חריטה על מצית...

חריטה על מצית...

היי חבר ממש טוב שלי טס למזרח לשנה, החלטתי לקנות לו מצית zippo ולחרוט עליה משהו. אחד הרעיונות הוא לחרוט שורה משיר כלשהו. יש לכם רעיונות לשורה משיר? עדיפות לשירים של ג'ימי הנדריקס או הדלתות...כי ציירתי לו אותם וזה חלק מהמתנה. תודה רבה!

hkatsman

New member
חבר שלי עשה

come on baby light my fire. שזה מתאים לך בול כי זה הדלתות.

o pie

New member
אוקיי...

מצטער. בקשר לשיר - כשאני קורא את המילים זה נראה לי מדבר על סמים וסקס. אבל אם את מוצאת את זה רגשני, בכיף

rockninja

New member
זה ממש לא רגשני, זה חרמני

או שהוא התכוון לאיזה פייסל, או לשניהם. אבל רגשני זה לא

M e n s R e a

New member
זה היה בכוונה, כן

היה ממש מצחיק אם היה נוצר פה שרשור "וזה גם מצית"

Caraya

New member
תזכיר לי שוב

למה אתה לא אוהב את 'כלי נגינה ונגנים'? חולים שם על שרשורים כאלה...

M e n s R e a

New member
כי הם גם חולים על עצמם

וכל זב חוטם חושב שהוא מינימום סטיב ואי שם, וכל אחד שיש לו איזו גיטרה של חברה שהוא והחבר שלו שמעו עליה רק טוען בתוקף שהחברה הזו בעצם מיצרת חצי מהגיטרות בשוק תחת שם אחר באותו המפעל, ולכן היא עדיפה על פנדר או גיבסון, והנימוקים שלהם שווים לתחת ולא משכנעים, והפורום מורכב בעיקר מגיטריסטים, שזה בכלל עם שלא יודע לפרגן (ר' הבדיחה הידועה-כמה גיטריסטים צריך כדי לנגן סולו? חמישה, אחד שינגן והארבעה האחרים שיאמרו שהם היו עושים זאת יותר טוב) שאמשיך?

Anuerysm

New member
אני גם גיטריסט ואני שונא גיטריסטים

שימותו כולם (בלי להעליב קדמי)

epitaph

New member
מצחיק שאתה אומר את זה...

זכור לי פעם שקראתי ראיון של פריפ (מ74 אאל"ט) שבו הוא אומר את אותו הדבר. קביעה כזאת נראתה לי מאוד תמוהה אז כמו שהיא תמוהה לי היום. אולי תוכל להסביר את המשפט הזה כדי שסופסוף אני אבין מה הולך פה?

Anuerysm

New member
זה הולך ככה, גיטריסטים הם בד"כ חלאות

בכל מה שנוגע למוזיקה, גם אני כזה, ואני בטוח שגם פריפ שלנו כאן אבל מעטים מאיתנו הם גם אנשים שמחוברים לעולם החיצוני, ואנחנו מבינים שההתנהגות הגיטריסטית שלנו היא דבר רע כל פעם שאני מדבר עם מישהי ומקווה שייצא מזה משהו, אני הורס הכל כשהיא שואלת אותי "אז אתה מנגן על משהו?"

למעלה