חרם על בתי הקולנוע

חרם על בתי הקולנוע../images/Emo24.gif

ביום שישי הקרוב . לא כדאי ללכת לקולנוע - אלא אם כן מישהו אוהב לשבת לבד. שביתה כלל ארצית . בכל הפורומים זה מדובר , ברדיו , וכל אמצעי התקשורת. אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד. עקב העלייה במחירים בבתי הקולנוע. והמחירים המיפלצתיים בקפיטריה. דיי לגזמנות. אנחנו כבר לא פראיירים

shoosha1

New member
לא שמעתי על זה...

נראה לי שרוב האנשים בכלל לא שמעו על השביתה הזאת. נראה שביתי הקולנוע יהיו מלאים :)) שושה

Solario

New member
לא יעזור לכם כלום.

לצערי הרב, בתי הקולנוע בארץ גובים בחוצפתם הרבה מעל כ 30 שקלים לסרט. למשפחה הממוצעת, 5 נפשות נגיד, התענוג של לראות סרט מסתכם ב 150 שקל, לא כולל פופקורן(שאפשר לחשוב שהוא עשוי מזהב), קולה(כנ"ל). בסך הכל מסתכם הבילוי ב- כ 250 שקלים, סכום עתק כאשר מדובר במשפחה ישראלית ממוצעת וקשת יום. מנהלי בתי הקולנוע הם מה שנקרא חאפרים מלידה, ואפילו בימים קשים אלה לא יכולים לתת בידור לציבור במחיר ששווה לכל נפש. במדינת ישראל עוד לא היה חרם צרכנים נורמלי שיביא לשינוי, וכך גם המקרה פה. כמה עצוב :(

HelloweeN

New member
צעד נבון וחכם

אני מקווה שכמה שיותר אנשים ייקחו חלק בשביתה. מטרתה מאוד מוצדקת, במיוחד במצב הכלכלי של היום.

במקום להיות מדינה חכמה אנחנו ../images/Emo140.gif

תסלחו לי "טיפשים" מה שהולך במדינה שלנו זה בלגן עעעענק . לפעמים אני חושב שזה מרוע לב שיש לתושבים. אחד רוצה לאכול את השני ומהשני. אתה קם בבוקר נכנס לרכב ויוצא "למלחמה" - כל אחד רוצה להשיג אותך ולהידחף לפניך , ציפצופים , קללות , מבטים של רצח בעיניים. מחירים מופקעים , משכורות בריצפה. ויש את אלה - "אורנג" , "סלקום" , "פלאפון" , "YES" , "תבל" וכו´ קונים אותך במחירים זולים - "כך פלאפון במתנה" או "חודשיים חינם" וכו´ אחר כך דופקים מחירים גבוהים וחוזים שאי אפשר לצאת מהם. אז מה אנחנו עושים בעצם - נותנים להם יד לכך , ולמה - כי אנחנו לא כאלו חכמים ואלו שכן הם בעצם טיפשים כי הם "פטי". חנויות פושטות רגל או שנשאר להם לגנוב מהצרכן או ממס הכנסה. וחוזר חלילה. לא נמאס מכל הפניקה הזו ???????

למעלה