חרם על חברת הליקון!

tHEsATLAN

New member
חרם על חברת הליקון!

שלום לכולם, אני לעולם לא שולח מכתבים מרובי משתתפים אבל עכשיו הכעס שלי על התקשורת ובמיוחד על חברת התקליטים הליקון פשוט מכריח אותי לעשות את זה. כמו מי שיודע, לאחר כמה שטויות שג`קו אמר, החליטו להטיל עליו חרם, כמו-כן, חברת התקליטים הליקון הכריזה כי לא תעבוד עם הכוכב הנולד הרביעי, מפני שהוא ליכלך על אחד היוצרים (קליינשטיין) , למי שלא מכיר, הכתבה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305932,00.html . אז נכון, ג`קו אמר כמה שטויות, הבנאדם חדש בתקשורת, הוא לא יודע שלפעמים מספיקה מילה בשביל לחמם את כל הארץ, ואולי הוא באמת לא מעריך את היוצרים עליהם דיבר, כמו כולנו, לכל אחד טעם משלו, ואולי הדעות שלו קצת קיצוניות "צריך להקיא ממנו" וכו`, אבל הבנאדם הוא איש אמיתי, לא מסתנוור מהפלאשים על המצלמות ולא קורא לכולם לבוא לראות כמה הוא כישרון אדיר. הבנאדם באמת צנוע, באמת נחמד, וכמי שחי בדאג כמעט שלוש שנים וראה את ג`קו אינספור פעמים, הוא חכם נורא , מצחיק נורא ולא כמו שהתקשורת עשתה אותו מפלצת. אז לנקודה שלי, הליקון מחרימים את ג`קו ? אנחנו מחרימים את הליקון, לא לקנות יותר דיסקים שיצאו מטעם החברה, לא לתמוך בהם בשום החלטה. אבל תתמכו בי, תעבירו לכל החברים שלכם, ג`קו בנאדם נהדר, תעזרו לו, תעזרו לי, תעזרו למוזיקה הישראלית הנפלאה. תודה דורובי.

ממש לא

היחידי שצריך להיות כאן מוחרם הוא אדון ג'קו אייזנברג. קראתי את הראיון הפתטי שהיה איתו ב"שבעה לילות" והזדעזעתי עד כמה אוויל הבלון האובר מנופח הזה. הוא נורא התגאה באופיו חמום המוח שכמעט וגרם לו לתקוף אנשי תקשורת,על כל מני תיקים שיש לו במשטרה וכו' מעניין את הסבתא של דודה שלי איזו מוסיקה הוא עשה לפני שהפך ל"כוכב נולד",שום זכות לא ניתנה לו להכפיש ולהעליב במצח נחושה את אחד מהיוצרים הגדולים והפוריים של המוסיקה הישראלית (ואני אובייקטיבי לגמרי),שעשה בחייו מה שהאדון לא ייעשה גם עוד 20 שנה (הוא יחייה עד אז...?). ומה שעשה קליינשטיין,הוא עשה בזכות עצמו ולא בזכות תוכנית בידור עם מוניטין של חובבת צמתים בקרב מוסיקאים ויוצרים. אז מהיכן הפריבילגיה להתבטא ככה? אולי תסביר לי אתה? אם האיש היה "אמיתי" ו"לא מסתנוור ממצלמות" הוא היה עושה את המוסיקה שלו ומגיע למעמד אליו הגיע בזכות עצמו. עוד פישר קטן ומושתן שמכר 13 עותקים מהאלבום שלו וחיפש גל פרסום זריז כדי שיוכל להפיץ אותו."אמיתי" עאלק. סיפור הסינדרלה שהתכנית הזאת מנסה למכור כבר 4 עונות מעלה ריחות צחנה וסחי כבר אחרי שקריית גת הוזכרה בפעם ה-78 בפנאי פלוס. שמחתי לראות שהליקון ביטלו איתו את החוזה וש"הרוקר הקשוח" (פחח) נותר ללא חברת תקליטים (אני בטוח שזהו מצב זמני,אך זה מגיע לו לעת עתה). אז תמסור לוואנביז אביב גפן הזה שתפקיד הילד הרע גדול עליו בכמה מידות וזה שהוא יודע לצרוח,לא הופך אותו לרוקר מרדן שכל העולם על הזין שלו. הוא עדיין בטירונות אז שישמור על פרופיל נמוך (אה,בעצם הוא לא מכיר את משמעות הביטויים הללו). נעזור למוסיקה הישראלית בכך שנחרים את התפוחים הרוקובים בה או לפחות נשאיר אותם רדומים על החולות.

נר2

New member
תשובה מצוינת!

זמר שמלכלך מאחורי הגב על זמר אחר הוא מחוק לגמרי! ADIOS!

למעלה