חרם על הכותרות!

ביאנה

New member
חרם על הכותרות!

הודעה זו מופנית לכל חברי הפורום אך במיוחד לבלה בלה, הצל של הירח, לונה,וכל אותם האנשים שלא סובלים כותרות! וגם לנעל שאולי תועיל בטובה לא למחוק את ההודעה הזו, ולהפך, להגיב ולשנות. אז ככה- אני מכריזה על חרם על הכותרות!!! הרבה פעמים אני מנסה לכתוב הודעה שאין לי כותרת אליה ואני לא יכולה לשלוח אותה!!!!!!!!! זה נורא מעצבן! וראיתי שגם האנשים הנ``ל כתבו בכותרת ``לא רוצה כותרת`` או ``לא בא לי כותרת!`` וכו` אז ככה, נעל קחי לתשומת לבך, נמאס מהכותרת. ושאלה קטנה: איך אפשר להכנס לרשימת חברי הפורום??? תודה מראש על ההתיחסות (אם תהיה) *ביאנה*

kirk hammet

New member
שיהיה - אין כותרת

סתם , אני דווקא אוהב כותרות , הם מסוגלות למשוך את כל התשומת לב , למרות שלפעמים מתחת לכותרת נוצצת מתגלה הדועה אפרורית ..... הרשימה של חברי הפורום תלויה במספר ההודעות שכתבת , את צריכה לכתוב יותר ממי ששם אחרון ברשימה (אך לא בחשיבות , כמובן!) ואז תיכנסי לשם ...

rastotman

New member
מה נעל אמור לעשות?

נעל לא יכול לשנות את העניין עם הכותרות- זה יכולים לעשות רק ראשי הפורומים היושבים בפורום און ליין [כמה שאני למדתי בחופש הזה..]. ובכלל- הפורום יראה מאוד מאוד משונה אם לא יהיו כותרות- כמו שטענתי בחרם האחרון. פשוט תיכתבו --- אם אין לכם מה לכתוב.

Levinzone

New member
האלווווווו?!?!

אנשים, זוכרים אותי? כן כן, אני, יעל, ההיא שעשתה שביתת כותרות לפני כמה זמן!!! אחח, תהיו קצת מקוריים!!!!!

לרגע נבהלתי...

אני לא נוטה לשים לב ממש לכינויים שכותבים את ההודעה, ואני חושבת לעצמי ``למה לעזאזל שדוצילנאה תכתוב הודעה כל-כך מיותרת?`` אני לא מבינה, מה העניין בלמצוא כותרת? אז תחשבי קצת, ותתאמצי למצוא....

ביאנה

New member
חברה מה איתכם...(כתבתי כותרת)

קצת צחוקים לא יפריעו בפורום הזה!!!! אתם כל כך חסרי חוש הומור! אז ככה: 1. לrastotman נעל היא בחורה! 2. לeclipsed by the moon זאת לא הודעה מיותרת, זה בצחוק! והרבה אנשים בזמן האחרון כתבו בנושא שאין להם נושא והם לא רוצים כותרת!!!! (עייני בהודעות אחרות) וזהו יותר אני לא מנסה להצחיק!

ביאנה

New member
אהה...ושכחתי

יעל אני חדשה בפורום ולא הייתי בפורום כשכתבת את הודעתך. טלפתיה?????????

*may*

New member
רק משהו אחד...

בקשר לנעל... היא לא בחורה... (לא יודעת אם זה היה בצחוק או לא אבל רק שתדעי...)

rastotman

New member
בחורה- לא רק שהמילה מצחיקה

זה גם לא נכון. ןלהלן הפרשנויות- נעל- כינוי בנקבה, כותב [בזכר שימי לב] בנקבה, פונים אליו בזכר בדרך כלל. ראסטות מן- [אני]- כינוי בזכר, כותבת בנקבה, פונים בנקבה [אני אכעס אם לא]- זוהי כל התורה כולה. זה והעובדה שמצות שמורות אצל סבתא גילה שומרים משנה לשנה, ועכביש שראית בהן השנה, סביר להניח שהוא צאצא של זה משנה שעברה.

למעלה