חרם על מייקל לואיס!

AntilopA2

New member
לי דווקא לא אכפת מהצבא

אלא מכמות הפוזה והריקנות שהוא משדר,(על מה הוא עצם מפורסם תזכירו לי?) ממש ההוכחה שהיום לא צריך כלום כדי להתפרסם ולזכות להערכה (גם אם היא של פרחות בנות 11.5)

LittleDiddle

New member
למה חרם? הוא מוכשר ויש לו מספיק דברים לעשות

במקום לבזבז את הזמן בצבא.. הייתי עושה אותו הדבר במקומו! אז הוא מרוויח כסף ומדגמן והכל! שיהיה לו בכיף.. :\ הוא לפחות מקדם את החיים שלו אז אל תקנאו ותעשו חרם מטופש. תפרגנו לו! מגיע לו! לא?

AntilopA2

New member
במה בדיוק מתבטא הכישרון שלו?

נו באמת,אומנם לא צריך לחפור יותר מדיא אם הוא אומר שיש לו את הסיבות שלו,לא חשוב אם אני מאמינה לו או לא, אבל "יש לו דברים יותר טובים לעשות"? גם לי יש דברים יותר טובים לעשות מבית ספר,אבל אני עושה את זה כי צריך ולא כי אין לי משהו יותר טוב לעשות. וואו,הויכוח הזה באמת קצת מיותר

תמרוש5

New member
לכל אחד פה יש דברים אחרים לעשות במקום צבא.

ואם כל אחד היה הולך ועושה אותם,אז לא היתה מדינה. ואני חושבת שזה חוצפה להתגאות בזה שאתה לא משרת (אלא אם כן יש סיבה אמיתית) כשיש חיילים מסכנים ששומרים עליו בזמן שהוא עושה כסף. אז למה לפרגן?

תמרוש5

New member
ממש תורם.

דבר ראשון הוא לא בידוק תורם,כמו שזאת שמעלי אמרה הוא תורם לעצמו. והוא יכול "לבזבז" שלוש שנים מהחיים שלו ולהמשיך "לתרום" לנו אחרי הצבא.

הו יפת נפש שכמותך

אף אחד לא פירגן למייקל, ולמקרה ולא למדת עדיין אבל אף אחד במדינה הזאת לא משרת בשביל להגן על התושבים אלא בשביל לשמור על התחת שלו והתגמול שהוא מקבל הוא אפסי לאומת מה שהוא באמת אמור. יש לאדון למייקל את הזכות לא להתגייס ולא נראה לי שהוא מברבר על זה יותר מדיי. אם הוא לא היה מוכשר לא היו לוקחים אותו לשחק בהאלופה.

תמרוש5

New member
זכות?

אז אם ככה לכולנו יש זכות לא להתגייס? במה הוא שווה יותר מכל הנערים שמסיימים בצפר והולכים לצבא? זה שהוא לא מברבר על זה זמן זה ברור. ועדיין אין לי שום סיבה לפרגן לו על זה! וגם אם אנשים לא משרתים בשביל להגן על המדינה-בסופו של דבר אם אף אחד לא ייתגיס ולא יהיה צבא אז גם לא תהיה מדינה,כי אם איזה מדיהנ ערבית תחליט פתאום לתקוף אותנו לא בדיקו יהיה לנו איך להגן על המדינה הזאת. ובכלל לא מדובר בכישון שלו,לכל אחד גם אם הוא הכי מוכשר בעולם והוא לא יתגייס סתם כי אין לו חשק אני לא אפרגן. אם היתה לו סיבה מוצדקת מילא. אם כבר את היפה נפש. חושב שהמדינה הזאת יכולה לשרוד בלי צבא?

NP16

New member
"אם הוא לא היה מוכשר לא היו לוקחים אותו"../images/Emo6.gif

איפה אתה חי.? אתה אומר לי שאתה חושב שכל שחקן ושחקנית בארץ מוכשרים?הרי גם אותם לקחו לשחק. ת-ע-ש-ה ט-ו-ב-ה. לקחו אותו ר-ק בגלל הריבועים. אפילו עשו את הדמות שלו עיוור בהמשך בשביל להקל על המשחק. (הרי בלי מבט זה יותר קל לשחק)

adar cahlon

New member
../images/Emo45.gif אני איתך, כל אחד חייב למלא את חובתו

למדינה- שעד כמה שהיא מושחתת- היא מגינה עלינו.

במקום לבזבז את הזמן בצבא? סליחה ????

מה לפרגן? שהבנאדם מתחמק מאחריות?? אם כל אחד כמוהו המדינה שלנו הייתה נראית כמוהו. בושה! צריך להתמודד בכבוד וללכת לשרת את האנשים שבמדינה פה בראש מורם! לייצג את המדינה ששמרה עלייך, שדאגה שתישן [או תישני] טוב בלילה! אם את'ה לא מתבייש/ת לדבר ככה ?!

LittleDiddle

New member
מה היה כל כך עוזר שמייקל לואיס יהיה בצבא?

הוא תורם בדרכים אחרות פשוט! ואני לא מדברת כרגע על כשרון מסויים או דווקא על מייקל לואיס, אני מדברת על אנשים שמתקדמים בחייהם ותורמים לאנושות! אתה יודע שהיו הרבה אנשים שאם לא היו תורמים למדינה שנתיים מהחיים שלהם בזמן הזה הם יכולים לעשות דברים מדהימים ולתרום לאנושות!! אנשים היו לומדים יותר והיו מקדמים את העולם!! תחשוב על זה רגע, באמריקה אנשים ילכו לצבא רק אם הם ירצו לתרום!!! אתה יודע מה אנשי עסקים ומדענים ובכלל עושים בשנתיים??

khzh120

New member
הוא לא תורם,../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

לי הוא עוד יותר הורס
המשחק שלו ב"האלופה" ו"ראש גדול" היה מזוויע
סתם אחד שחושב בגלל שהוא שחקן/דוגמן/זמר (למרות שהוא אף אחד מהדברים האלו
) וחושב שבגלל זה הוא לא יתגייס...

אוקי. את מגעילה אותי, מצטערת...

אנשים כמוך הם סנובים נפוחים שחיים בבועה. כאלה שאכפת להם מהתחת של עצמם בלבד!!!!!!! איכס! אני יורקת ובזההההההההההה לכל המשתמטים! אנשים מתים כאן במדינה הזאת לשמור עלייך! כן כן, עלייך! נראה אותך אומרת מילה אחת מכל השטויות שאמרת למשפחות השכולות!!!!!!!! נמראה אותך!!!!!! ותזכירי לי בת כמה את שאת מדברת ככה? יש לך סיבה טובה להתבייש.

LittleDiddle

New member
וכם בטח מדינה ששמרה עליי../images/Emo6.gif

המדינה מכריחה את הנערים בני טיפש עשרה להקריב את עצמם ולהסתכן! ממש שומרת :\

תמרוש5

New member
ואם אף אחד לא יתגייס,

אז לא יהיה צבא (בהנחה שמספר האנשים שירצו להתנדב הוא די אפסי) אז מה נעשה במקרה של מלחמה?

תמרוש5

New member
באמת מעצבן!!

אני לא חושבת שאיך שהצבא מתנהל זה טוב.. אבל זה לא אומר שכל אחד יכול לברוח ממחוייבות..

למעלה