חרם על בתי הקולנוע

MichelleS

New member
חרם על בתי הקולנוע

במהלך חודש אוגוסט לא הולכים לקולנוע 35 שקל לסרט?? ועוד 3 שקלים אם הזמנתם דרך הטלפון?? תוסיפו חניה/פופקורן/קולה. תכפילו את זה בשניים ועברתם את ה100 שקל כמו כלום. לא נהיה פריארים! לצרכן יש כח. והרבה. הרבה מאד. למעשה הוא היחיד שיש לו כח, אבל הרפיון ההכנעה וחוסר ההתאגדות הופכים אותו לחלש.

צרכנות היא תרופה

אנשים שבאמת לא רוצים לשלם הרבה על סרטים, כבר לא הולכים לסרטים. אנשים שמוכנים לשלם כזו כמות על סרטים הולכים אליהם במילא. כמובן שאני תומך בהצעה להחרים את בתי הקולנוע - יש בה ניחוח מהפכני שקשה לעמוד בו, אבל גם קשה להצדיק אותו. צריך לזכור גם שסרט של שעתיים עולה חצי מדיסק של שלושה רבעי שעה.

חרם על בתי הקולנוע.

בסה"כ זה מוצדק. 35 ש"ח פלוס עוד כל מיני הוצאות קטנות שקשורות לסרט יוצא באמת מחיר מופלג, אבל זה לא משהו כ"כ חדש ולא משהו שלא ראו אותו קודם והפריע קודם. האזרח הוא הצרכן ואם לצרכן לא יאה הוא לא צורך, אבל אנחנו כן. והצרכנים לרוב, ממשיכים ללכת לסרטים ולהוציא שם סכומים נכבדים... \: מקווה שזה ישתנה, אני אישית כבר לא הולכת לסרטים בקולנוע, האמת, כי לא יוצא. ):

אנא מבסוטה שוב!!

כל הכבוד, הגיע הזמן!! אני כבר מזמן קוראת למהפכה!!!!!!
מיכל סטולר, מאז שחזרת לפורום, יש לך רק הודעות מענינות!!האם זהו סימן שאת צריכה לחזור להנהגה??? חח....

KaRnAf ReShAtOt

New member
אני צריך פרטים.

מישהו יודע על אתר בעניין הזה? טלפון? אימייל? זה חשוב. אני מתלבט איך לפעול פה ואחד השיקולים שלי יהיו הנתונים. אודה לכם אם תעזרו.

למעלה