חריטה.

JaneLame

New member
חריטה.

ראיתי שמי שקונה את הפוד באתר של אפל מקבל עליו חריטה של טקסט לבחירתו ללא תוספת תשלום. אפשר למצוא דבר כזה בארץ? ידע עושים את זה?

JaneLame

New member
עוד שאלה - אוזניות.

איך שומרים על האוזניות שלא יידפקו? יש להם גם איזשהו קייס? אם שמים בתיק אז הוא נזרק/נמעך/נדפק. אני מחליפה אוזניות בקצב של 2-3 בשנה, אבל חבל להשחית את האוזניות הלבנות.

desheh

New member
זה בסדר

האוזניות שמקבלים עם האייפוד הן האוזניות החינמיות הכי גרועות שנתקלתי בהן בחיים שלי..! קליפינג תמיד, וטיפת מים/זעה/נוזלים אחרים שאני לא אזכיר (
) והאוזניות יותר לעולם לא יתפקדו..!

../images/Emo121.gifזה ממש לא בסדר

אני ממש לא יודע לאיזה אוזניות שמקבלים עם נגנים אחרים אתה משווה את האוזניות שבאות עם האייפוד אבל רק שתדע לך שהן בין האוזניות הכי איכותיות שמקבלים עם הנגן! תבקש בחנות או משהו לשמוע את האיכות של נגן דיסק און-קי ותראה מה זה אוזניות שמקבלים עם נגן, אתה שם אותן באוזן ואחרי 2 דק' הן נופלות והאוזניים שלך כואבות, מה גם שבווליום קצת לפני ההכי גבוהה אתה כבר לא שומע (לדוגמא) גיטרות, תופים, קלידים, סולן וכו'. אלא רק רעש מעצבן..

prue3

New member
נכון...

שומעים כל צליל וצליל ברור וחזק, והשמיעה בכללי היא איכותית... אני שומע צלילים חדשים שעד היום לא שמעתי, בשירים שאני חור עליהם בלופ כבר איזה שנתיים...

LinkTree

New member
למרות שיש לי את ה SONY 71

האוזניות של ה IPOD הן אחלה גם. גם באיכות וגם בעמידות - הן אצלי בתיק כל היום (סתם ככה) והן עובדות עשר.

למעלה