חריטה על מצית...

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif גיטריסטים זה עם דפוק

אני, לעומת זאת, גיטריסט ליווי. אז אני קצת דפוק

fire witch

New member
אבל אתה סובל מנרקיסיזם , אז זה מחפה

נשבעת לך שאם אני לא רואה אותך בשבת בערב אני באה אלייך לבית והורגת אותך !

genz

New member
אבל אתה גם סולן

איך אתה מחזיק את הראש שלך למעלה בלי עזרה?

M e n s R e a

New member
כי יש לי (או יותר נכון-היה לי, הוא הוחלף)

גיטריסט שעונה מאד על הדרישות של להיות גיטריסט. הוא בא גם עם פונקציה של לחשוב שהוא שר טוב, אז בכלל היו לנו בעיות איתו. הן סודרו

«Jimmy Page»

New member
זה נכון,

גיטריסטים הם עם נוראי. היחידים מביניהם שאני מסוגל להעריך הם אלו המודעים להתנהגות שלהם, אני משתדל להיות כזה בעצמי בד"כ.

hkatsman

New member
עכשיו ייווצר זן חדש של גיטריסטים

אלה שיודעים שהם זונות אבל אין להם בעיה להודות בזה, ויחשבו שבכך הם קצת פחות זונות מהשאר. הצרה היא, שכולם באמת אותו חרא.

Anuerysm

New member
רק שתדעו שמי שמעלי שייך לקבוצה של

הבאסיסטים שחושבים שהם גיטריסטים כי הם יודעים לעשות כמה אקורדים

NYMets Man

New member
לכל הגיטריסטים

כנסו פעם לפורום מתופפים... אתם יכולים לרדת עלינו עד מחר אבל אולי תלמדו קצת איך לא להיות חורי תחת

NYMets Man

New member
אין לך מה להגיד אה?

אתה פשוט בדיוק כל מה שמסריח אצל גיטריסטים. שתדע לך, שכבר הרבה מאוד זמן שזה מאוד באופנה אצל מתופפים לנגן על כלים מלודיים וללמוד תאוריה. אולי אם לא הייתם יושבים כמו חמורים על הגיטרה שלכם ומסתכלים קצת מסביב הייתם רואים את זה. ובלי קשר לידע בתאוריה. 80% מהמתופפים שאני מכיר יודעים לעשות רית'מים (לפחות) על גיטרה וחלק מהם אפילו יודעים לנגן ברמה שלא הייתה מביישת בחור בן 18 שמנגן חצי שנה. לעומת זאת רוב הגיטריסטים שאני ראיתי לא יכולים להחזיק מקצב רוק הכי פשוט בעולם שאפילו הצלחתי ללמד את סבתא שלי

Anuerysm

New member
בדיחה, אתה יודע מה זה? חוש הומור בן אדם

ומה הקשר שאתם יודעים לנגן על עוד דברים? גם אני יודע לנגן על באס, מפוחית ואפילו קצת תופים, זה לא מונע ממני להיות גיטריסט

NYMets Man

New member
מה קשור? מצדי תנגן על קאזו

אני נותן דוגמא למתופפים שמנגנים על כלים מלודיים (אתה מנגן על באס?! ואוווווווו) רק כדי להוציא אותך מהסטריאוטיפ המטומטם של המתופף שיודע רק לדפוק על סירים כי זה כבר שנים לא ככה. ובזמן שאתם, הגיטריסטים, עמוק בתוך השחצנות שלכם המתופפים הופכים להיות יותר ויותר מוזיקאים מאשר רק מתופפים ואתם ממשיכים לספר את הבדיחות המפגרות שלכם ולצחוק כל פעם מחדש

NYMets Man

New member
יש לי הרבה מושג

אתה אמרת שגיטריסטים הם עם שלא מחובר לעולם החיצוני אולי אתה חושב שאתה כזה מגניב כי אתה מודע לבעיות שלך וכו' וכו', אבל הופה! מסתבר שאתה חלאה בדיוק כמו שאתה קראת לגיטריסטים ואתה לא שונה מכל שאר הפלוצים האחרים

epitaph

New member
היי, וואו, להירגע...

אני מבין שיש פה משקעים בין עם המתופפים (שאני מניח שאתה הנציג שלו) לבין הגיטריסטים. אבל לא צריך לעשות הכללות ואיך שאני מכיר את גידי הבחור באמת רק צחק. ובאמת לא צריך להכליל, יש מספיק מתופפים תותחים שהם יותר מוזיקאים מכמה גיטריסטים שיצא לי להכיר ולהיפך. באמת שאין טעם להיכנס לזה כאן (יש לי הרגשה שנכנסתם לזה כבר מספיק בפורום כלי נגינה)

למעלה