חריגים

הלדין

New member
חריגים

האם אי פעם שיחקתם אדם חריג בקמפיין פנטסיה? אדם הבוחן את גבולות האנושיות- אדם שמגיע לקומת גמד ואף הוביט גבוה[האדם הנמוך ביותר התנשא לגובה תשעים סנטימטר ומקצת], אדם שגובהו למעלה ממאתיים חמישים סנטימטר[עם כל ההשלכות של המצב הזה, כמובן], אדם שסבל מפיגור שכלי[זה שמחצית השחקנים המשחקים בקמפייני פנטזיה אלה בוחרים דמויות שהן מפגרות מרצון אינו מהווה תירוץ], גאונות שבטח שוחקה עד דק, אדם בעל שש אצבעות[ישנם אנשים כאלה. מנהל פורום מדע באורט מכיר אחד כזה], אדם כחול עור[משפחה שלמה באיווה] ועוד היד נטויה. חלק מהטיפוסים שתיארתי היו מומתים מייד לאחר לידתם אם נולדו במקום הלא נכון, קרי במרבית המקומות, אבל המעטים השורדים יצטרכו לחיות בעולם בו הם נמצאים באותה רשימה עם אורקים וכמה יצורים לא חביבים כמו גובלינים וקובולדים. ומה עם חריגים בגזעים בלתי אנושיים? הבעיה היא שאלה גזעים פרי דימיוננו וקשה להגדיר מהו חריג.(למרות שיש דוגמה מסוימת למצב עם זוטון שסובל מענקת ב-"צלל אלף" שבסדרת "ההרפרים") ההרפתקנים הרי מעולם לא נמנו, ברובם, עם החלק האהוד והמצליח של האוכלוסיה שהרי אם כך היה, הם לא היו נעשים הרפתקנים.

BluePrint

New member
לא יצא לפועל

רציתי פעם לשחק חריג מבחינה אתנית, אבל השה"ם שלי לא היה מוכן להתמודד עם זה אז ויתרתי. אבל על חריגים מבחינה פיזית אף פעם לא חשבתי.

pumiforever

New member
סליחה../images/Emo35.gif ../images/Emo123.gif

מה זאת אומרת :"יצורים לא חביבים כמו גובלינים וקובולדים"
דא לך שהגובלין-מחמד שלי נעלב קשות!

הלדין

New member
לא חביבים במובן של "לא נחמדים"

חוץ מזה, מנין אתה חושב מגיעות כל האגדות על אנשים קטנים ומכוערים?(ושעירים, אבל יש אנשים שהשעירות שלהם לא הייתה מביישת שימפנזה והם אנשים נורמליים למדי) האנשים רואים בגובלינים ובקובולדים יצורים לא חביבים.

pumiforever

New member
../images/Emo151.gif

סתם צחקתי! אני גם לא כל כך אוהב גובלינים, חות מ"גוש" הגובלין מחמד שלי

Sabre Runner

New member
בטח, הדמות האהובה עליי.

החריגות שלו היא אולי לא מולדת אבל היא בהחלט גרמה לו להיות מגורש ממגוריו ולצאת לחפש חיים במקום אחר.

מירטל

New member
חריג בפנטזיה?

אתה שוכח דבר אחד- שמה שאנחנו רואים כחריג בעולם רגיל ונורמלי הוא לוו דווקא חריג בעולם שלחש לא מכוון עלול לגרום אותו ( אדם שעיר להחריד, כחול עור, קרן באמצע הראש וכו´).

מירטל

New member
וחוץ מזה:

הכל תלוי באיפה אתה נולד- ברומח הדרקון האלפים השאירו יצור מעוות חצי אלפף בחיים- כי "החיים זה ערך עליון והם לא יהרגו" בעולם אחר היו משאירים את החלשים יותר למות- גם אם הם לא היו מעוותים. לעומת זאת דמות של גמד או ננס שנולד להורים אנשיים ( בשביל להבדיל- גמד הוא אפרופרוציונלי- כמו ההוא מווילו והנסיכה, ננס הוא פשוט אדום בגובה של מטר עשרים, אבל פרופרציונלי להפליא) עלולה לגלות שהחיים בעולם פנטזיה הרבה יותר פשוטים מאשר בעולמינו שלנו- יש בגדים לגודל שלה ( של גמדים או של אלפים), המקומות בנויים כך שהיא לא חשה במיגבלה ואנשים עלולים לא לחוש למי נולד גמד שמגדל זקן- כך שהחיים שם לפעמים הרבה יותר נוחים. דמות עם שש אצבעות? נהוג ( גם היום ) פשוט להוריד את האצבע השישית. ואם לא: <שולפת חרב סייף ועוברת למבטא ספרדי עמוק> my name is Inigo Montana, you killed my father, preaper to die

DDN

New member
../images/Emo45.gif סרט אדיר.

Go away or I´ll call the brute squad. I am on the brute squad you ARE the Brute squad

רמץ

New member
אני רואה שעשית שיעורי בית...

ללא ספק שלושת הסרטים של משחקי תפקידים בפנטזיה הם: מעוף הדרקונים ווילו והנסיכה הנסיכה הקסומה עוד סרטים, מישהו?

DDN

New member
ובקרוב, יהיו לי את שלושתם.

וילו והנסיכה, אצלי בוידאו ובמחשב. ובקרוב. . .. מעוף הדרקונים!!!!!!!! MUWAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH

DDN

New member
אופס

וילו = וילו והנסיכה הנסיכה = הנסיכה הקסומה. וילו והנסיכה = וילו והנסיכה והנסיכה הקסומה. MUWAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Tanath

New member
עוד כמה סרטים

החדקרן האחרון, אגדה (legend) Life is like a box of chocolates .. full of nuts!

כן, בהחלט, אלה הדמויות היותר

מעניינות למשחק לטעמי. מגבלות בונות דמות לא פחות ממעלות, זה אחד הדברים היפים בגרפס, זה מאוד ברור שם. היתה לי דמות במרוצללים שהיתה זאבה שלבשה צורת אדם ונסתה להסתדר בעיר הגדולה. זה היה מרתק, הנסיונות שלה להבין את החברה האנושית והמוסכמות המאוד מוזרות (בעיניה) שלה. אני עדיין משחקת דמות באנגליה הויקטוריאנית, שהיא אישה הרפתקנית, ציידת מוכשרת, וידועה ככזאת. זו בעיה רצינית עבור אישה בתקופה הנ"ל, ואני נאלצת להתמודד עם העניין בכל פעם שאני עוברת במקום "תרבותי" (=אנגלי). יותר מזה, היא גם בעלת תואר אצולה, כך שזה באמת מאוד מאוד מביך... היתה לי כמו כן דמות מעם של לוחמים בסגנון המונגולים, שמגלה שהעמה לוחם על שטות כבר יותר ממאה, ושהיא כן אוהבת אלפים (איתם הם לוחמים), ויותר מזה - היא פציפיסית. היא מגורשת מעמה, ומהווה בעיה לחבריה לחבורה בכל פעם שצריך להרוג משהו חי. מצד שני - כשצריך לחסל משהו מת, היא לוחמת יעילה.

למעלה