חרם על "זארה"

angela.p

New member
חרם על "זארה"

חרם צרכני על רשת בגדי האופנה "זארה ;קצת רקע:רשת "זארה" הספרדית הינה רשת משגשגת מאוד בארץ ובעולם, והפכה ;זה מכבר למותג איכותי ובעל שם. הרשת נוהגת להצמיד לבגדיה טיקט ובו ;רשימת המחירים של הבגדים, כך שכל מדינה בה משווקים הבגדים נמצאת ברשימה הזאת, ולצד דגל המדינה נקוב המחיר לתשלום,ע"פ שער המטבע המקומי ועתה לשוס לפני כחודש ימים החלה רשת זארה" הספרדית להסיר את ישראל מרשימת המדינות המתנוססות על הטיקט המוצמד לבגדים , ובישראל מוצמדת מדבקה חיצונית על הטיקט המקורי. ברור קצר העלה את העובדה כי הרשת נוהגת כך משום שאינה רוצה להיתפס בעולם כתומכת ישראל...!!!!!! הדובר של הרשת תירץ את השיטה החדשה כנוחה ויעילה יותר וזו הסיבה היחידה לשינוי" - כדבריו. למרות שאנחנו מאוד רוצים להאמין לו, קצת קשה להאמין לשטות כזאת כאשר רק בישראל הונהגה השיטה החדשה הזאת... אנחנו קוראים למרד צרכני על "זארה" עד שהרשת תחזור בה ממנהגה, ותחזיר את ישראל לרשימה התקינה של המדינות, ובנוסף תפרסם התנצלות במדיה. היו מאוחדים - אסור לנו לתת לעולם לצאת נגדנו !!! מהיום - מרד צרכני על "זארה" העבירו זאת לכמה שיותר אנשים שתוכלו !!!

y b

New member
יש אמת בדברים

צודקת בהחלט אנג´לה בנקודה שאותה הציגה.

all

New member
אני מצטרף בשמחה לחרם.

אבל לאחר מבט קצר לתוך ארון הבגדים. הסתבר לי שכבר מזמן הצטרפתי לחרם על כל יצרני הבגדים בעולם. אלוהים ישמרני מלמדוד בגדים. זה כמעט כמו לאכול במסעדה בה המלצר נוצן לך טעימה מהיין ואסור להיכנס אליה במכנסים קצרים.

שנול

New member
זה ממש לא נכון!

עוד בספרד שמתי לב שישראל נעלמה מהפתקאות של זארה (ותאמינו לי יש לי יותר מדי כאלה עכשו!) וכששמעתי ימים מעטים לאחר שחזרתי על כך שהסיבה לכך היא הכניעה לחרם הערבי מאד כעסתי בדיוק כמוכם. אבל לאחר כמה דקות שמעתי את מנכ"ל זארה בישראל מתראיין בגלי צה"ל. איך שהוא פתח את הפה אמרתי לעצמי "נו, מה כבר הוא ימציא עכשו כדי להגן על הרשת הזו?" ובאמת הוא התחיל עם משפט כמו "רזי, זה גלי צה"ל נכון? אתה יודע שאני תת-אלוף בצה"ל..." ואז הוא אמר שהם השמיטו עוד מדינות כי פתקיות המחירים נעשו עמוסות מדי עם שמות של המון מדינות. עשיתי השוואה מהירה בין חולצה מלפני כמה ימים שהכילה פתק אחד בלבד עם כ-10 מדינות עליו, לא כולל ישראל, וסריג מחודש יוני שגם קיבלתי מספרד (כן, מאז יוני לא היתה הזדמנות ללבוש משהו ארוך כך שהוא נשאר עם הפתק...) ועליו היו שתי פתקאות עם כ-20 ואולי יותר מדינות (כולל ישראל). כלומר, לא רק אנחנו ירדנו משם, אבל רק אנחנו עושים רעש, כי אנחנו אוהבים נורא להיות מסכנים ומוחרמים... תחשבו שניה בהגיון, כמה פתקאות מחיר יכול סריג להכיל? ובכל זאת בערב הסעודית קונים יותר בגדים מאצלנו... ההוכחה הכי טובה היא שאלפי תיירים מסתובבים ברחבי ברצלונה (ובוודאי גם בשאר ערי אירופה והעולם ש"בורכו" בזארה) ובידם שקיות כחולות של זארה, עליהן ממשיך להתנוסס בגאווה השם ישראל בעברית ובאנגלית גם יחד! (וזה מעודכן ללפני שבועיים כאמור, מתי שהפתקה כבר לא הכילה את דגל ישראל.) אז איזה הגיון יש בזה? החליטו להכנע לחרם בפתקית, אבל לא על השקית? בחייכם... יש לנו הרבה חזיתות הסברתיות אחרות להלחם בהם... וכדאי שנעשה את זה מהר וטוב. אל תתעסקו בשטויות! סוף שבוע נעים ושקט!

eliasys

New member
אני חושב

שמבחינה עסקית זה ממש דיבילי לשים שמות של מדינות על הבגד עצמו. וזה גמיק בן חלוף כי תתארו לכם שחברה זו תפתח סניפים בכל מדינות העולם. נראה לי שאז יצטרכו לוותר על הבגד ולהלביש את האנשים בתויות. אני בטוח, שבהרבה מדינות לא ישמחו לקנות בגד המכיל בתוכו תוית שעליה דגל של מדינה עויינת לאותה מדינה. ובלי עיין הרע, המצב בעולם הולך ומתדרדר והיריבויות מתרבות, כך שאם זארה רוצה לשמור על המוניטין שלה, הי צריכה, לדעתי, להוריד את התוויות הללו מייד. אגב, אני ממש בור, לא רק שאין לי בגדים של זארה, אני אפילו לא שמעתי עליהם.

למעלה