חריגות בניה

991ada1

New member
חריגות בניה

למה לא מטפלים דחוף בפיראטים שחורגים בבניה לדעתי צריך להושיב אותם בכלא ומהר הם גורמים נזק לנוף לשכנים וכספי לישוב

תכריך

New member
ואי

מאפה צצת כאן לא מדברים על דברים כאלה כאן יש אנשים עם חריגות בניה חמודי טעית . אל תעלה כזה נושא כי גם המנהלים של הפורום חורגים בבניה לפי המסמכים שאצלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yonib1231

New member
תזכורת קלה

גם אצל גולברי (מי שאתה תומך בו) נמצאו חריגות בנייה, ולמעט תרוץ מצוץ מהאצבע שבו הוא מרח את התושבים מעל גבי העיתון לא נעשה שום דבר. האם נותנים לחתול לשמור על החלב?

Master Stav

New member
יש מנהל אחד קרי אני חורג

הנה האזהרה האחרונה שלך והיה ולא תציג מסמך בו אתה מראה שמנהל הפרום הזה חורג בבנייה בביתו הרני להודיעך שתורחק מהפורום.

אם יש אצלך מסמכים אז אתה

או הוצאת אותם ממקום העבודה שלך - וזה מנוגד לחוק או שלקחת אתם בלי רשות, וזה בטח מנוגד לחוק, אני חושבת שלמשטרה יהיה עניין במעשים כמו שלך. חבל שאתה מודה בהם מעל הפורום.

Master Stav

New member
אבל אני רוצה שיודה ....

יותר מזה ....אני מחכה שינקה .....את שמי או שיעוף ....

Master Stav

New member
נחשו מי חורג .....גולברי

קדימה-צורן: מי חרג בבנייה? ראש המועצה הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה קיבלה תלונה על חריגות בנייה בביתו של ראש המועצה, יצחק גולברי. בדיקת התלונה הועברה למשרד הפנים, מאחר שגולברי עצמו הוא חבר בוועדה. בבדיקה התגלו כמה חריגות, והממצאים הועברו לטיפול הוועדה המחוזית. לטענת גולברי, מדובר בתיקונים שערך קבלן ללא ידיעתו: "אתקן את הליקויים ואגמור את הסיפור" רועי מנדל פורסם: 28.08.07, 23:46 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443051,00.html

למעלה