חריטת מנוע

יוסי 130

New member
חריטת מנוע

שלום לכולם, יש לי סופר דיוק 125 סמק שנת 2001, ברצוני לדעת אם ישנה האפשרות לעשות לו חריטה ולהגדיל אותו ל 150? ומה צריך בדיוק לעשות!

guardmen

New member
אין אפשרות לחרוט צילנדר של דיוק.

הצילנדר עשוי מחומר ניקסיל, ואין אפשרות לבצע על החומר הזה חריטה. מחפש כח ונפח גדול יותר לקטנוע הנוכחי? תביא את הקטנוע אלי ותקבל אותו בחזרה עם נפח מנוע של 172 סמ"ק. אתה עכשיו בטח שואל את עצמך איך הוא יסע אחרי זה? ובכן במילה אחת
.

יוסי 130

New member
תגובה ל 172 סמק

איזה צירוף מקרים שאתה ממוקם קרוב לביתי זה דיי טוב! ובכן אולי מחר בבוקר אקפוץ לביקור אני אגיד לך שדיברתי איתך בפורום כדי שתזכור,השאלה מה המחיר שאני אצטרך לשלם

יוסי 130

New member
מחירון?!?!

מה הגיוני ?? עדיף להישאר עם ה 125 סמק ו 10 כ"ס פחות או יותר , מאשר לשים עוד כמה ג'ובות טובות על מנוע מוגדל!:p

guardmen

New member
המחיר אפילו לא מתקרב לחצי ממחיר הקטנוע.

ידידי אתה מעוניין? תבוא לבקר.

יוסי 130

New member
חריטה

סבבה, בעזרת ה' אני קופץ לביקור אליך, רק למי לפנות כדי שאדע, דרך אגב לי קוראים יוסי

guardmen

New member
קפה עלי.

תיכנס, תגיד אתה יוסי עם הדיוק מהפורום, ואחד מאיתנו יענה לך
.

לא תהיה בעיה אחרי זה למכור אותו?

נפח מנוע 172 סמ"ק? אם כך אפשר לשדרג רישיון ובמקום לקנות קטנוע חדש לחרוט אותו??.. ומה מבחינת שלדה וכל העניינים האלה?הקטנוע לא יתפרק בנסיעה...

MCK661

New member
להגדיל? אפשר כמעט להכפיל!

לאזור ה80 סמק על 2 פעימות.. כיף לא נורמאלי..

bj58

New member
נצל"ש.. האם ניתן גם לחרוט הונדה ליד 100?

לכמה סמ"ק? וכמה כ"ס יהיה לו בסוף?

אז אם כן כמה שאלות:

1. כמה עולה התהליך הזה? 2. כמה זה משפיע על צריכת הדלק? תודה לך!!

MCK661

New member
הגדלת הנפח נעשית עי החלפת הראש מנוע

המחירים שונים בין קיט לקיט והאמת אינני מתיימר להבין בזה ככ, אפעם לא עסקתי בשיפורים אלא רכבתי על אירוקס משופר של חבר במשך זמן רב שהוא היה בחו"ל. בכל מקרה זה בד"כ לא נגמר בקיט, מוסיפים אגזוז לחץ קרבורטור מוגדל פילטר פתוח קפיץ טורק ועוד ועוד ועוד, ולמעשה אין לזה סוף כך שקשה להגדיר כמה המחיר בשורה התחתונה, תתיעץ עם מוסך שמתעסק בנושא (מירון, סיני...) צריכת הדלק עולה משמעותית. אני לא יודע לתת לך מספרים מדוייקים כי לא נסעתי על הקטנוע לפני השיפור אבל היא גבוהה בלי ספק בהשוואה לספידפייט שהיה לי שהיה סטנדרטי עד העצם.

הבהרה, כדי שלאף אחד לא יהיו אשליות

שינוי נפח כמו שהוצע בשרשור אינו חוקי. האחריות הינה על הרוכב בלבד.

למעלה