חריטה על מצית...

Live at Leeds

New member
היי, זה מתאים

כי זה נושא על מצית

Anuerysm

New member
וגם כי השעה עכשיו מאוחרת

אין לי כח לחכות עוד 5 שעות בשביל התגובה הזאת

«Jimmy Page»

New member
זהר לא להגזים.

יש גיטריסטים אנושיים, ההכללות שלך לא לעניין. שתבין על מה אתה מתעצבן, בדיחות מפגרות, שאם מסופרות ברצינות- זה יהיה ע"י אדם מפגר עוד יותר. זה שטויות! אני מכיר מתופפים שיכולים ללמד את הוקינג אסטרופיזיקה, בדיוק כמו שאני מכיר גיטריסטים שצריכים להסתובב עם קסדה מרוב שהם מטומטמים. באמת שאין דרך להכליל פה, אין סטריאוטיפ מוזיקלי שמחזיק. בדיוק כמו שיש מתופפים שלומדים כלים מלודיים, ומצליחים בזה, יש גיטריסטים שמתפתחים לתחומים אחרים ומצליחים בהם. שום דבר הוא לא לצד אחד.

oneman2

New member
וזה מתאים כי זה גם...

מציייטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11112#@#%#^@#!

Caraya

New member
כמה רעיונות מהנדריקס

Excuse me while I kiss the sky (מתוך Purple Haze) Move over, rover, and let Jimi take over (מתוך Fire) That's all right, I still got my guitar (מתוך Red House) And so castles made of sand, melts into the sea eventually (מתוך Castles Made of Sand)

genz

New member
לא יודע למה

אבל לחרוט Show me the way to the next whisky bar זה נראה לי כמו אחלה בחירה.

epitaph

New member
אמממ...ננסה...

שירים של הדלתות: The time you ran was too insane We'll meet again, we'll meet again מתוך The Crystal Ship Well the music is your special friend Dance on fire as it intends מתוך When The Music's Over (אפשר עוד איזה כמה שורות משם) שירים של הנדריקס: I have only one burning desire Let me stand next to your fire מתוך Fire (אולי זה גם רגשני בשבילך, יכול להיות מובן)

M e n s R e a

New member
חחחח, עדי, חנקת אותי עכשיו

זה זיפו, לא ספר באורך 1,000 עמודים, מה אתה כותב שם כבר?

lihi50

New member
../images/Emo6.gifמכרו כאלה ברחוב בבנגקוק באיזה 500 שקל../images/Emo42.gif

Liorking

New member
../images/Emo188.gif

הכי טוב זה באמת "Come on baby light my fire" או "Let me stand next to your fire", אבל יש עוד כמה: "I am the god of hellfire" מתוך Fire! של ארתור בראון "Dont you play with me cause you're playing with fire" מתוך "Playing with fire" של הסטונס "The roof is on fire" של Bloodhound Gang "Hey little girl is your daddy home, I'm On FIre" שינוי המלים של I'm on Fire של הבוס "For those about to rock - Fire!" של AC/DC יש בטח עוד אבל אני הייתי הולך על Light My Fire.

Caraya

New member
טעות חמורה בידך!

ב-For Those About to Rock זה לא Fire, זה Fayah!

למעלה