חריג וכו', הרי שדבר זה אינו אומר דבר על האדם. איכותי? בעל מודעות לסביבה? חכם? מה, לכל הרוחות, הקשר? הבחור יכול להיות רוצח סדרתי, אפילו. גם חלק לא קטן מהרוצחים חריגים, אני מנחש. לפי ההגדרה ששייכת לנוער הישראלי המגוחך - פה בכלל לא ידוע לך דבר על האדם. שומע לד זפלין? נו, אז? יכול להיות, שוב, אדם עלוב, וגם רוצח סדרתי, שוב. (וגם עם טעם בלתי נסבל במוזיקה, אבל זה לא רלוונטי). לובש מכנס שחור? וואו, הוא אדם נהדר. באמת שאינני מבין אותך.

One Echoe

New member
אתה יכול עד מחר להתחכם איתי.

זה לא יעזור לך ממש. כשאני אומר פריק אני ממש לא מתכוון למוזר או חריג. גם ההיפים נקראו פריקים. כי מה לעשות, הם שונים מהחברה הרגילה. כך גם בישראל. כל החברים שלי כאלה, וזה ממש לא מתכוון ללבוש אגב. אני בעצמי לא מתלבש בשחור, וגם לא שם ניטים על הידיים. זה מדבר על סוג של בנאדם. על אידיאולוגיה. תחביבים ותרבות.

Davidson

New member
אני לא מתחכם איתך ../images/Emo13.gif

אני מתחכם עם אחרים. איזו אידיאולוגיה? תחביבים? תרבות? מה לעזאזל...? למה תמיד אני לא מבין דבר מהודעותיך? (ויש לי קליטה מהירה. מהירה מאוד, אפילו. אל תנסה) או שגם את זה עליי להבין בעצמי? ולמה יש לי מחנק מאנשים שמרגישים שהם צריכים להזכיר שוב ושוב כמה הם "שונים" ובעלי "תפיסה יחודית", יחסית לשאר החברה? ובכן, עליי להבין זאת בעצמי.

One Echoe

New member
אני ממש לא מרגיש שאני צריך

להזכיר את זה. ואתה מתחכם איתי, ועוד איך. כי שנינו יודעים איך המציאות נראית, היום. היא נראית כמו שהיא נראית, בדיוק כמו שתיארתי. וכבר אמרתי לך שזה דברים שאיאפשר להסביר. כמובן שזה לא תמיד ככה. אבל בנאדם שמבין את המשמעות האמיתית של הרוק, תדבר איתו, ותבין למה התכוונתי בדיוק. תחביבים, אידיאולוגיה, תרבות, כל אלה. בדיוק.

Davidson

New member
מעניין

ובכן, כנראה שאשאר בסימן שאלה
למען האמת, רוב חובבי הרוק שאני מכיר, הם פרחחים אומללים שלא יביישו את בניו של, נגיד, טוני סופרנו (אני יודע שהוא דמות. סלח לי על חוסר הבקיאות במשפחות מאפיה לאורך השנים). רובם, למעשה, ימנים, ולא שמאלנים כפי שאתה אמרת פעם (אני חושב. יש סיכוי שאני טועה בזה)

One Echoe

New member
אני אמרתי דבר כזה.

זה ידוע שהרוק מזוהה עם השמאל. רוב הרוקרים הם שמאלניים, והרבה משיריהם מדברים על השקפות השמאל. אם רוב חבריך ימניים, כנראה שהם לא באמת מבינים את המשמעות. בדיוק כמוך. וזה כמובן בלי להעליב. כי בסך הכל, רוק זאת גם מוזיקה. אפשר לשמוע אותה גם בלי להבין את התרבות שלה. או בלי לחיות את התרבות הזאת. ואם אתה שואל על תחביבים. אז ככה, אנשים שאני מכיר, אוהבים לצייר, לכתוב, לראות את השקיעה\זריחה, לצאת להופעות, להתמסטל, הם פתוחים ומבינים, שמאלניים, אנשים טובים, לא אלימים, ואני עוד יכול להמשיך, מכאן עד מחר. לעומת זאת, אנשים אחרים, שלא כאלה, קצת שונים(כמובן, לא לרעה). זו הכללה די גסה, אבל זה בכוונה, בשביל להמחיש לך על מה אני מדבר

Davidson

New member
בוא נבהיר כמה עניינים

לא מבין למה זנחתי את שיטת הסעיפים. א. אלה לא חבריי. אני לא נוטה להתחבר עם פרחחים, ולפעמים גם לא עם אנשים בעלי דעה פוליטית (ימנים, שמאלנים - אני מרגיש צורך להתרחק מפלצנים אלה, רוב הזמן). יש לי דרישות גבוהות מאנשים. ב. זה עניין של גישה. בשבילי רוק זו מוזיקה, ולא יותר. אינני טועה, כפי שאינך טועה בעצמך. ג. אם כבר, אנשים ש"מתמסטלים", אינם עונים להגדרה שלי ל"אנשים איכותיים". ד. שוב, זה עניין של מחשבה בקשר לאותם אנשים. הרבה מחובבי רוק שאני מכיר, משוכנעים שהם חיים בשנות ה60, ושכל העולם צריך להיות "היפי", חמוד ויפה. הכל טוב ויפה, אבל אני מעולם לא השתגעתי על אגדות. ה. לסיכום - בשבילך זו תרבות, בשבילי זה לא. אמנם אני עונה על 70% ממה שרשמת (מתמסטל? הופעות? נו באמת, אני יותר מזה). אין בעיה בזה.

One Echoe

New member
תרגע..

זה ממש לא בשביל להוציא אותך באופן שלילי. בכוונה ההכללות היו גסות. ובכוונה הקצנתי. בשביל שאיכשהו-תבין. אני ממש לא הולך לענות על הסעיפים האלה, כי זה לא יעזור. אני בעד הסיכום שלך. בשבילך זו מוזיקה, בשבילי זו תרבות ודרך חיים. אחלה? בקשר להתמסטלות-זה ממש לא בהכרח. כמו שאמרתי, בכוונה הקצנתי.

Francesco Totti

New member
אני לא הייתי קורא

לשטניסטים עם נטיות אובדניות "אנשים". ובטח שלא "איכותיים".

Davidson

New member
עם כל הכבוד,

אינך חושב שזה קצת [באמת שקצת] מגוחך לקבוע "איכות" על "סוגי" אנשים? אינני מבין מדוע אנשים בעלי נטיות אובדניות אמורים להדאיג אותך. לגבי השטניסטים - לא הבנתי מהי הגדרתך למילה זו, שכן יש הרבה אנשים בעלי תרגום שונה למה מצטייר אצלם בראש כ"שטניסט". הסבר עצמך.

למעלה