חרם על אריאנה מלמד!!!!1

זה סתם

בטח איזו ממורמרת, שלמדה מגלומניה באוניברסיטה ואחרכך לא מצאה בזה עבודה.

קפת

New member
טפי עליה, מי היא חושבת שהיא?

"מגלומניה היא אחת ההפרעות הנפשיות הכי משעממות שיש...". ככה היא כתבה, ככה בדיוק. טפי עליה. כושלאמאשלה. האמת, צודקת. הפורום הזה הוא הראיה החותכת לכך.

opoli

New member
למה חרם למה?

פעם אחת קמה מישהי ואומרת לקפת וכל ניקיה את האמת בפרצוף ורבנו גרשון בא עליה לכלותה? הככה יעשה לאישה הצועקת סוף סוף שהמלכה עירומה?? אם בשום שכל תבחרו את דרכיכם, הרי שאין מנוס מהמלכתה של אריאנה תחת קפת, וככל שיקדם כן ייטב!

קפת

New member
לא הייתי ערומה בכלל

זה היה תחתון (תחתון, היא אמרה) וחזיה שקופים.

לא חרם ולא נעליים

נראה לי שהמקום היחיד במדינת ישראל שעדיין אוהבים להכריז בו על "סלידה" מאריאנה זה פורום מגלומניה. יאללה, די, מספיק. אריאנה היא אריאנה. זהו

קפת

New member
בטח חרם על הכלבה

היא אמרה שאנחנו משעממים. אז מה אם היא צודקת? שתמות...ככה לא מדברים...

אאוצ'

את תחרימי אותה ואני אמשיך לא להחרים אותה. סוףסוף יש לך מתחרה רצינית, אז את נעזרת באחת כמו "אופ-לי" כדי לתקוף 'תה?
ו

קפת

New member
לא לקחת את הכדורים שלך

1. אופלי הוא גבר 2. אריאנה מלמד לא באמת שייכת לפורום, ולכן היא לא מתחרה שלי. זו היתה מן בדיחה כזו, שהמ"ח העלה, כי היא אמרה שמגלומניה היא מחלת נפש משעממת. האייטם עצמו היה על השגריר ואריאנה כמובן צודקת בכל מלה (מאלה שקראתי. לא גמרתי. נו, מין, בעיה שכזו. כל מי שהצליח למצוא יותר משלושה תרתי במשפט הזה, שיראה לי.הה). 3. אתה יכול לעשות עם אריאנה קובה, מצידי. 4. כשאומרים "חרם על" מישהו, לא באמת מתכוונים לזה. אתה כבר צריך לדעתזה. 5. לכל הדעות, לקום ביום בחירות בבוקר זו טיפשות ואיוולת. עלי.

דווקא לקחתי

ביחלט לא טרחתי לקרוא את הכתבה של אריאנה, מה זה מעניין אותי בכלל. כישאומרין "חרם" ביטח מתכוונים לזה. אכלתי אתה נקניקי איכות שהביאה מחו"ל לפני איזה עשר שנים אני חושב. אז מה אם אמרה את האמת. יש משהו יותר משעמם מלחשוב את אלוהים?

למעלה